Jei niekada nesukai tai pradzioj lengvesnio uzteks

noriu jusu paklausti, ka daryti, jei neiseina to lanko sukti
? blyn, vaikysteje sukau ir mokejau, nu dabar - nei velnio neiseina, krenta man jis. gal sakau, reikejo pradziai ta lengvesni isigyti? nes nusipirkau is kar ta su magnetais. ar cia manyje beda?

QUOTE(mabi @ 2013 01 17, 13:09)
noriu jusu paklausti, ka daryti, jei neiseina to lanko sukti
? blyn, vaikysteje sukau ir mokejau, nu dabar - nei velnio neiseina, krenta man jis. gal sakau, reikejo pradziai ta lengvesni isigyti? nes nusipirkau is kar ta su magnetais. ar cia manyje beda?

sukt kiek iseina ir kaip iseina,bandyti ir bandyti.....

O koki lanka sukat? paprasta ar toki su burbulais? Man nuo to topshopinio melynes ant sonu
Nuo lygaus gal nebutu?

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 01 31, 19:18)
O koki lanka sukat? paprasta ar toki su burbulais? Man nuo to topshopinio melynes ant sonu
Nuo lygaus gal nebutu? 

as tai suku su burbuliukais,nzn ar nebutu,bet ir nuo sito isgys ir daugiau nebeatsiras

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 01 31, 19:18)
Nuo lygaus gal nebutu? 

Nusipirkus lanką ir aš nemokėjau sukti

QUOTE(uta1 @ 2013 02 04, 10:16)
Nusipirkus lanką ir aš nemokėjau sukti
Mano draugei taip pat ant šonų buvo mėlynės iš pradžių.Tai man buvo pamoka.Aš sukdavau lanką apsivilkus storą megztinį (mėlynės nesusidarė).Kadangi lankas vis krito žemyn,tai labai skaudžiai nusidaužydavau kojų kauliukus.Sukdavau apsimovus ilgaaulius žieminius batus
Kai išmokau sukti ,po truputi,nepersistengdama,po kelias min.pripratinau kūną prie lanko.Nebuvo nei vienos mėlynės.Iš pradžių džiaugiausi mokėdama sukti tik į vieną pusę,bet po truputį išmokau į abi. SEKMĖS IR KANTRYBĖS!

o rezultatas pasijautė? ir po kiek? Kiek laiko iš pradžių sukote per dieną?

Aš kas antrą-kas trečią dieną suku kad šonų neskaudėtų, tai gaunas visumoj gal kokia 25min
Sveikos mergaitės
Kadangi vasara artėja,noriu gražaus pilvuko,tai ir aš įsigijau lanką
sena čia mano svajonė,taigi pagaliau realiai tikiuosi apčiuoti gražų pilvuką,ir vasarai nusipirkti maudymuką dviejų dalių
Jau pradėjau "normaliai" maitintis,tad tikiuosi gerų rezultatų
O lentelę pildo kas nors?Būtų smagu visom mažinti kartu
Ir aš tokį pat
Ryt turi pristatyti

QUOTE(čiaudanti bitė @ 2013 01 03, 18:00)
Ir aš tokį pat

QUOTE(Site @ 2013 02 04, 12:25)
o rezultatas pasijautė? ir po kiek? Kiek laiko iš pradžių sukote per dieną? 
Aš kas antrą-kas trečią dieną suku kad šonų neskaudėtų, tai gaunas visumoj gal kokia 25min

Ir aš iš pradžių panašiai sukdavau,kol įpratau.Tik sukti lanką labai man nuobodu,tai suku žiūrėdama teliką.Tada laikas bėga greitai,net nepajuntu.Ilgiau kaip valandą nesuku.Rezultatus pajutau tik pakoregavus mitybą.Kol buvo saldumynai ir bandelės nebuvo ir rezultatų

Na va,sukau vakar 7min,šiandien 12min.,bet nesuprantu,negi gali jau pasijusti rezultatai?
Nes matavausi prieš lanką,ir šiandien pasimatavau,matmenys 1-2cm sumažėję
Manau rezultatas sutvarkyta mityba+lankas
P.S.Pas mane ant šoniukų irgi mėlynės
šiandien sukau su storu megztiniu,bet velnias,kaip skaudžiai sukosi jis man šiandien

QUOTE(Justynka @ 2013 02 07, 10:19)
Na va,sukau vakar 7min,šiandien 12min.,bet nesuprantu,negi gali jau pasijusti rezultatai?
Nes matavausi prieš lanką,ir šiandien pasimatavau,matmenys 1-2cm sumažėję
Manau rezultatas sutvarkyta mityba+lankas
šiandien sukau su storu megztiniu,bet velnias,kaip skaudžiai sukosi jis man šiandien 

As uzvakar sukau apie 25 min, vakar 35 ir nieko nesimato (apart melyniu ir skausmo)