Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVII

QUOTE(bamba @ 2015 05 24, 19:02)
visai basa? bigsmile.gif

Visai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2015 05 24, 17:06)

geras, norėčiau pabandyt kadanors. Tik matyt reiktų laiko kol pėdos prisitaikytų, vienkartinis bandymas būtų skausmingas
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 05 24, 19:02)
aj aš starto šūvį pasitikau tulike biggrin.gif

lotuliukas.gif nu super biggrin.gif

as nieko negeriau, prie abieju punktu buvo grustis, nusprendziau, kad geriau pataupysiu sekundes smile.gif
Atsakyti
merginos, o jus pasidazot varzyboms? biggrin.gif maciau, bego su tokiais neblogais makiazais kai kurios, na foto graziau atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 24, 20:27)
lotuliukas.gif  nu super  biggrin.gif
as nieko negeriau, prie abieju punktu buvo grustis, nusprendziau, kad geriau pataupysiu sekundes smile.gif

aš antram rate tik gėriau, pirmam žmonių daug, grūstis. O ir šiaip didelio reikalo nėr iki 10km kažkaip smile.gif

su tuo startu tai nepirmas kartas, maratoną irgi tulike pradėjau. Tos eilės ilgos, aš ateinu paskutiniu momentu, tai taip ir būna biggrin.gif Tai mano netto laikas nuo oficialaus laiko net ir mažuose renginiuose keliom minutės skiriasi. Kartais ir endomondo prie tūliko sąžiningai įsijungiu lotuliukas.gif
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 24, 23:39)
merginos, o jus pasidazot varzyboms? biggrin.gif  maciau, bego su tokiais neblogais makiazais kai kurios, na foto graziau atrodo  cool.gif

na ne, būtų keista prieš varžybas dažytis, kai aš šiaip niekada gyvenime nesidažau. Nei į darbą nei į balius biggrin.gif
O kaip jos pabaigoj atrodo? ar atlaiko visus prakaitus tie dažai unsure.gif ?
Papildyta:
Aj dėl makiažo tai prisimimiau. Aš šiaip dar pailrkluoju kartais akademines valtis. Prieš porą metų treniravomės visą sezoną su aštunviete ir dvi merginos kiekvieną treniruotę pasidažiusiuos, su šukuosenom bigsmile.gif na kažkaip atlaikydavo ir lietų ir audras, net keista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 25, 00:39)
merginos, o jus pasidazot varzyboms? biggrin.gif  maciau, bego su tokiais neblogais makiazais kai kurios, na foto graziau atrodo  cool.gif

Aš minimaliai pasidažau, bet ne taip, kad kiltų rizika, jog tas makiažas su prakaitu nuvarvės, pvz. tušo nenaudoju.

Nuo šiandien lieka 16 savaičių iki Vilniaus maratono, bandysiu pradėt ruoštis, nors abejoju, kad pavyks – vieną čiurną vis paskauda ir šiaip bėgasi sunkiai.
Atsakyti
pas mane "baltos" blakstienos, galvoju kitakart pasiryškint, kad buciau grazesne laugh.gif

dalinuosi begimu http://elektrenubegi.../apie/istorija/ jau 44-tas bigsmile.gif ale ir dalyviu "daug" biggrin.gif nuo vaikystes maciau, kaip jie ten vasara begdavo, (mano seneliai ten gyveno), pagaliau ir as sudalyvausiu.
Atsakyti
aha, šitas fainas Elektrėnuose. Ir aš bėgsiu būtinai. Bėgimo taurės VII etapas bus smile.gif
Prieš tai dar etapas Šėtoj bus smile.gif birželio 7
Papildyta:
QUOTE(liusė @ 2015 05 25, 07:15)
Nuo šiandien lieka 16 savaičių iki Vilniaus maratono, bandysiu pradėt ruoštis, nors abejoju, kad pavyks – vieną čiurną vis paskauda ir šiaip bėgasi sunkiai.

gal kažkokiam konkrečiam laikui ruošies bėgt?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 05 25, 11:02)
gal kažkokiam konkrečiam laikui ruošies bėgt?

Ne, pernai, kai nubėgau pusmaratonį per 1.49 galvojau, kad orientuosiuos į 4 val., bet pagal dabartinę mano formą tai nėra realu. Susiradau tokį elementarų planą maratono pradinukams, kur tik 1 bėgimas apie 30 km, bandysiu jo laikytis.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 05 25, 11:10)
Ne, pernai, kai nubėgau pusmaratonį per 1.49 galvojau, kad orientuosiuos į 4 val., bet pagal dabartinę mano formą tai nėra realu. Susiradau tokį elementarų planą maratono pradinukams, kur tik 1 bėgimas apie 30 km, bandysiu jo laikytis.

tai tam planas ir yra, kad forma gerėtų smile.gif
mano greičiausias pusmaratonis (metai prieš maratoną, jei neklystu unsure.gif ) 1:53. Maratoną nubėgau per 4:09 (be super duper planų). Taip kad manau, tavo orientacija į 4val visai reali. Sėkmės ir kantrybės ruošiantis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
o elektrenu begime yra laiko limitai? nes kazkaip nerandu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2015 05 26, 22:23)
Sveikos,
o elektrenu begime yra laiko limitai?  nes kazkaip nerandu...  unsure.gif

Manau, bek kiek nori biggrin.gif
Atsakyti