Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(**Agotelle** @ 2014 08 19, 12:05)
Taip suku, stengiuosi kiekviena diena, bet kartais praleidziu, tik va kitas klausima siskilo ar stuburui nekenkia lanko sukimas su burbuliukais, nes pasukus 30 min. po to truputi skauda, ar nepakenksiu g.gif

Manau, kad neinauda sie lankai stuburui ir pilvo organams.
Atsakyti
Sveikos, kazkaip labai jau pasyvi si temuke, todel keliu i virsu, gal vis tik lankus sukancios tuoj sugris i siuos namucius smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Galima pas jus prisijungti? ax.gif
Aš lankau sporto klubą ir taip pat kiekvieną dieną suku lanką thumbup.gif Pradžioje nemokėjau sukt ir niekada nesigaudavo, bet kažkaip salėje pamačiau lanką masažinį ir galvoju reikia pamėgint. Po tuputį ir išmokau smile.gif Labai pradėjo patikti, tai po rimto darbo su treniruokliais dar 15 minučių į salę užsuku lanko pasukioti thumbup.gif Pradžioje labai mėlynės likdavo, ar pas jus taip pat lieka? g.gif
Atsakyti
Noriu rašytis į lanko mylėtojų klubą, nors nežinau kiek noriu, o kiek riebaliukai šoniniai verčia smile.gif

Tik turiu bėdą niekaip nepagaunu to judesio, kad ilgiau išsukt, bet čia gal laiko klausimas ar liemuo (tiksliau ta vieta kur jis turėtų būti) pas mane koks brokuotas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NaminisAngelas @ 2014 08 24, 13:19)
Sveikos smile.gif  Galima pas jus prisijungti? ax.gif
Aš lankau sporto klubą ir taip pat kiekvieną dieną suku lanką thumbup.gif Pradžioje nemokėjau sukt ir niekada nesigaudavo, bet kažkaip salėje pamačiau lanką masažinį ir galvoju reikia pamėgint. Po tuputį ir išmokau smile.gif Labai pradėjo patikti, tai po rimto darbo su treniruokliais dar 15 minučių į salę užsuku lanko pasukioti thumbup.gif Pradžioje labai mėlynės likdavo, ar pas jus taip pat lieka? g.gif

Sveika, prisijungusi 4u.gif pas mane anksciau buvo melynes, bet dabar jokiu melyniu jau nera ir jau nebeskauda kaip is pradziu. o jei ir sporto klube yra masazinis lankas tai reiskia kad jis veiksmingas turetu buti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žoržett @ 2014 08 25, 09:58)
Noriu rašytis į lanko mylėtojų klubą, nors nežinau kiek noriu, o kiek riebaliukai šoniniai verčia  smile.gif

Tik turiu bėdą niekaip nepagaunu to judesio, kad ilgiau išsukt, bet čia gal laiko klausimas ar  liemuo (tiksliau ta vieta kur jis turėtų būti) pas mane koks brokuotas ? smile.gif

reikia kantrybes ir tikrai ismoksite ir ilgiau issilaikys lankas ant juosmes, tik kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip jums lanko sukimas sekasi? bigsmile.gif Aš va jau antroj savaitėj be sporto klubo verysad.gif verysad.gif Savaitę pragulėjau su temperatūra, o šią savaite klubą uždarė, remontuoja kažką ir dirbs tik nuo antradienio verysad.gif Jau per daug poilsio man galvoju reikia namuose pradėti užsiimt. Vakar su hanteliais padirbau namie gerą valandėlę, o va lanko neturiu. Galvoju gal neblogai būtų namie turėti. Kokį patartumėt įsigyti? Kokius pačios turite? Žiūriu dabar akcijos pigu.lt šis man patinka, ką manote?
Atsakyti
NaminisAngelas,manau, kad geras lankas, net pati gundausi pirkti, tik kad turiu dar saviskis tinka, ir kaina sio lanko palyginti maza, labai didele nuolaida, net nesitiki
Atsakyti
QUOTE(NaminisAngelas @ 2014 08 26, 17:04)
Kokį patartumėt įsigyti? Kokius pačios turite? Žiūriu dabar akcijos pigu.lt šis man patinka, ką manote?

as turiu toki pati lanka kaip jus idejote nuorada. thumbup.gif
iskart pradejau nuo 1,7kg
ispradziu pamacius lanka galvoju kaip as ji pasuksiu, bet pripratus visi gerai, jau dar net lengvas atrodo biggrin.gif ispraadziu melyniu turejau. vyras jau norejo uzdrausti sukti.

Atsakyti
Aš irgi pradėjau nuo 1,7 lanko

user posted image

Pasukau gal 10 min...
Tokių mėlynių (''juodynių'') savo akyse nebuvau mačiusi.
Vos išmaldavau, kad vyras jo neišmestų biggrin.gif

Jaučiu reikės pirkti lengvesnį lankąsmile.gif
Atsakyti
Sveikos as truputi apleidau sukima, o kaip jums rezultatai po kiek laiko pasimate?
Atsakyti
Laba mergaitės,

Labai norėčiau išgirst Jūsų nuomones dėl lankų. Senesnej temoj neradau atsakymų blush2.gif
Renkuos lanka, noriu apie 1,5 kg. Geriau pirkt su daugiau tų burbuliukų ar su mažiau, apie vienus rašo kad magnetiniai kiti ne. Koks skirtumas tarp jų?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
As vakar vėl pradėjau sukti lanka thumbup.gif
Atsakyti