Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

labas merginos smile.gif

isigijau lanka.... ir melynes.....
kazkaip skaitineju ir negaliu patiket, kad po kurio laiko nebeskauda verysad.gif verysad.gif

jau po pirmo pasukimo (gal persistengiau, bet regis pasukau vos kelias minutes ) antro karto nebenoriu.... doh.gif bet rezultatu tai noriu lotuliukas.gif bet ne melynu sonu...
uzjuoks mane vyrelis su tiek iszyztu lanku blush2.gif

ar cia yra bendraujanciu dar ir sukanciu tuos lankus...?
Atsakyti
Sveika. Taip yra, aš suku, bet paskutiniu metu aptingėjau blush2.gif man be storo chalato dar nesigauna sukti, nes žiauriai skauda... Patariu apsivinioti plėvele, užsidėti storą megztinį ar chalatą ir tada sukti smile.gif Suku į kiekvieną pusę po 5 min kol kas rezultatų jokų, bet suku ne kiekvieną dieną, gal todėl biggrin.gif Beje, aš dar pasitepiu pilvą anticeliulitiniu kremu Vitex 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2012 06 01, 13:15)
labas merginos  smile.gif

isigijau lanka....  ir melynes.....
kazkaip skaitineju ir negaliu patiket, kad po kurio laiko nebeskauda verysad.gif  verysad.gif

jau po pirmo pasukimo (gal persistengiau, bet regis pasukau vos kelias minutes ) antro karto nebenoriu.... doh.gif  bet rezultatu tai noriu  lotuliukas.gif  bet ne melynu sonu...
uzjuoks mane vyrelis su tiek iszyztu lanku  blush2.gif

ar cia yra bendraujanciu dar ir sukanciu tuos lankus...?

nebijok, praeis.. as ir maniau kad teks atsisakyt lanko, nes tiek skaudejo sonai, ir pora melyniu buvo. bandyk kas antra diena pasukt kad ir po 5min.kol pripras sonai. po savaites kokios tikrai nebeskaudes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandycandy: 01 birželio 2012 - 21:43
laba,
galiu pasakyt, kad sekasi sukti visai puikiai biggrin.gif maniau ilgiau laiko reiks, melynes dar yra ant sonu, bet sukant ne taip skauda, beje jau suku tik su maikute, be jokiu pastorinimu ax.gif
Atsakyti
suku lanka 3 savaites ir šonai nebėra mėlyni.. as suku vakarais po 20-30 min. ir labai džiugina rezultatai thumbup.gif liemuo sustangrėjo, kelnės laisvesnės tapo... Tad kantrybės mergaitės smile.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkit kaip geriausiai issirinkti lanka ir kur pirkti g.gif 4u.gif
Atsakyti
O ka daryti jei lankas nesisuka blush2.gif Kazkada jaunysteje sukau kuo puikiausiai, o dabar lanka nusipirkau ir niekaip nesigauna lotuliukas.gif unsure.gif
Atsakyti
Kelias dienas praktikos - ir suksis kaip sviestu pateptas wink.gif
Atsakyti
As ir kai ysigijau,visai nepasukau,o db jokiu problemu,suku kiek noriu smile.gif
Atsakyti
sveikos, norėjau paklaust, ar jūs sukat lanką įprastą, be jokių iškylimų, gumbelių, ar būtent tokį masažinį?
ar yra kažkoks poveikis, kurio galima būtų tikėtis greitai,per daug nepersistengiant? biggrin.gif
Atsakyti
nesistengsi nieko nepasieksi!
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2012 07 26, 15:04)
....ar yra kažkoks poveikis, kurio galima būtų tikėtis greitai, per daug nepersistengiant? biggrin.gif

jei jau taip tingisi sportuoti, tada mitybą žiūrėkite ir labai griežtai ( 100 %) kontroliuokite ką valgote ir kada valgote - tada viskas bus ok, liemuo bus lieknas, bet .... jokio tonuso... jokio stangrumo.... o čia jau tik sportas padės kūno tonusą pakelti rolleyes.gif
Atsakyti