Įkraunama...
Įkraunama...

Belgų, brabanto, briuselio grifonai

QUOTE(Dinara2 @ 2015 03 10, 12:57)
Ar pamatysim šį grožį parodose smile.gif

Kazkaip nelabai matau tikslo dalyvauti parodose-ruostis reikia, o man jis ir be medalio grazutis.... man gal labiau norisi eiti su juo i agility biggrin.gif
Atsakyti
Devona,nesakykit niekada ,niekada.....! lotuliukas.gif Nueisit ir patiks ! thumbup.gif 7-8 03 2015 VILNIUJJE dalivavome 2CACIB tarptautinese parodose su Baronu-ES BE MY CHAMPION OT BELLA MAFIA--brabanto grifonu biggrin.gif Laimes pilnos kelnes Rezultatai pirma diena--CAC,N,R.CACIB. antra diena-CAC, N,CACIB, BOB lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Parodos organizatoriai visius dalyvius ir svecius vaisino 2 dienas Nemokamai labai skane kava......Kokursai,loterejios,vaikuciai taip pat turejio savo kampuka.....Saunuoliai !Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
QUOTE(Devona @ 2015 03 10, 17:27)
man gal labiau norisi eiti su juo i agility  biggrin.gif

O kuriam mieste esat ir kur zadat eit treniruotis bigsmile.gif ?
Labai tinkama veisle sitam sportui, net terjerus apdeda cool.gif
Sportas uz parodas pranasesnis tuo, kad zymiai objektyviau vertinama ir tobulet galima iki begalybes...su parodine karjera kazi ko nepriveiksi, jei jau sunelis genetiskai vidutiniokas, o dar tos teiseju simpatijos ir antipatijos doh.gif
Atsakyti
cile, suderinti viską galima wink.gif Juo labiau, kad tiek parodos, tiek sportas didina kontaktą su šunimi, pratina prie stresiuko (abu: ir šunį, ir šeimininką). Aš esu už tai, kad pamėginti visas veiklas - neaišku, kuri patrauks savo pusėn smile.gif
Atsakyti
Dalivavimas ir laimejimas paroduose---didziauses dardas ,jei kas galvojia kitaip -labai klysta ! bigsmile.gif Mes ir plaukiojiam vasara ir miska aplandziojiam ,ir nesedim namuose prie lovio ! doh.gif Patys prasciausi rezultatai sausis,vasaris----saltta ,nenorisi paciai kur eiti.... doh.gif Ir psijologiskai suniui daug sunkiau paroduose ,ir tie kurie neissilavine fiziskai niekad nelaimi paroduose wub.gif Agyliti pats tas ,jei miieste gyveni !Sekmes, Devona ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 12, 09:32)
cile, suderinti viską galima wink.gif Juo labiau, kad tiek parodos, tiek sportas didina kontaktą su šunimi, pratina prie stresiuko (abu: ir šunį, ir šeimininką). Aš esu už tai, kad pamėginti visas veiklas - neaišku, kuri patrauks savo pusėn smile.gif

Tai taip, jei tik noro ir finansu yra, imanoma viska suderint drinks_cheers.gif
Bet as asmeniskai labai dziaugsiuos matydama dar viena grifoniuka agility arenoj...selciai gal ir nieko, bet man jie tokie mazumele"vienodi" , nekalbant apie tai, kad kitom veislem sansu nepalieka...na, beveik nepalieka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 12 kovo 2015 - 12:42
Dabar, kadangi esu kaunietė, einame į dresūrą į Reksą. Vėliau žiūrėsim - agility juk reikia, kad šuo ir šeimininkas "susikalbėtų", tai kol kas mokinamės pagrindinių komandų ir būti socializuotais visuomenėje biggrin.gif

Štai keletas nuotraukų:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Devona @ 2015 03 12, 23:33)
Dabar, kadangi esu kaunietė, einame į dresūrą į Reksą. Vėliau žiūrėsim - agility juk reikia, kad šuo ir šeimininkas "susikalbėtų", tai kol kas mokinamės pagrindinių komandų ir būti socializuotais visuomenėje biggrin.gif

Štai keletas nuotraukų:
user posted image

user posted image

user posted image

Visai nieko berniukas ! 4u.gif Eikit ir bandykit visur ! biggrin.gif Zinot as CACIB Vilniuje prie ringo sutikau labai grazu brabanto grifona ! Sirdis apsalo nuo tokio grozio thumbup.gif Nedidukas,kompaktas,kaulingas,nebailys ir priejiau ,susipazinau su seimininke . biggrin.gif Pasirodo berniukias is Vilniaus,2,5 metai,ne karto nebuvo parodoje-----seimininke itikino Specai lt,kad nieko gero jio paroduose nelauke ....... doh.gif Net i jloki kluba nestojio doh.gif Ir lygiai taip ir mes buvom sutikti su pirmu grifonu schmoll.gif Jie dabar jau klube,padare analizus patella 0/0,akys sveikos biggrin.gif Dabar lauksim pirmu rezultatu parodose ir pasidziaugsime kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Devona @ 2015 03 13, 00:33)
Štai keletas nuotraukų:

Simpatiskas jaunuolis, labai nevaikiskai rimtas atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 03 13, 22:31)
Simpatiskas jaunuolis, labai nevaikiskai rimtas atrodo  bigsmile.gif

Taip tik atrodo:dresūroj būna susikaupęs, bet kai leidžia lakstyti ar šiaip namie , laksto ir prašo, kad su juo žaistų biggrin.gif biggrin.gif dresūra jo nenuvargina visiškai
Atsakyti
Sveiki ir mes norim pasirodyti MARKO ( Gino The best Mažasis augintinis)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinara2: 17 kovo 2015 - 13:30
Вот решила спросить, в УЗКОМ кругу, у литовских гриффонистов, кто там из наших родственников объявился в гриффонистах ax.gif
Если кто-то решил под...ебнуть нашей ЛИТОВСКОЙ фамилией, я подозреваю КТО такой подлый (подлость она в генах и не искоренима), то это зря, не красиво, не хорошо......И советую изучить историю нашей фамилии по этой линии и научиться писать ее правильно rolleyes.gif И давайте так- я просто жду человеческих объяснений и закрываю этот вопрос smile.gif

И фото с последнего цациба - заняла Литва
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sever: 17 balandžio 2015 - 17:56