Dar nepradejau lanko sukti, bet nuo rytojaus kibsiu i darba
Na mergaites ir man reikia jungtis,
Pasiskolinsiu is drauges lanka ir pirmyn
Vasara vestuves, o ant pilvo rinkele metasi, ir klubai didziausia problema
Sportuoju pagal Nike training NTC programa ismaniajam,ir va lanka pradesiu sukti, uzfiksuosiu ismatavimus ir pirmyn i darbus su jumis
sveikos,
aš tris dienas pertraukos turėjau. šiandien vėl 30min prasukau
aš tris dienas pertraukos turėjau. šiandien vėl 30min prasukau
QUOTE(jurack'a @ 2013 03 02, 21:22)
o kokie pas tave rezultatai? kiek jau laiko suki lanka?
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 01 31, 20:18)
O koki lanka sukat? paprasta ar toki su burbulais? Man nuo to topshopinio melynes ant sonu
Nuo lygaus gal nebutu? 
Sukau pasunkintą metalinį lanką be jokių burbuliukų, tokios mėlynės ant šonų buvo, kad oijjj ...
Sveikos mergaitės
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2013 01 03, 19:00)
Laba diena
Jungiuosi ir aš prie lanką sukančiųjų
Kažkaip nejučia sustorėjau
visada daugiausiai sverdavau 64 kg, dabar 70kg
Tad įsigijau va tokį
http://pigu.lt/as_se..._hoop?id=865910
Jungiuosi ir aš prie lanką sukančiųjų
Tad įsigijau va tokį
http://pigu.lt/as_se..._hoop?id=865910
Ir aš šiandien šį lanką į rankas paėmiau
Ar patinka Jums jis? Man jis pasiordė tvirtas ir manau tikrai atliksiantis savo darbą, nes pasukus 5-7 min jau jaučiasi, kad juosmuo šyla, o su metaliniu pasunkintu tokį jausmą jausdavau tik po 15-20 min
QUOTE(*CACA* @ 2013 03 18, 21:05)
Na tiksliau pasukau jį 15 min 
Ar patinka Jums jis? Man jis pasiordė tvirtas ir manau tikrai atliksiantis savo darbą, nes pasukus 5-7 min jau jaučiasi, kad juosmuo šyla, o su metaliniu pasunkintu tokį jausmą jausdavau tik po 15-20 min
Ar to lanko gumbeliai kieti (plastmasiniai) ar minkšti (silikoniniai)?
QUOTE(baltagėlė @ 2013 03 19, 00:06)
Ar to lanko gumbeliai kieti (plastmasiniai) ar minkšti (silikoniniai)?
Lango gumbeliai kieti, netgi ėjau pažiūrėti ar nesumeluosiu
QUOTE(BrillMitts @ 2013 03 15, 09:52)
Sveikutės,
įsigijau ir aš prieš kelis mėnesius lanką, 1.3kg svorio. Mačiau internete galima pirkt ir sunkesnių, pagal lygius suskirstytų. Ir susimasčiau, ar jūs sukat tą patį lanką ar vis keičiat juos sunkesniais?
įsigijau ir aš prieš kelis mėnesius lanką, 1.3kg svorio. Mačiau internete galima pirkt ir sunkesnių, pagal lygius suskirstytų. Ir susimasčiau, ar jūs sukat tą patį lanką ar vis keičiat juos sunkesniais?
Nuo sausio pradžios suku lanką pradedantiesiems bet jau norisi sunkesnio
QUOTE(*CACA* @ 2013 03 18, 21:05)
Na tiksliau pasukau jį 15 min 
Man patinka, liemenį tikrai padailino
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2013 03 19, 14:39)
Nuo sausio pradžios suku lanką pradedantiesiems bet jau norisi sunkesnio
Kolegė darbe užsiminė, kad po kiek laiko jos lankas pradėjo prarasti formą, t.y. pastačius jį jis tarsi kiaušinukas pasidaro, nors sukimui sakė įtakos neturi. Tik pas ją kiek supratau kiek kitoks (na firmos kitos, plastikas gal kitoks).
Jei nuo sausio jau šį sukate ar jis bent kiek pakito?
Ir beje ... šonus šiandien tikrai jaučiu po to 15 minučių lanko vakarykščio sukimo
QUOTE(*CACA* @ 2013 03 18, 23:24)
Lango gumbeliai kieti, netgi ėjau pažiūrėti ar nesumeluosiu
Sakyčiau plastikas ten, tik jis toks slidus. Pačio lanko plastikas visai kitoks nei šių gumbelių.
Ačiū, kad atsakėt