Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(Tėtsi @ 2011 03 16, 22:46)
aggree,aš irgi sukuosi 15 minučiu,bet prieš tai padarau mankštą,presiuką truputėli pamankštinu,manau užtenka ir 15 minučiu. Šiaip ne pykina,bet šonai paskauda,bet priprasiu galvoju mirksiukas.gif  Svarbiausia atrodyti sexi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Aš irgi lėkštę naudoju tik kaip priedą prie mankštos. Dar suku ir lanką, ir darau atsilenkimus. Labai noriu gražaus plokščio pilvuko ir dailių klubų. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 03 17, 10:36)
drinks_cheers.gif
Aš irgi lėkštę naudoju tik kaip priedą prie mankštos. Dar suku ir lanką, ir darau atsilenkimus. Labai noriu gražaus plokščio pilvuko ir dailių klubų. wub.gif

Aš irgi po manšktos sukuosi ant lėkštės mirksiukas.gif Oj kaip aš laukiu nesulaukiu rezultatu biggrin.gif Bet nieko kantrybės ir dar karta kantrybės mielosios mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

padėkit išsirinkti lanką 4u.gif po dviejų nėštumų mano pilvas siaubingas sad.gif nor ir prieš nėštumus buvo su lašinukais, dabar turbūt, kokį +10 cm. sad.gif kubai ir šlaunys tokios kaipp prieš pastojimą, o pilvas kaba... net verkti noris, pagalvojus, kad tuoj vasara wub.gif

savaitę kaip bėgioju, presui darau atsilenkimus. Galvoju lanką nusipirkti, bet ar iš pigu.lt ar kur kitur gerą prirodysit g.gif ?

Turiu ir lėkštę, tik negaliu sukinėtis, nes šoną diegt pradeda verysad.gif ir lėtai bandžiau, bet kažkaip nepavyksta...
Atsakyti
Sveikutes,jungiuosi prie jusu, lanka suku kas vakara,minimum po 40min, plius kartaais padarau kokiu lengvu pratimu,vakarais stengiuosi nevalgyt ir jokiu pokyciu,ta prasme pries kelis men nukrito keli kg,pilvukas sumazejo,bet apimtys nea,tai nesuprantu ka darau blogai kad per du men nei svoris krenta nei apimtys mazeja.Dbr jau uzsispyriau ir sversiuosi,matuosiu pilvuka karta i men,kenciu jau beveik dvi sav,tikiuosi bus bent 1cm pokytis,jeigu nea,tai tada pradesiu valgyt tik salotas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as lanka suku jau daugiau nei menesi, kiekviena diena po 20 - 35 min. Rezultatai tikrai matosi, jau ir kiti pastebi thumbup.gif Vakarais po 18 val. nevalgau, ir diena stengiuosi mazinti porcijas, kai ko visai atsisakau. Tai po menesio -5 kg. ir -8 cm. ties bamba thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktvelina @ 2011 03 23, 09:42)
Sveikos merginos, as lanka suku jau daugiau nei menesi, kiekviena diena po 20 - 35 min. Rezultatai tikrai matosi, jau ir kiti pastebi  thumbup.gif  Vakarais po 18 val. nevalgau, ir diena stengiuosi mazinti porcijas, kai ko visai atsisakau. Tai po menesio -5 kg. ir -8 cm. ties bamba  thumbup.gif  thumbup.gif

Oho bigsmile.gif thumbup.gif O koks jusu svoris,kad tiek kg per menesi netekot? g.gif
Atsakyti
Sveikutes o kur jus perkate tuos lankus? ieskot interne ar parduotuvese?
Atsakyti
Sveriau 73 kg, dabar tai 69 kg, tai 68 kg rodo svarstykles. Si menesi manau kris leciau, kiek zinau, visada iskart nukrenta daugiau, po to leciau mazeja smile.gif dar ir siaip sportuoju truputi, su sokdyne, atsilenkimus darau, labai noriu vasara pasitikti daug sulieknejusi cool.gif
Sukau 1.2 kg lanka, siandien gavau kita, 1.7 kg, eisiu isbandyti smile.gif va toks jis
http://pigu.lt/sport...etais?id=776567
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktvelina @ 2011 03 23, 10:42)
Sveikos merginos, as lanka suku jau daugiau nei menesi, kiekviena diena po 20 - 35 min. Rezultatai tikrai matosi, jau ir kiti pastebi  thumbup.gif  Vakarais po 18 val. nevalgau, ir diena stengiuosi mazinti porcijas, kai ko visai atsisakau. Tai po menesio -5 kg. ir -8 cm. ties bamba  thumbup.gif  thumbup.gif

kokia šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mano svoris 62 kg, bet pilvas po dviejų gimdymų - siaubingas verysad.gif

Antra diena kaip suku lanką 1,2 kg. labai tikiuosi užteks valios visą mėnesį sukti. O mėlynes, tai ohohoh doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktvelina @ 2011 03 23, 14:52)
Sveriau 73 kg, dabar tai 69 kg, tai 68 kg rodo svarstykles. Si menesi manau kris leciau, kiek zinau, visada iskart nukrenta daugiau, po to leciau mazeja smile.gif dar ir siaip sportuoju truputi, su sokdyne, atsilenkimus darau, labai noriu vasara pasitikti daug sulieknejusi  cool.gif
Sukau 1.2 kg lanka, siandien gavau kita, 1.7 kg, eisiu isbandyti  smile.gif  va toks jis
http://pigu.lt/sport...etais?id=776567
smile.gif

Bet tu turejau labai stipriai riboti mityba jeigu tiek kg nukrito,vien nuo lanko tokiu geru rezultatu nebus,nes as pati jau ilgokai suku ir man kg nekrenta,nors irgi vakarais nepiknaudziauju maistu g.gif Bet faina,kad zmones stengiasi,nenustoja,siekia svao tikslu thumbup.gif

QUOTE(akvadigi @ 2011 03 23, 18:54)

Antra diena kaip suku lanką 1,2 kg. labai tikiuosi užteks valios visą mėnesį sukti. O mėlynes, tai ohohoh  doh.gif

Suk suk,tuoj enbeskaudes ir melyniu nebus.Nenustok 4u.gif
Atsakyti
Senojo neparduosiu, nes atidaviau mamai smile.gif o del mitybos - dabar valgau saikingai, (anksciau kiek lenda blush2.gif ), vakarais visai ne, nevalgau saldumynu, nepersivalgau ir visada tuo paciu metu smile.gif dabar atrodo visai normalu tiek valgyti, o anksciau as valgydavau labai dideles porcijas ir daug kartu per diena, gal ir svoris taip greit krito del to,kad staigiai pasikeite mityba, tikrai zinau, kad ne nuo lanko cia, lankas tik sonukus apmazina biggrin.gif bet kai ir maista derini ir dar paprakaituoji daugiau, tai viskas pavyksta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va as ir siandien nusipirkau lanka ir noreciau prisijungti prie jusu tikiuosi priimsit blush2.gif
Atsakyti