O aš toks keistas. Visada smagu bėgti. Bet, žiemą atrodo smagiau būtų bėgti prie +30, o vasarą prie -30. Dabar labiau prie šilumos linkčiau - atvėso.

QUOTE(vyty @ 2014 08 28, 23:26)
O aš toks keistas. Visada smagu bėgti. Bet, žiemą atrodo smagiau būtų bėgti prie +30, o vasarą prie -30. Dabar labiau prie šilumos linkčiau - atvėso. 

Man rodos geriausia tada kai aplamai gali bėgti

Jau antra sav. be bėgimo, neskaitant gal 1/2km ar kiek daugiau iki treniruokliu(jei taip galima pavadinti keleta skersiniu) ir atgal.
Bandau turiningai išnaudoti laiką ir be salės uzsiauginti viena kita kg virsutines dalies ir preso raumenu. Baseine man ju labai prireiks, o ir begimui neturetu maisyti.
P.s. nebėgioju, bet prisivaikštau sočiai po miškus nes baravykų ir kito gėrio pilna.
QUOTE(Vyckaju @ 2014 08 29, 11:08)
Man rodos geriausia tada kai aplamai gali bėgti
.
Jau antra sav. be bėgimo, neskaitant gal 1/2km ar kiek daugiau iki treniruokliu(jei taip galima pavadinti keleta skersiniu) ir atgal.
Bandau turiningai išnaudoti laiką ir be salės uzsiauginti viena kita kg virsutines dalies ir preso raumenu. Baseine man ju labai prireiks, o ir begimui neturetu maisyti.
P.s. nebėgioju, bet prisivaikštau sočiai po miškus nes baravykų ir kito gėrio pilna.

Šįsyk su viskuo tenka sutikti.
Dėl bėgimo - ne visi turbūt supras, bet, pats visada linkęs persistengti. Man tai turi ir savų pliusų - vis iš naujo pajuntu alkį - bėgimas netampa rutina.
Sportą be svarmenų taip pat praktikuoju jau kurį laiką.
Grybauju retai, bet baravykus labai mėgstu. Mmm... Vienas iš malonumų apsilankius pas tėvus.

QUOTE(matrica_2 @ 2014 08 20, 08:41)
Beja, kai darote jei oro salygos to neleidzia? Tarkim lietus lyja.. Nors as cia matau bebaimiu veteranu kurie ir per lietu bega
Reikia apranga nauja pirktis begimui

Reikia apranga nauja pirktis begimui
kai nešalta, t.y. vasarą per lietų bėgti smagu! Mano geriausi ir įsimintiniausi bėgimai buvo lietui lyjant, kai grižau kiaurai šlapia ir varvanti

aš bandau grižti prie bėgimų, kol kas gaunas tik po 5km. Daugiau nei pusę metų nebėgau, laukiausi ir gimdžiau dvynukus. Nors praeitą rudenį nubėgau pilną maratoną, bet jausmas toks, kad pradedu nuo visiško 0

Pirma dar paskaitinėdavau šią temą, poto mečiau, per daug pavydėjau bėgantiems, nenorėjau nieko girdėt ir matyt apie varžybas, kai pati nebėgu

bamba, šimtas metų
Sveikinimai su šeimos pagausėjimu
Aš kažkada buvau tave prisiminus ir nuėjau pažiūrėt kuo gyveni - kai pamačiau, kad vaikiukai net du, pagalvojau, kad dar ilgai tau ne bėgimas rūpės ir šitoj temoj negreit pamatysim. O tu jau net bėgioji
Manau, kad organizmas dar nėra pilnai atsistatęs, todėl ir bėgasi sunkiai, savaime bus lengviau ir lengviau, neforsuok.

Aš kažkada buvau tave prisiminus ir nuėjau pažiūrėt kuo gyveni - kai pamačiau, kad vaikiukai net du, pagalvojau, kad dar ilgai tau ne bėgimas rūpės ir šitoj temoj negreit pamatysim. O tu jau net bėgioji

ačiū už sveikinimus
nu kaip aš galėčiau nebėgt, ligonė aš
kai po gimdymo traukiau iš maišo bėgimo rūbus, rankos drebėjo ir vos neverkiau. Supratau, kad myyyliu bėgimą be galo
o šiaip tikrai organizmui dar reikia laiko, tempas visai kaip pensininko, ir niekaip negaliu pagreitint
bet nieko, svarbu bėgu iš vis, o su laiku ateis ir greitis ir atstumai
Nevisada ir laiko randu išbėgt, turiu ką namie veikt
kaip tau sekasi? dalyvausi šiemet vilniaus maratone gal? Aš užsiregistravus 10km, bet nežinau ar pavyks tiek laiko rasti tarp maitinimų

nu kaip aš galėčiau nebėgt, ligonė aš

o šiaip tikrai organizmui dar reikia laiko, tempas visai kaip pensininko, ir niekaip negaliu pagreitint

kaip tau sekasi? dalyvausi šiemet vilniaus maratone gal? Aš užsiregistravus 10km, bet nežinau ar pavyks tiek laiko rasti tarp maitinimų

