Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVII

QUOTE(bamba @ 2015 05 19, 17:29)
kas yra zastas? blush2.gif  biggrin.gif
aš turiu tą ant rankos viršuj kur, bet nė karto nenaudojau, nepatogu. Nesuprantu kaip iš ten bėgant iškrapštyti telefoną jei reik unsure.gif O per tą celofaną nepaspausi... Pirkau sport direct.

man vyras iš Ebay'jaus parsiuntė - labai patogu. Nors kai esu trumpom rankovėm, tai kartais ir smukčioja - galėtų būti siauresnis, bet šiaip man labai patogu smile.gif Kas liečia spaudymą - man spaudosi viskas, tik gal grubiau/stipriau reikia spausti, bet suveikia, nors mažai to ir reikia, nes aš muziką per kitą prietaisiuką klausau, tai telefonas man tik dėl endomondo reikalingas.
Atsakyti
Ejau vakar pasiimti to deklo pirkto is e-parduotuves,uzkalbino mane toks vyrukas, kad pradejo pasakot apie begima.biggrin.gif. Jis pats begiodamas numete 30 kg, dabar varineja maratonus, po menesi subegioja po 40 km bigsmile.gif

O vistik per ta dekla man veikia ne visai kaip turėtų , sunkiai atsirakina tel, kai reik perbraukt per ekrana.nors spaudziasi gerai.
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 19, 13:29)
kur pirkot telefonui dekla ant zasto? niekaip nesugebu isguglinti  biggrin.gif

as pirkausi dirza ant liemens, patogu man bigsmile.gif

isiverziau cia kaip Pilypas is kanapiu.. blush2.gif
Bus rytoj beganciu WERUN VLN? bigsmile.gif
Atsakyti
aš bėgsiu rytoj.
šiandien Marijampolėj bėgau. Pirmą kart 1val bėgime dalyvavau. Keista taip. Paprastai save motyvuoju, kad greičiau bėgant, greičiau viskas baigsis. O čia nesmaonė kažkokia, kiek besiardysi, vistiek 1 val bėgti biggrin.gif Tai sunku buvo prisiverst tempą kelt... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 23 gegužės 2015 - 16:06
As irgi begsiu. Registravausi del maikes lotuliukas.gif tikiuosi bent kiek pagerint misko trasoj begta laika.

Bamba, turetu but visai idomu begt ne konkretu atstuma, o laika smile.gif kitokia savimotyvacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo C10H12N2O: 23 gegužės 2015 - 20:30
kiek begsite?
as 5km.. nors gailiuosi, kad neemiau 10 sad.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 23, 19:29)
As irgi begsiu. Registravausi del maikes  lotuliukas.gif  tikiuosi bent kiek pagerint misko trasoj begta laika.

Bamba, turetu but visai idomu begt ne konkretu atstuma, o laika smile.gif kitokia savimotyvacija.

tik gaila, kad tos maikės labai juodos unsure.gif lygiai tokią pat prieš porą metų davė, na lipduko forma kitokia truputį, bet net spalvos identiškos, tai karšta vasarą su ja smile.gif bet gal čia tik man, aš nemėgstu šilumos

na idomu bėgt, bet dažnai nenorėčiau. kartą per metus gal ir nieko smile.gif Šiaip nuobodu stadionu bėgt, greitesni visada lenkia, daug žmonių. Kitoks bėgimas. Juokinga pabaigoj labai, po šūvio turi visi sustot vietose. Tai visas stadionas staiga sustoja ir tada laukiam nejudėdami kol žmogus su sasiuviniu apeis kiekviną ir užrašys metrus lotuliukas.gif
QUOTE(Pikų*Dama @ 2015 05 23, 20:43)
kiek begsite?
as 5km.. nors gailiuosi, kad neemiau 10 sad.gif

na tai bus dar tų renginių, kitame 10 galima bus smile.gif

aš pusmaratonį, bet pavargusios kojos po vakar, tai nežinau kaip, gal apšilus bus geriau.
Atsakyti
as 5, nes daugiau nesiruošiau, bet jie buvo lengvi, grizau patenkinta, 5 min pagerinau misko trasos laika biggrin.gif (ir alaussss pasiemiau lotuliukas.gif )
Atsakyti
Emocijos superines, asmeninis laikas pagerintas !!
Atsakyti
sveikinimai, kas laikus pagerino 4u.gif emocijos tai tikrai geros, patiko renginys.

aš jokio asmeninio laiko nepagerinau, bėgau sunkiai. Pavargus esu, bebėgdama pažadėjau sau keisti bėgimo įpročius. Nuo šiol bent kartą per savaitę intervalai arba tempo treniruotės ir jokių 'tuščių' kilometrų. Nes dabar visi mano bėgimai yra beprasmiški, lėti, vienodo ilgio prasibėgimai, net ir varžybos biggrin.gif

bėgau su naujais berefutiniais batais, nors beveik visur asvaltas buvo, bet nieko. Nei kelių skausmo nei klubų skausmo, kas anksčiau pusmaratoniuose jausdavos. Vienintelis trūkumas, kad pėdos neprisitaikiusios, tiesiog oda kojos nusileidimo vietoj atsidaužė, dar nespėjo sukietėt ir taip nemalonu dabar priminti. Bet smulkmena čia, taip sakant kosmetinis defektas biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi prasibėgau šnd. Žiauriai patiko. Pradedu tikėt, kad endorfinai ne mitas. smile.gif Nuostabius vedlius sekiau antram rate - net vandeniu nebūtų reikėję rūpintis - už mane tai darė - siųlė (tik, kad orelis toks, kad nesinorėjo kažkaip smile.gif).
Tai va, gavosi taip, kad planas neįvykdytas - nesigavo paturistaut - lengvai ir saldžiai prarisnot. Džiaugiuosi! smile.gif

PS Po bėgimo, ėjau dar palaikyt bėgančių - buvo ir viena basakojė.. kalbant apie minimalizmą. smile.gif
Atsakyti
aj aš starto šūvį pasitikau tulike biggrin.gif
QUOTE(vyty @ 2015 05 24, 16:54)
ėjau dar palaikyt bėgančių - buvo ir viena basakojė.. kalbant apie minimalizmą. smile.gif

visai basa? bigsmile.gif
Atsakyti