Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Parekomenduokite mergytės kažkokią spalvytę iš IBD kaip SND shellac rose bud spalva. Ačiū atsakiusioms.
Atsakyti
Lakuosiuos tik sau, ar pirktumėte pradžiai tokį rinkinuką "pasižaidimui"?
rinkinukas
Atsakyti
QUOTE(muciacikee @ 2014 09 10, 21:55)
Labai reikia patarimo, ypač tų kurios lakuojasi sau ar draugėms, tiesiog namų sąlygoms smile.gif bandau susipirkt visas reikiamas priemones šiam maloniam užsiėmimuii, tiesiog užstrigau ties lempomis....nutariau kad užteks uv....randu daug uv lempų 9w, 19w...aišku jos ir gerokai pigesnės.....bet forume esu radusi info  kad geliniam lakui džiūti reikia 36W , o tai kam tada skirtos tos 9w?  smile.gif  kam nesunku parašykit kokią lempą rekomenduotumėt... 4u.gif  taip nesinori nusipirkt ir vėl perpardavinėt blush2.gif

tik 36w (4x9W) 4u.gif irgi siulyciau pirkti LT, arba toki modeli kuriu pilna LT parduotuvese, su lemputem bus paprasciau.
o lemputes reikia keist tada kai pradeda mirguliuot, nustoja sviest arba nesustingdina lako per 120s smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 09 11, 10:56)
Lakuosiuos tik sau, ar pirktumėte pradžiai tokį rinkinuką "pasižaidimui"?
rinkinukas

Man šios juostelės pasirodė niekam tikusios, taškinių tiek daug tikrai nereikia, užtenka 1, o šepetėliai man pravertė wink.gif
Atsakyti
Ar dirbate su pirstinemis kurios dirbat su klijentemis ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darbė @ 2014 09 11, 06:42)
o kaip žinot, kad jau laikas keist lemputę?

kai pradeda blogai stingyti laka
Atsakyti
Ar gerai dengia visą nagą Orly Gel Liquid Vinyl ši juoda spalva?
Skaičiau ankstesnėse temose, kad CND Shellac juoda kaip ir guminė, atseit suskilinėja, HG ir IBD visai ne kas, tad sakau, gal Orly? g.gif ax.gif

Ir dar - ar kokybiškas šis štampukų rinkinukas, o gal geriau rinktis kitokį?
Patarkite mergytės, prašau smile.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 11 rugsėjo 2014 - 12:41
QUOTE(gintaregabija @ 2014 09 11, 12:03)
Ar dirbate su pirstinemis kurios dirbat su klijentemis ?  g.gif

Taip. Ypac jei nagai svieziai nulakuoti. Su dilde nudroziu labai...

QUOTE(Adera777 @ 2014 09 11, 12:33)
Ar gerai dengia visą nagą Orly Gel Liquid Vinyl ši juoda spalva?
Skaičiau ankstesnėse temose, kad CND Shellac juoda kaip ir guminė, atseit suskilinėja, HG ir IBD visai ne kas, tad sakau, gal Orly?  g.gif  ax.gif

maciau kad daugkas keikia HG juoda, bet as galiu tik pasidziaugti: lakuoti malonu, dengia gerai, nesigarbanoja, nebega iar kazkaip kitaip nenervina schmoll.gif 2-3 sl tobulai dengia.

Cia 2sl.
user posted image

Atsiprasau uz foto kokybe, is FB keliau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 11 rugsėjo 2014 - 13:35
QUOTE(zyzna @ 2014 09 11, 14:34)
Cia 2sl.

Wau kaip dailiai ir gražiai thumbup.gif
O kokia nude spalva?
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 09 11, 13:47)
Wau kaip dailiai ir gražiai  thumbup.gif
O kokia nude spalva?

IBD Indie Oasis 3sl lyg.
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2014 09 11, 13:34)
Taip. Ypac jei nagai svieziai nulakuoti. Su dilde nudroziu labai...
maciau kad daugkas keikia HG juoda, bet as galiu tik pasidziaugti: lakuoti malonu, dengia gerai, nesigarbanoja, nebega iar kazkaip kitaip nenervina  schmoll.gif 2-3 sl tobulai dengia.

Cia 2sl.
user posted image

Atsiprasau uz foto kokybe, is FB keliau  doh.gif

Ar patogu dirbti su pirstinemis ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaregabija @ 2014 09 11, 15:36)
Ar patogu dirbti su pirstinemis ?  ax.gif

Įpratimo reikalas 4u.gif Aš su nitrilinėmis pirštinėmis visus buities darbus darau, tai man jokios bėdos su jomis ir nagus tvarkant. Aišku, su kokios skystom lateksinėm, kurios visur kimba ir plyšta nuo menkiausio timptelėjimo, tai būtų vargo vakarienė.
Atsakyti