Aš buvau užsiregistravus pilnam maratonui, bet nukėliau šitą registraciją kitiems metams, bėgsiu pusmaratonį.
Man vasaros pradžioj buvo labai nukritęs hemoglobinas, tai bėgiojau gan atsargiai. Į vasaros galą atsistačiau jau, paskutiniais savo 5 km ir 10 km rezultatais esu patenkinta, dar tikiuosi pusmaratonio laiką pasigerinti ir sezonas bus puikus
Man vasaros pradžioj buvo labai nukritęs hemoglobinas, tai bėgiojau gan atsargiai. Į vasaros galą atsistačiau jau, paskutiniais savo 5 km ir 10 km rezultatais esu patenkinta, dar tikiuosi pusmaratonio laiką pasigerinti ir sezonas bus puikus

Aš irgi kaip pencininkė lakstau. Šiuo metu daugiau bėgu kad numesčiau svorio, priaugau per savo kvaila galva, per nesirūpinimą savimi. Dabar kažkoks nušvitimas atsirado. Labai sau linkiu kuo labiau isitraukti į bėgimą. Žiemą dar į baseiną leksiu ir ant begtakio sporto klube, kad nebutu pasiteisinimo dėl blogo oro. Labai tikiuosi kad iki pavasario atgausiu savo formą.
QUOTE(bamba @ 2014 09 01, 14:08)
aš bandau grižti prie bėgimų, kol kas gaunas tik po 5km. Daugiau nei pusę metų nebėgau, laukiausi ir gimdžiau dvynukus.
didžiausi sveikinimai

Bamba tiesa sakant iš aš dvynukus turiu. Tačiau neštumas atėmė labai daug sveikatos, jėgu. Tik va praėjus 5 metam jau galiu pasakyt kad tikrai esu prasiruošus vėl sportuot. Žinoma maratonų nebegsiu. Man 10 km tikrai pakaks ir tik savo malonumui ne kažkokiam rezultatui.

Sveiki,
sveikinimai, Bamba, susilaukus mažylių o ir jau grįžus bėgioti- pernai tik tyliai skaitinėdavau, kai bėgai 1-ąjį maratoną, paskui pradėjai lauktis.
Greitai tie vaikai auga, pamatysi.
Labai džiugios žinios!
Aš irgi visa spirgu iš laimės- po pusantro mėnesio visiško gyvenimo "celibato" (nekelti, nebėgti, neplaukti, nenerti, neskristi lėktuvu, nestresuoti, į kiną/ teatrą/ koncertą neiti, daugiausiai gulinėti
), šiandien esu po tyrimų su gerais rezultatais ir palengva glaiu grįžti bėgti, sportuoti ir vaiką pakilnoti
, jau sėdžiu su puse sportinės aprangos, pabaigiu vieną darbelė ir lengvam prasibęėgimui judu link Vingio. Labai nesmarkausiu, nes dėl vidinės ausies išsibalansavimo dar "nešioja" į šalį. bet labai labai džiaugiuosi, nes labai kentėjau visą šitą laiką dėl visko negalėjimo, prikurtimo ir nekordinacijos.
Aišku, pusmaratonis man nešviečia šiemet, ech.
sveikinimai, Bamba, susilaukus mažylių o ir jau grįžus bėgioti- pernai tik tyliai skaitinėdavau, kai bėgai 1-ąjį maratoną, paskui pradėjai lauktis.
Labai džiugios žinios!
Aš irgi visa spirgu iš laimės- po pusantro mėnesio visiško gyvenimo "celibato" (nekelti, nebėgti, neplaukti, nenerti, neskristi lėktuvu, nestresuoti, į kiną/ teatrą/ koncertą neiti, daugiausiai gulinėti

QUOTE(liusė @ 2014 09 02, 07:37)
Aš buvau užsiregistravus pilnam maratonui, bet nukėliau šitą registraciją kitiems metams, bėgsiu pusmaratonį.

aš irgi tikiuosi kitamet maratoną bėgt

džiaugiuos, kad tau gerėja sveikata ir rezultatai gerėja, bus tų maratonų

QUOTE(Deire @ 2014 09 02, 10:01)
ačiū labai

QUOTE(Sazi @ 2014 09 02, 10:57)
Bamba tiesa sakant iš aš dvynukus turiu. Tačiau neštumas atėmė labai daug sveikatos, jėgu. Tik va praėjus 5 metam jau galiu pasakyt kad tikrai esu prasiruošus vėl sportuot. Žinoma maratonų nebegsiu. Man 10 km tikrai pakaks ir tik savo malonumui ne kažkokiam rezultatui. 

o, geras, dar vieni dvynukai

Tikrai neštumas atėmė daug, bėgti skauda, sunku

QUOTE(spengla @ 2014 09 02, 13:10)
Sveiki,
Labai džiugios žinios!
), šiandien esu po tyrimų su gerais rezultatais ir palengva glaiu grįžti bėgti, sportuoti ir vaiką pakilnoti
, jau sėdžiu su puse sportinės aprangos, pabaigiu vieną darbelė ir lengvam prasibęėgimui judu link Vingio. Labai nesmarkausiu, nes dėl vidinės ausies išsibalansavimo dar "nešioja" į šalį. bet labai labai džiaugiuosi, nes labai kentėjau visą šitą laiką dėl visko negalėjimo, prikurtimo ir nekordinacijos.
Labai džiugios žinios!

ačiū

aj beja, gimdžiau Kauno maratono dieną, kuri buvo praejus lygiai 9 mėn nuo Vilniaus maratono