Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

Koki lanka isigijot? smile.gif
Atsakyti
O man su tais lankais tai toks skirtumas kad su tais masazuojanciais reikalais stipriau pradzioj skaudejo nugara,o sunkumas tas pats kai pir plasmasinis su kruopom. TAi gal man reiktu jau kokio sunkesnio,ku apie 2kg,o ne pusantro sveria? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktvelina @ 2011 03 24, 11:21)
Koki lanka isigijot?  smile.gif

parpasta labai rimi nusipirkau jai a[imtys prades mazet tada nusipirksiu gera
Atsakyti
Ar sukančių lanką yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2011 04 05, 16:19)
Ar sukančių lanką yra?  bigsmile.gif

yra yra smile.gif
Atsakyti
suku lanka, "Hula....", na is pigu.lt. Man patinka thumbup.gif pirmus kartus tai taip sonus atidauze, kad vos neverkiau doh.gif dabar jau ismokau sukti, tai suku apie 20min kiekviena vakara, lankas net nenukrenta...apimtys sumazejo apie 4cm, manau, kad tikrai puikus dalykas...siulau visoms, beje, pasileidziu muzika ir suku, fainai, jeigu dar muzika linksma, tai tada visai nenuobodu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wetruna @ 2011 02 23, 22:18)
Sveikutes visos, nusprendziau pasukti lanka, kad suplonetu liemuo.. bet beda, kad nezinau kur galeciau isigyti metalini lanka nebrangiai...? gal kas zinot?  smile.gif

Na, metalinio lanko Jums nesiulau, jie nera sunkus, o kaina didele, ju kaina atitinka tuos visus su burbuliukais (masazinius), tai kadangi kainos kritumo didelio nera pirkciau jusu vietoj masazini lanka. Siulyciau pasidairyti pigu.lt, ten buna akciju, as savaji nusipirkau uz 50lt, ir tikrai thumbup.gif daikciukas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilchikas: 06 balandžio 2011 - 08:53
Sveikos merginos,

Žadu pradėti sukti lanką, gal galėtumėt patarti iš kur geriausia pirkti lanką? Tam pigu.lt yra belenkiek variantų, tik va nežinau kuris geriausias yra. Ar tiesa, kad pigesni (pvz kaip sakot, kad Rimi yra pigių) yra prastesni, t.y. greičiau subyra? g.gif

Būčiau laaaaabai dėkinga už patarimus. Užsidegiau labai sukt lanką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sciarola @ 2011 04 07, 11:30)
Sveikos merginos,

Žadu pradėti sukti lanką, gal galėtumėt patarti iš kur geriausia pirkti lanką? Tam pigu.lt yra belenkiek variantų, tik va nežinau kuris geriausias yra. Ar tiesa, kad pigesni (pvz kaip sakot, kad Rimi yra pigių) yra prastesni, t.y. greičiau subyra? g.gif

Būčiau laaaaabai dėkinga už patarimus. Užsidegiau labai sukt lanką biggrin.gif

Geriausias lankas, bent man jis labai tinka ir patinka:
http://pigu.lt/sport...lygis?id=776561
labai gerai, ir liemuo ploneja ir savijauta gereja...pradzioje sunku, bet po keliu kartu viskas pasidaro lengva thumbup.gif po pirmu kartu man liko melynes doh.gif na truputi persistengiau... lotuliukas.gif
Atsakyti
o daug kas sukat lanką virš 2 kg? Gal yra kas patartų ar apsimoka pirkti naują, turint 1.3 kg, ar didelio skirtumo jau nebus?
Atsakyti
Sveikutes, vakar nusipirkau ir as lanka, ta magnetini masazuojanti. Pasukau 15 min, tai nakti net miegot negalejau doh.gif Sonai liko visi melyni, nugara irgi nuseta melynemis. Siandien vel pabandziau, tai nors kauk is skausmo, kaip skauda tas melynes, tai nzn ar man uzteks istvermes ji sukti... nes labai jau skauda schmoll.gif
Atsakyti
man irgi taip buvo, manau ir daugeliui..pailsek pora dienu ir vel suk, pamatysi, jau geriau bus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2011 04 13, 15:22)
man irgi taip buvo, manau ir daugeliui..pailsek pora dienu ir vel suk, pamatysi, jau geriau bus  4u.gif  4u.gif

g.gif As tai manau kad reiketu sukti toliau,nes jeigu luktels tai tada ir vel tos melynes atsiras,o dbr suktu tai pripranta organimas,isnyksta tos melynes ir suki toliau lyg niekur nieko smile.gif Nes man irgi pradzioj buvo melynes,o dbr nieko,net svarstau gal rieketu sunkesnio g.gif

Ir beje rezultatus pastebiu jau ne ti kas bet ir aplinkiniai,per pora men -5cm thumbup.gif Dar pora tokiu men ir eisiu kaip modeliukas lotuliukas.gif
Atsakyti