Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Adera777 @ 2014 09 11, 12:33)
Skaičiau ankstesnėse temose, kad CND Shellac juoda kaip ir guminė, atseit suskilinėja...

Sakiau sita as, ir net kelis kartus, kad Shellaco koncistensija panasi i "gumine". Bet tai nera guma. O kur radote, kad jis skilineja, man dar nei sykio nieko panasaus nei su vienu Shellac'u nenutiko.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 11, 15:45)
Įpratimo reikalas 4u.gif Aš su nitrilinėmis pirštinėmis visus buities darbus darau, tai man jokios bėdos su jomis ir nagus tvarkant. Aišku, su kokios skystom lateksinėm, kurios visur kimba ir plyšta nuo menkiausio timptelėjimo, tai būtų vargo vakarienė.

Bet tikriausiai labai suprakaituoja rankos jose ? Ar ne ? ax.gif Kur jus jas pirkote ? NEs parduotuvese maciau tik tas permatomas arba baltas tokias
Atsakyti
QUOTE(gintaregabija @ 2014 09 11, 16:39)
Bet tikriausiai labai suprakaituoja rankos jose ? Ar ne ?  ax.gif Kur jus jas pirkote ? NEs parduotuvese maciau tik tas permatomas arba baltas tokias

Neturiu bėdų su rankų prakaitavimu ax.gif Kažkiek sušyla rankos, bet man nėra nepatogu, kartais gerą pusdienį jų nenusiimu, nepajutau kažkokių neigiamų pasekmių. Būna jų Senukuose ir parduotuvėse, kuriose galima įsigyti darbinių drabužių ir įvairių priemonių darbui.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 11, 18:24)
Neturiu bėdų su rankų prakaitavimu ax.gif Kažkiek sušyla rankos, bet man nėra nepatogu, kartais gerą pusdienį jų nenusiimu, nepajutau kažkokių neigiamų pasekmių. Būna jų Senukuose ir parduotuvėse, kuriose galima įsigyti darbinių drabužių ir įvairių priemonių darbui.

Supratau, bandysiu isigyti wink.gif

Dar norejau paklausti, lakuojant jei isitepa odeles kaip nuvalote laka ? Su apelsinmedzio lazdele ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaregabija @ 2014 09 11, 18:30)
Supratau, bandysiu isigyti wink.gif

Dar norejau paklausti, lakuojant jei isitepa odeles kaip nuvalote laka ? Su apelsinmedzio lazdele ?  ax.gif

Pirštinių dydį atidžiai rinkitės, kiek pakalbu, tai panašu, kad kai kurie žmonės nelabai supranta, kad pirštinių dydis turi įtakos 4u.gif
Aš apvynioju ant lazdelės ar kokią bepūkę servetėlę ar vatuką (perskirtą pusiau,kad plonas plonas būtų), sudrėkintą lako valikliu/lipnumo nėmikliu ir švelniai nuvalau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,ar nebus tas topas be blizgesio?MATTE TOP COAT? o sitas nebus baltas WHITE TOP COAT,ar cia tik taip raso?nezinau kuri pirkti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar šis lakas skirtas pvz prancūzui,nagų galiukams?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ema77 @ 2014 09 12, 12:37)
Sveikos,ar nebus tas topas be blizgesio?MATTE TOP COAT? o sitas nebus baltas WHITE TOP COAT,ar cia tik taip raso?nezinau kuri pirkti 4u.gif

Juk MATTE top coat, tai zinoma, kad bus matinis..

Birmania, as pati nenaudoju, taciau zinau, kad merginos ji tikrai naudoja galiukams.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine90: 12 rugsėjo 2014 - 14:19
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 12, 09:39)
Pirštinių dydį atidžiai rinkitės, kiek pakalbu, tai panašu, kad kai kurie žmonės nelabai supranta, kad pirštinių dydis turi įtakos 4u.gif
Aš apvynioju ant lazdelės ar kokią bepūkę servetėlę ar vatuką (perskirtą pusiau,kad plonas plonas būtų), sudrėkintą lako valikliu/lipnumo nėmikliu ir švelniai nuvalau.  4u.gif

Aciu smile.gif
Bet tos pirstines pagooglinus tai ir plonos yra ir storos tokios kaip darbines, tai cia kurias jus perkate ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 09 12, 14:18)
Juk MATTE top coat, tai zinoma, kad bus matinis..

Birmania, as pati nenaudoju, taciau zinau, kad merginos ji tikrai naudoja galiukams.... smile.gif

Aš tik suabejojau ar čia bųtent tas lakas galiukams nes internete Orly yra ir kitokie buteliukai tai ir pamaniau gal aš ne tą užsakiau.
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
Rekomenduokit kokia grazia, gerai besitepancia tamsiai melyna ir ruda spalvas smile.gif Turiu melyna is HG Afret dark, bet nelabai patinka, noreciau, kazko naujo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 12 rugsėjo 2014 - 15:21
QUOTE(Rutic @ 2014 09 12, 16:20)
Labas mergaites  4u.gif
Rekomenduokit kokia grazia, gerai besitepancia tamsiai melyna ir ruda spalvas smile.gif Turiu melyna is HG Afret dark, bet nelabai patinka, noreciau, kazko naujo smile.gif

jei ruda su blizguciais tinka tai IBD just gel Dolomite, pasakiska spalva smile.gif
Atsakyti