Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XVII

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 06 07, 11:49)
prasiejau vakar 15 km ir prisitryniau kojas kaip, pedos pavargo, nesuprantu, kaip anksciau panasiai tiek begdavau. o gal cia jau aiskus signalas,kad nauju batu reik  g.gif

nebūtinai, eiti ir bėgti skirtingas dalykas. Jei būtum bėgus 15km gal nieks nepavargtų ir neprisitrintum smile.gif O kurią vietą prisitrinei? Man bėgimo batai pritrina iš galo, virš kulno toj vietoj. Atrodo visai logiška, nes bėgant ten svorio nėr, pasvyram į batų priekį juk. Aš išvis vaikščiot nemoku, po 5km man viską skauda ir trina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 06 07, 14:34)
nebūtinai, eiti ir bėgti skirtingas dalykas.  Jei būtum bėgus 15km gal nieks nepavargtų ir neprisitrintum smile.gif O kurią vietą prisitrinei? Man bėgimo batai pritrina iš galo, virš kulno toj vietoj. Atrodo visai logiška, nes bėgant ten svorio nėr, pasvyram į batų priekį juk.  Aš išvis vaikščiot nemoku, po 5km man viską skauda ir trina blush2.gif

as jau seniai pastebejau,kad man lengviau begti negu dviraciu vaziuoti, tai matyt ir su ejimu tas pats smile.gif jau pirmus km keikiausi, paskui autopilotu ejau, misku grozejausi biggrin.gif vienos kojos mazyli pirsteli pritryniau iki pusles, kitos kojos priekyje pado pagalvele labai skaudejo, bet zymiu neliko.
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 06 07, 12:47)
as jau seniai pastebejau,kad man lengviau begti negu dviraciu vaziuoti, tai matyt ir su ejimu tas pats smile.gif jau pirmus km keikiausi, paskui autopilotu ejau, misku grozejausi  biggrin.gif  vienos kojos mazyli pirsteli pritryniau iki pusles, kitos kojos priekyje pado pagalvele labai skaudejo, bet zymiu neliko.

tai skirtingi pritrynė negu man smile.gif Na aš jau pasimokius, kad vaikščioti su bėgimo batais man nelabai, o bėgant man jie niekur netrina smile.gif
Dviračiu važiuoti ilgus atstumus man irgi nelengva, bet jei vienodas distancijas lygint, pvz kokių 30km dviračiu ar bėgant, tai lengviau dviračiu aišku lotuliukas.gif bet taip matyt niekas nelygina, 30km dviračiu atitinka kokius 7 bėgimo pagal krūvį? neįsivaizduoju iš tikrųjų net kaip palygint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 07 birželio 2015 - 17:03
QUOTE(bamba @ 2015 06 07, 18:02)
30km dviračiu atitinka kokius 7 bėgimo pagal krūvį? neįsivaizduoju iš tikrųjų net kaip palygint

Žiūrint kaip mini dar lotuliukas.gif Man ~200k atitinka maratoną turbūt (teko sykį bandyt - užtrukau laaaabai ilgai), bet sunku lyginti obuolius ir apelsinus smile.gif Yra tokių, kurie ir per 42k dviračiu sugeba išspaust visas sultis smile.gif

Man paskutinę savaitę neralus streakas buvo (netikėtai wink.gif prisiminiau, kad užsiregistravęs Kaunui, ir, kad nesu pasiruošęs dar smile.gif). Kojytės maloniai maudžia dabar. Savaitė poilsio iki kito sekmadienio. cool.gif

Beje, kai lauke beveik 30, miškeliais bėgioti thumbup.gif! Nors karščio nebijau, jei tik vandens netrūksta. Visada vasarą daug labiau už žiemą mėgau.

O bus dar bėgančių, be @guodzik, Kaune?
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2015 06 07, 18:02)
tai skirtingi pritrynė negu man smile.gif Na aš jau pasimokius, kad vaikščioti su bėgimo batais man nelabai, o bėgant man jie niekur netrina smile.gif
Dviračiu važiuoti ilgus atstumus man irgi nelengva, bet jei vienodas distancijas lygint, pvz kokių 30km dviračiu ar bėgant, tai lengviau dviračiu aišku  lotuliukas.gif bet taip matyt niekas nelygina, 30km dviračiu atitinka kokius 7 bėgimo pagal krūvį? neįsivaizduoju iš tikrųjų net kaip palygint

gal pagal heart rate lygint?
pas mane kaire peda linkusi tinti,gal todel skirtingai...
bet siaip patiko buvimas su savim. noretusi i koki rimtesni zygi eiti . smile.gif
Atsakyti
Kalbant apie ėjimą.
https://www.youtube....h?v=5ky6vgQfU24
Labai norėtųsi kažkada smile.gif #svajones
Atsakyti
Aj jo, dar šią savaitę teko sukryžiuot kelius su gyvate / žalčiu (neskiriu), o šnd R. Kazlas ranką paspaudė. Bėgti smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2015 06 07, 20:49)
Kalbant apie ėjimą.
https://www.youtube....h?v=5ky6vgQfU24
Labai norėtųsi kažkada smile.gif #svajones

