Man irgi patiko vakar. Pirmą kart bėgau, gailiuosi, kad anksčiau nesugalvojau
Šiandien bėgau kėdainiuose

Į startą pavėlavau 15min (kelionė iš vilniaus su dvynukais 7men

). Jau priartėjus galvojom ar verta dar važiuot ar suktis ir atgal, sugalvojau paskambint jiems ir paklaust. Susiradau begimo nuostatuose kelis telefonus ir bandau iš eilės. Pirmi 4 nekelia, penktas pakelia. Nustemba, kad jo numeris ten atsirado, nes jis niekaip nesusijęs

Bet kažkada seniai prisidėjo prie bėgimo taurės, tai patikino mane, kad važiuočiau, numerį duos ir pavėlavusiai. Nu atvažiavom. Kadangi numerių su čipais davimas procesas ilgas anot jų

tai nusprendžia mane nufotografuot ir poto pagal tai 'atmatuot' laiką. Nu aš pasišypsau, nusifotkinu starte ir bėgu. Bėgu neaišku kur, esu viena kažkokiuose Kėdainių priemiesčiuose. Batai kiauriai šlapi (nors iki galo neišdžiuvo ir po vakar), aplink arba balos arba ledas. Labai noriu į tuliką, pučia kažkoks protu nesuprantamas vėjas. Mašinos važiuoja tuo pat keliu kur ir aš

Apie 4 km aplenkiau du pensininkus, kurie bėgo 5km dinstanciją

Dar trečią aplenkiau 8am km, bet kaip suprantu nieks jo finiše nelaukė. Kai atbėgau pradėjo šaukt, kad atbėga paskutinė dalyvė

Nu ir vsio, parsiradau į Vilnių ir vis dar galvoju ant kiek man galvoj negerai, kad aš ten nusibeldžiau, bet laiminga