Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVII

QUOTE(bamba @ 2015 01 02, 15:01)

šventės smulkmena, nieks nebėga ištisai be pertraukų. Esmė tame, kad apleidus bėgimą, greit grižti vėl smile.gif

Butinai grisiu, jau dabar pro langa zvalgaus, laukiu kol vejas aprims. Nors sakoma nera blogo oro...
Atsakyti
Aš šiandien planavau sudalyvaut Vilniaus parkų taurėj, bet kai toks vėjas su lietum, geriau pasisaugosiu.
Atsakyti
vyty, ar bėgot?
aš bėgau, smagu buvo smile.gif

kas dar bėgot? gal rytoj kėdainiuose planuojat bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 10 sausio 2015 - 19:57
Bėgau. Jei būtų buvęs eilinis komercinis, turbūt būčiau praskipinęs. O šitame labai norėjosi sudalyvaut.
Keista ta trauma pas mane. Atrodo, taip ir nesibaigs. Buvo jų (ir ne viena), tik antrąsyk tokia keista, kvaila ir įkyri.
Dėl bėgimo, tikrai patiko. Neabejoju - taps tradicija.

O ką ryt ir Kėdainiuose bėgsit? lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi patiko vakar. Pirmą kart bėgau, gailiuosi, kad anksčiau nesugalvojau smile.gif

Šiandien bėgau kėdainiuose biggrin.gif Į startą pavėlavau 15min (kelionė iš vilniaus su dvynukais 7men biggrin.gif ). Jau priartėjus galvojom ar verta dar važiuot ar suktis ir atgal, sugalvojau paskambint jiems ir paklaust. Susiradau begimo nuostatuose kelis telefonus ir bandau iš eilės. Pirmi 4 nekelia, penktas pakelia. Nustemba, kad jo numeris ten atsirado, nes jis niekaip nesusijęs biggrin.gif Bet kažkada seniai prisidėjo prie bėgimo taurės, tai patikino mane, kad važiuočiau, numerį duos ir pavėlavusiai. Nu atvažiavom. Kadangi numerių su čipais davimas procesas ilgas anot jų biggrin.gif tai nusprendžia mane nufotografuot ir poto pagal tai 'atmatuot' laiką. Nu aš pasišypsau, nusifotkinu starte ir bėgu. Bėgu neaišku kur, esu viena kažkokiuose Kėdainių priemiesčiuose. Batai kiauriai šlapi (nors iki galo neišdžiuvo ir po vakar), aplink arba balos arba ledas. Labai noriu į tuliką, pučia kažkoks protu nesuprantamas vėjas. Mašinos važiuoja tuo pat keliu kur ir aš biggrin.gif Apie 4 km aplenkiau du pensininkus, kurie bėgo 5km dinstanciją cool.gif Dar trečią aplenkiau 8am km, bet kaip suprantu nieks jo finiše nelaukė. Kai atbėgau pradėjo šaukt, kad atbėga paskutinė dalyvė biggrin.gif Nu ir vsio, parsiradau į Vilnių ir vis dar galvoju ant kiek man galvoj negerai, kad aš ten nusibeldžiau, bet laiminga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 11 sausio 2015 - 16:20
QUOTE(bamba @ 2015 01 11, 16:18)
Šiandien bėgau kėdainiuose biggrin.gif

Geras nuotykis biggrin.gif , smagiau prisimint bus negu kad būtum laiku atvykus.

Aš bėgau vakar, įdomus bėgimas, o dar ir su bendradarbiais susioranizavom, tai išvis smagu buvo. Bet koja dar duoda apie save žinot, tai varžybiniai bėgimai kol kas ne man.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 01 11, 19:16)
tai varžybiniai bėgimai kol kas ne man.

aš tai nežiūriu į juos kaip į varžybas. Na kas gaunas tas, vakar išvis palengva bėgau, nu neskaitant 15min pavėlinto starto net biggrin.gif Tiesiog smagu kartais kažkur sudalyvaut, su kitais žmonėm pabėgiot, naujais maršrutais. Vis ne viena tuo pačiu mišku n-ąjį kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 01 11, 16:18)
Man irgi patiko vakar. Pirmą kart bėgau, gailiuosi, kad anksčiau nesugalvojau smile.gif

Šiandien bėgau kėdainiuose biggrin.gif

geras bigsmile.gif
o aš taip jokiame bėgime dar ir nesudalyvavau, bet kuo daugiau skaitau, tuo didėja noras išbandyti ir tokį thumbup.gif
aš šį savaitgalį praskipinau - oras už lango atgrasė, o ir batai mano labai greitai sušlampa - bijau apsirgti blush2.gif
Atsakyti
bamba
Oho kokia istorija. Šaunuolė! smile.gif Taip ir reikia bėgti - nekreipiant dėmesio į kitus ir nesivaržant. Vat, pačiam neišeina perauklėt smegeninę.

