Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

o su kokiu Jūs sukat? kad Jums skauda blink.gif aš turiu metalinį... būna mėlyniu, bet neskauda...
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2014 11 20, 13:35)
o su kokiu Jūs sukat? kad Jums skauda  blink.gif  aš turiu metalinį... būna mėlyniu, bet neskauda...

Tikriausiai dauvelos suka su masaziniu, hula hoops lankais
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 11 20, 14:03)
Tikriausiai dauvelos suka su masaziniu, hula hoops lankais

o kuris veiksmingiau? 4u.gif
Atsakyti
aš turiu paprastą plastikinį su gumbeliais ir atrodo labai lengvutis, bet vos tik pradedi sukt, mamamija.... biggrin.gif bet dabar jau kai įsibėgėjus, tai atrodo ir nebeskauda, gal jau priprato g.gif
Atsakyti
Sveikos. Nusipirkau va toki lanka. Ir.... nepasuku as jo ilgiau nei minute. Labai skauda. Sonuose melynes doh.gif Gal, sakau persistengiau su svoriu, nes esu visai nesportuojanti. Galvoju dabar sita parduot ir nusipirkti paprastuti visai be gumbu lanka. Kazin ar tie paprasti lankai veiksmingi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2014 12 29, 17:48)
Sveikos. Nusipirkau va toki lanka. Ir.... nepasuku as jo ilgiau nei minute. Labai skauda. Sonuose melynes doh.gif Gal, sakau persistengiau su svoriu, nes esu visai nesportuojanti. Galvoju dabar sita parduot ir nusipirkti paprastuti visai be gumbu lanka. Kazin ar tie paprasti lankai veiksmingi? g.gif

Jus taip ir pratinkite soniukus. Kol apsipras ir galesite ilgai sukti. Viena diena 1min., kita 3-5min......
Atsakyti
manetaip pat tokslankas,oi kokios melynes pradzioje buvo doh.gif is pradziu toki apsaugini platu dirza naudojau, po to jau ir be jo ir po 15min.sukdavau,pripratau ir nebeskaudejo,tik va apsileidau,reiktu vel kasdien pasukioti ax.gif
Atsakyti
Labutis, mielosios!
Priimkit ir mane į lanko sukėjų gretas - šiandien gavau lanką pradedantiesiems http://www.masazinia...agnet-hoop.html ir pradėjau sukti smile.gif
Atsakyti
Laba rolleyes.gif ateinu prašyt pagalbos biggrin.gif gal padariau klaidą,bet senokai įsigijau tokį II lygio lanką paskaičius atsiliepimų,jog geriausia pirkti iš karto II lygio lanką. Na bet bėda,ne tik,kad nemoku sukti aš jo (nemoku bet kokio lanko blush2.gif ) bet,kad sumažinti jį man išeina tik išimant 1 detalę. Ar kuri turit tokį lanką ar panašų? Jums visoms jie tik 1 detale susimažina? Ir kaip išmokti sukti,gal maniškis man per sunkus,kad nepavyksta vis? Atrodo,jei būtų mažesnis,būtų daug lengviau sukt...
Atsakyti
QUOTE(L@lu @ 2015 02 17, 13:15)
Laba  rolleyes.gif ateinu prašyt pagalbos  biggrin.gif gal padariau klaidą,bet senokai įsigijau tokį II lygio lanką paskaičius atsiliepimų,jog geriausia pirkti iš karto II lygio lanką. Na bet bėda,ne tik,kad nemoku sukti aš jo (nemoku bet kokio lanko blush2.gif ) bet,kad sumažinti jį man išeina tik išimant 1 detalę. Ar kuri turit tokį lanką ar panašų? Jums visoms jie tik 1 detale susimažina? Ir kaip išmokti sukti,gal maniškis man per sunkus,kad nepavyksta vis? Atrodo,jei būtų mažesnis,būtų daug lengviau sukt...

Sveika 4u.gif
pradzioj kai nusipirkau (mano lengvesnis 0,8 kg) nustebau kad neiseina sukt lanko, du apsisukimai ir nukrenta... blink.gif bet vis bandziau, bandziau bandziau ir po truputi isukau.... viena kart jau 3 apsisukimai ir nukrenta, kita kart jau 5....apie skausma tai nekalbu...bet dabar galiu sukt nors ir ant nuogo kuno biggrin.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L@lu @ 2015 02 17, 14:15)
Laba  rolleyes.gif ateinu prašyt pagalbos  biggrin.gif gal padariau klaidą,bet senokai įsigijau tokį II lygio lanką paskaičius atsiliepimų,jog geriausia pirkti iš karto II lygio lanką. Na bet bėda,ne tik,kad nemoku sukti aš jo (nemoku bet kokio lanko blush2.gif ) bet,kad sumažinti jį man išeina tik išimant 1 detalę. Ar kuri turit tokį lanką ar panašų? Jums visoms jie tik 1 detale susimažina? Ir kaip išmokti sukti,gal maniškis man per sunkus,kad nepavyksta vis? Atrodo,jei būtų mažesnis,būtų daug lengviau sukt...

Turiu tokį patį lanką kaip tavo, jį nusipirkau kai šis http://pigu.lt/gimna..._hoop?id=988400 pasidarė per lengvas. Na ir ką galiu pasakyti - sukti tą pirmojo lygio lengvesnį lanką yra sunkiau. Jis toks..hm.. aštresnis, reikia smarkiau sukti kad nenukristų, tai burbuliukai daug labiau daužo. O tas antro lygio nors ir sunkesnis, bet labai minkštai sukasi, dviem eilėm burbuliukai maloniai masažuoja.
Šiaip jau keletą metų lanką pasukioju, nes lašinys auga būtent apie pilvą, tai kai suku, rezultatas visada yra, būna minus 3 - 5 cm per mėnesį. Šiaip viskas išmokstama, lanką sukti ne auštoji matematika, keletą kartų nesigaus, bet kantrybė daro stebuklus. Ir patariu mokytis sukti į abi puses biggrin.gif jeigu gaunasi į vieną pusę sukti, vadinasi gausis ir į kitą. Sėkmės visoms !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dance-macabre: 21 vasario 2015 - 22:49
Sakykit, jei imti iskart antro lygio lanka
http://pigu.lt/gimna...&...D[127436]=1

kietas turi buti? Magnetai ka duoda? Rutuliuku skaicius? 4u.gif Ar visgi geriau 1 lygi..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 21 vasario 2015 - 23:47