Neblogai!
na bet kad tiek eiti, reikia pasitaupyti smile.gif

ilindau i endomondo FAQs, tai kiek idomiu dalyku. pagaliau issiaiskinau,kuo skiriasi "cycling sport" ir "cycling transport" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo C10H12N2O: 07 birželio 2015 - 22:58
QUOTE(vyty @ 2015 06 07, 17:02)
Žiūrint kaip mini dar lotuliukas.gif Man ~200k atitinka maratoną turbūt (teko sykį bandyt - užtrukau laaaabai ilgai), bet sunku lyginti obuolius ir apelsinus  smile.gif Yra tokių, kurie ir per 42k dviračiu sugeba išspaust visas sultis smile.gif

Man paskutinę savaitę neralus streakas buvo (netikėtai wink.gif prisiminiau, kad užsiregistravęs Kaunui, ir, kad nesu pasiruošęs dar smile.gif). Kojytės maloniai maudžia dabar. Savaitė poilsio iki kito sekmadienio. cool.gif

Beje, kai lauke beveik 30, miškeliais bėgioti thumbup.gif! Nors karščio nebijau, jei tik vandens netrūksta. Visada vasarą daug labiau už žiemą mėgau.

na taip, žiūrint kaip mini, bet ir bėgi skirtingai, iš visų jėgų bėgant ir po 1km galima be samonės nugriut smile.gif o šiaip tai jo, obuoliai ir apelsinai gaunas.

pilną maratoną kaune? rudens maratonai 'humaniškesni', jei oras toks kaip dabar bus, tai siaubekas one maratonas biggrin.gif

aš dažniausiai miškais bėgu, gaunas lėčiau dėl visokių šaknų, smėlių, samanų, bet malonu kaip bigsmile.gif man ir žiemą nesinori ant asvalto lyst smile.gif
QUOTE(vyty @ 2015 06 07, 19:29)
Aj jo, dar šią savaitę teko sukryžiuot kelius su gyvate / žalčiu (neskiriu), o šnd R. Kazlas ranką paspaudė. Bėgti smagu smile.gif

aš miškuose visokio gėrio sutinku, ir žalčių, ir bembių ir briedžių doh.gif bijau visų paniškai, pamatau, širdis tik susikalatoja, apsisuku ir į kitą pusę varau lotuliukas.gif bet aš ir naminių gyvūnų bijau, čia jau diagnozė matyt.
šunų dar daug būna, šitų tai nepernešu. Eina moteris kartą su dviem palaidais šunim, vienas pribėga, įkanda į koją man, moteris nusišypso, sako 'oj, įkando' ir nueina ramiai blink.gif ir kiek aš tokių besivejančių ir į kojas besikabinančių sutikau jau nebesuskaičiuoju doh.gif dideli šunys tai paprastai sveiko proto, bet tie maži, tai tūpi tūpi doh.gif kanda, loja, šokinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2015 06 07, 20:29)
.. o šnd R. Kazlas ranką paspaudė. Bėgti smagu smile.gif

Čia gal Pasaulio lietuvių bėgime?

QUOTE(bamba @ 2015 06 08, 07:37)
...šunų dar daug būna, šitų tai nepernešu. Eina moteris kartą su dviem palaidais šunim, vienas pribėga, įkanda į koją man, moteris nusišypso, sako 'oj, įkando' ir nueina ramiai blink.gif ir kiek aš tokių besivejančių ir į kojas besikabinančių sutikau jau nebesuskaičiuoju doh.gif dideli šunys tai paprastai sveiko proto, bet tie maži, tai tūpi tūpi doh.gif kanda, loja, šokinėja doh.gif

Kaip nervina tokios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 06 08, 16:01)
Čia gal Pasaulio lietuvių bėgime?

O ir Jūs sudalyvavot gal ten? Netoli buvo, tai prarisnojau, kad ir kaip sultys išsunktos buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2015 06 08, 21:25)
O ir Jūs sudalyvavot gal ten? Netoli buvo, tai prarisnojau, kad ir kaip sultys išsunktos buvo smile.gif

Aha, man irgi ten netoli, žiemos metu būten Ozo parke ir bėgioju.
Smagūs tie maži bėgimai ir Kazlas neabejotinai suteikė šarmo.
Man buvo įdomu išgirst, kad buvę alkoholikai gerai bėga maratonus, nes širdis pripratus didelėm apsikom dirbt.
Atsakyti