Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...baimės...

QUOTE(Selena777 @ 2014 08 29, 07:58)
yessboss. labas:)

Kaip tauLiutkus pats daktaras?
Ar reikejo moketi uz vizita ?
Visa menesi ten gulesi ?

Ten labai malonus jie buvo, nieko nekainavo, nes siuntima turejau smile.gif Gali ir vazinetis kasdien, as savaitele pabusiu, o savaitgali namo. Kolegem papasakojau, tai pries jas truputi kvankt jauciuosi, lyg bandyciau itikinti, kad kazkuom sergu, nors taip nera...sako tos terapijos cia kiekvienam butu i nauda...dar beto savo darbus turesiu kitam uzkrauti, tai del to liudnoka truputi smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios gerete Xanax, kaip jums jis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 29, 11:20)
Merginos, kurios gerete Xanax, kaip jums jis? smile.gif

geriau xanax xr. jis man tiko, ir jokio pripratimo nebuvo, o geriau 9men. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
yesboss dziaugiuosi uz tave. Ta terapija tikrai butu i nauda visiems. As tik del tos F formos bijociau, nes atsigulus tikrai ja supyskins. O tai kur ten gulet reikia, kaip psichiatrine ligonine ar kas. Pas mus cia kokietai privatus centriukai yra, bet man atrodo nekompensuoja. As tai irgi noreciau nors savaitele pagulet,praeit kokia sviesos, muzikos terapija, ta kognityvine . Iš šiaip daug geriau kai nereikia lakstyt, o guli, nueini, pasiterapini. Galima knygas skaityt, zodziu su savim pabut. thumbup.gif
O ir ligonine bus nemokamai? O tai kokia diagnoze raso?
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 29, 10:21)
geriau xanax xr. jis man tiko, ir jokio pripratimo nebuvo, o geriau 9men.  4u.gif

O kodėl tau prirase, del nerimo? Kokiomis dozemis gerei? as pradejau gert, visai patinka man jis smile.gif kolkas gerai jauciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 29, 11:51)
O kodėl tau prirase, del nerimo? Kokiomis dozemis gerei? as pradejau gert, visai patinka man jis smile.gif kolkas gerai jauciuosi smile.gif

man neurologas buvo israses, net verkdawau dienomis, prisigalvodawau viskoooo... tai jis sake kad reikia apraminti sawe ir israse.. o geriau po 1tab. y diena...
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 29, 10:51)
Sveikutes,
yesboss dziaugiuosi uz tave. Ta terapija tikrai butu i nauda visiems. As tik del tos F formos bijociau, nes atsigulus tikrai ja supyskins. O tai kur ten gulet reikia, kaip psichiatrine ligonine ar kas. Pas mus cia kokietai privatus centriukai yra, bet man atrodo nekompensuoja. As tai irgi noreciau nors savaitele pagulet,praeit kokia sviesos, muzikos terapija, ta kognityvine . Iš šiaip daug geriau kai nereikia lakstyt, o guli, nueini, pasiterapini. Galima knygas skaityt, zodziu su savim pabut. thumbup.gif
O ir ligonine bus nemokamai? O tai kokia diagnoze raso?

Kas ta F forma? biggrin.gif Diagnozes net neskaiciau visos, galvoju poto issigasiu, prisimastysiu visko, pradzia paskaiciau, nerimo sutrikimas ir jis pats pasake, kad tie negerumai, kurie uzeidavo vadinai panikos atakos, nors nei as panikuodavau nei ka, nu aisku zmogus issigasti kai alpti pradedi ar kai galva svaigsta smile.gif nu gydymas nemokamas, tik uz maista ir nakvyne 60lt dienai, brangu, bet sveikata svarbiau smile.gif jo, relaxuosiu biggrin.gif tik neramina mokslai, sesija rugsejo gale sad.gif paskutiniai metai, nesinori palikt taip...sad.gif
Atsakyti
Oho, as apie ta streso centra db pirma karta ir isgirdau 4u.gif ziurek ir atsistatysi, saunu bigsmile.gif
Atsakyti
Kas cia per streso centras, jis Palangoj?? Noriu pasigooglint gal Vilniuj kas panasaus yra.
Atsakyti
Vadinasi taip: Lietuvos sveikatos mokslų universitetas elgesio ir medicinos instituto klinika, Streso ligų dienos stacionaras smile.gif
Atsakyti
sveikos,mergytes,kaip seniai cia bebuvau:)as turejau daug visokiu rupesteliu,tai nei noro nebuvo pasisveciuot pas jus blush2.gif o taip tai jau galvoju apie psichiatra nes tas galvos spangimas mane juodai uzkniso,jei ne ta galva butu viskas ok,pradejau xanaxa gert bet jis vistiek nenuima to spangimo,atrodo koks salmas uzdetas,oi kaip liudna nezinau ar as jau cia pervargau ,o gal sakes man g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulex10 @ 2014 08 29, 16:30)
sveikos,mergytes,kaip seniai cia bebuvau:)as turejau daug visokiu rupesteliu,tai nei noro nebuvo pasisveciuot pas jus blush2.gif o taip tai jau galvoju apie psichiatra nes tas galvos spangimas mane juodai uzkniso,jei ne ta galva butu viskas ok,pradejau xanaxa gert bet jis vistiek nenuima to spangimo,atrodo koks salmas uzdetas,oi kaip liudna nezinau ar as jau cia pervargau ,o gal sakes man g.gif

Sveikute 4u.gif zinai visos cia mes su tokiom "sakem" smile.gif Man pastaruoju metu irgi su galva negerai.
Atsakyti