Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVII

aš kaip suprantu laimėjo ne patį bėgimą, o starto paketą unsure.gif tai laiko dar nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 06 02, 22:30)
tai jau cia aiskesnis nei aiskus zenklas  bigsmile.gif  koks laikas?

dar nebuvo begimo, taip, starto paketa biggrin.gif kol laimesiu begima tai cia milijonas metu praeis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babina @ 2015 06 02, 13:08)
Sveiki,

Esu pradedančioji, bet bėgimą įsimylėjusi nuo mokyklos laikų (kaifuodavau, kai reikėdavo bėgti laikui arba šiaip prasibėgiot). smile.gif

Noriu Jūsų patyrusių, paklausti, ką reikėtu žinoti, prieš pradedant bėgioti reguliariai? Man geriausia rytinis bėgimas kokią 6 ryte. Bet klausimas ar tik atsikėlus, kūnas pasiruošęs tokiam fiziniam krūviui? smile.gif ačiū.

Labas, aš keliuosi 6-tą bėgiot. Teko skaityt nuomonių, kad negerai ryte bėgt, bet, manau, čia toks pats mitas, kaip kad bėgiot apskritai nesveika, nes tai kenkia sąnariams. Tarp mano prabudimo ir laiko, kai pradedu bėgt praeina 15 min.
O ką žinot pradedant bėgiot reguliariai – tai svarbiausia pradžioj bėgiot lengvu tempu ir neperspaust.
Jeigu Tu vilnietė, tai čia vyksta apsčiai nemokamų treniruočių pradedantiesiems, kur visai pravartu nueit. Pvz. aš vakar buvau pasiruošimo Avon bėgimui treniruotėj, kurią vedė V. Žūsinaitė. Bėgom lėtai 2 km, po to padarėm pratimukų. Man ten buvo per lengva, bet tiems, kas pradeda tai liuks, nes ir patarimų davė ir paklaust galima.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 06 04, 09:57)
Labas, aš keliuosi 6-tą bėgiot. Teko skaityt nuomonių, kad negerai ryte bėgt, bet, manau, čia toks pats mitas, kaip kad bėgiot apskritai nesveika, nes tai kenkia sąnariams. Tarp mano prabudimo ir laiko, kai pradedu bėgt praeina 15 min.
O ką žinot pradedant bėgiot reguliariai – tai svarbiausia pradžioj bėgiot lengvu tempu ir neperspaust.
Jeigu Tu vilnietė, tai čia vyksta apsčiai nemokamų treniruočių pradedantiesiems, kur visai pravartu nueit. Pvz. aš vakar buvau pasiruošimo Avon bėgimui treniruotėj, kurią vedė V. Žūsinaitė. Bėgom lėtai 2 km, po to padarėm pratimukų. Man ten buvo per lengva, bet tiems, kas pradeda tai liuks, nes ir patarimų davė ir paklaust galima.

su netinkama avalyne tikrai kenkia. ir net trenere ant begimo takelio siule geriau greitai eiti kalniuka o ne begti smile.gif kad pasaugoti sanariukus. bet as kai sezonine begike tai nepergyvenu. tik va laukiu nesulaukiu batu. turiu gerus treniruociu batus bet speju jie netinkami begimui nes jau tik pradejus ima skaudeti tas vietas kur peda jungiasi su blauzda ir kur lankstosi begant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 06 04, 22:56)
su netinkama avalyne tikrai kenkia. ir net trenere ant begimo takelio siule geriau greitai eiti kalniuka o ne begti smile.gif kad pasaugoti sanariukus. bet as kai sezonine begike tai nepergyvenu. tik va laukiu nesulaukiu batu. turiu gerus treniruociu batus bet speju jie netinkami begimui nes jau tik pradejus ima skaudeti tas vietas kur peda jungiasi su blauzda ir kur lankstosi begant doh.gif

jeigu jie skirti yreniruotis salej, tai tikrai netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 06 04, 08:57)
Pvz. aš vakar buvau pasiruošimo Avon bėgimui treniruotėj, kurią vedė V. Žūsinaitė. Bėgom lėtai 2 km, po to padarėm pratimukų. Man ten buvo per lengva, bet tiems, kas pradeda tai liuks, nes ir patarimų davė ir paklaust galima.

o tu nenorėtum prisijungt prie sapieginės treniruočių? man vienai kažkaip nedrasu, bet noriu.
Atsakyti
gal kas norės sudalyvaut savaitgalį, dalinuos: http://begimotaure.l...ja-ir-rekordas/
Atsakyti
as lb tingiu toli vaziuoti blush2.gif apie vilniu braizausi tik biggrin.gif sekmadieni bus kazkoks pasaulio lietuviu begimas https://www.facebook...36689679752848/ ozo parke, bet tik 5 km. be mokescio, dovanos simbolines. jei netingesiu, prasibegsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo C10H12N2O: 05 birželio 2015 - 09:44
QUOTE(bamba @ 2015 06 05, 07:56)
o tu nenorėtum prisijungt prie sapieginės treniruočių? man vienai kažkaip nedrasu, bet noriu.

Ėėė, ne. Aš pernai vis drąsinausi prisijungt prie tų treniruočių ir kai rudenį jau pasijutau pakankamai geroj formoj ir galvojau tikrai eisiu – susitraumavau.
Dabar tai ir ne formoj esu ir net nesinori po kalniukus bėgiot schmoll.gif

O Tu tai nueik, juk jei jausies ne savo vietoj - kitą kartą neisi. Bet pažiūrėjus to būrelio moterų rezultatus iš paprastų varžybų, tai neturėtum išsiskirti, nors jos ir po 100 km geba nubėgt blink.gif (pvz. Miško trasos 20 km: 1:38; 1:50; 2:01).
Atsakyti
As begioju vakarais, apie 21 valanda, tai jau karsta nebuna ir labai lengvai begasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 06 05, 12:46)
Ėėė, ne. Aš pernai vis drąsinausi prisijungt prie tų treniruočių ir kai rudenį jau pasijutau pakankamai geroj formoj ir galvojau tikrai eisiu – susitraumavau.
Dabar tai ir ne formoj esu ir net nesinori po kalniukus bėgiot schmoll.gif

O Tu tai nueik, juk jei jausies ne savo vietoj - kitą kartą neisi. Bet pažiūrėjus to būrelio moterų rezultatus iš paprastų varžybų, tai neturėtum išsiskirti, nors jos ir po 100 km geba nubėgt blink.gif (pvz. Miško trasos 20 km: 1:38; 1:50; 2:01).

aš dėl rezultatų nepergyvenu, nu nubėgtų jie greit, aš atsilikčiau ir tiek. Per kurį laiką gal ir priprasčiau prie kalniukų, galėčiau kartu bėgt smile.gif Man šiaip nedrasu ten eiti, atrodo visi tokie 'užsibėgioję' ten, sportininkai, aš tai nei atrodau kaip bėgikas, nei jaučiuos. Bijau būt 'ne į temą' ar kaip čia išsireikšt blush2.gif
na gal įsirasinsiu kadanors. dviese drasiau būtų, bet jei nesijauti, kad tau ten reik, tai aišku neee rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 05 birželio 2015 - 16:04
prasiejau vakar 15 km ir prisitryniau kojas kaip, pedos pavargo, nesuprantu, kaip anksciau panasiai tiek begdavau. o gal cia jau aiskus signalas,kad nauju batu reik g.gif
Atsakyti