O, šeštadieninis bėgimas tai kažkoks paranormalus man gavosi. Sekmadienį atsikėliau lyg ir sveikutėlis, lyg ir sugijo koja yahoo.gif Būtų puiku neprisikalbėt.
Atsakyti
Sveikos, bėgikės 4u.gif
Pusę metų nesilankiau SM, užsukau čia vėl dėl bėgimo ir radau Jūsų temą.
Ar priimsit?
Bėgimą esu įsimylėjus 0,5 metų. Dabar bėgu 3 kartus savaitėj, pastarųjų mėnesių kilometražas apie 70-80 km.
Svajoju šiais metais sudalyvauti pirmame oficialiame bėgime, kol kas esu nusižiūrėjus Trakų pusmaratonį gegužį, bet bėgsiu kol kas tik 10,5 km, o jau rudenį planuoju pusmaratonį Nidoje.
Beje, esu jau iš tų vyresnių, virš 40-ies, bet pradėjus bėgioti atjaunėjau ne tik siela, bet ir kūnu-gaunu daug komplimentų iš aplinkinių smile.gif
Kaip Jums sekasi bėgioti žiemą? Aš tiesiog kaifuoju po kiekvieno bėgimo-aš galiu thumbup.gif Ko tikrai neįsivaizdavau, bėgiodama vasarą. Vakar vakare per sniegą nukulniavau 8 km smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2015 01 12, 15:18)
O, šeštadieninis bėgimas tai kažkoks paranormalus man gavosi. Sekmadienį atsikėliau lyg ir sveikutėlis, lyg ir sugijo koja yahoo.gif Būtų puiku neprisikalbėt.

kaip koja?
QUOTE(pikute @ 2015 01 22, 08:04)
Svajoju šiais metais sudalyvauti pirmame oficialiame bėgime, kol kas esu nusižiūrėjus Trakų pusmaratonį gegužį, bet bėgsiu kol kas tik 10,5 km, o jau rudenį planuoju pusmaratonį Nidoje.

Kaip Jums sekasi bėgioti žiemą? Aš tiesiog kaifuoju po kiekvieno bėgimo-aš galiu thumbup.gif Ko tikrai neįsivaizdavau, bėgiodama vasarą. Vakar vakare per sniegą nukulniavau 8 km smile.gif

aš irgi planuoju ir Trakų pusmaratonyje ir Nidoj bėgt bigsmile.gif Trakų pusmaratonyje bėgau prieš du metus, labai patiko wub.gif

žiemą bėgiot sekasi gerai. Šiandien pasiklydau miškuose, tai virš 12 km gavos kol grižau. Teko apledėjusiais kalnais bėgti, pusnim lipti biggrin.gif

smagu, kad atradot bėgimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute @ 2015 01 22, 09:04)
Sveikos, bėgikės 4u.gif
Pusę metų nesilankiau SM, užsukau čia vėl dėl bėgimo ir radau Jūsų temą.
Ar priimsit?
Bėgimą esu įsimylėjus 0,5 metų. Dabar bėgu 3 kartus savaitėj,  pastarųjų mėnesių kilometražas apie 70-80 km.
Beje, esu jau iš tų vyresnių, virš 40-ies, bet pradėjus bėgioti atjaunėjau ne tik siela, bet ir kūnu-gaunu daug komplimentų iš aplinkinių smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Vyresniam amžiuj pradėt bėgiot yra geriau dėl to, kad nuo jaunystės bėgiojant po 40 m. jau tik lėtyn, o pradėjus vėliau gali džiaugtis gerėjančiais rezultatais/didėjančiais atstumais:)
Dėl bėgimų – protingi planai. O iš kokio Tu miesto?

QUOTE(bamba @ 2015 01 22, 12:45)
Šiandien pasiklydau miškuose, tai virš 12 km gavos kol grižau. Teko apledėjusiais kalnais bėgti, pusnim lipti biggrin.gif

Kaip visada su nuotykiais smile.gif Gal teko pas alkanus vaikučius skubėt?

O aš gegužės mėnesį galvoju ne apie Trakus, o apie Rygą. Įdomu pažiūrėt, kaip tas Rygos maratonas atrodo (pilno nebėgčiau), o dar ir jubiliejinis – 25tas.
Atsakyti