Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 312

QUOTE(NORIKA @ 2014 08 21, 13:27)
Tiff, gal modelio pavadinimas, spalvos kodas yra, pasigooglintume ir rastume pačios  tongue.gif  biggrin.gif Ir aš to grožio norėčiau  wub.gif

Ok, parasysiu drinks_cheers.gif

Ir as laukiu skaiciu, kazin cia niekas nera gave ar tiesiog mano nieko nera g.gif bet lyg turetu buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 21, 15:03)
Ok, parasysiu  drinks_cheers.gif

Ir as laukiu skaiciu, kazin cia niekas nera gave ar tiesiog mano nieko nera  g.gif bet lyg turetu buti  4u.gif

Ir as nesu gavus dar nieko, o turetu kaip ir kazkas but 4u.gif Vakar rase, kad Daliux be interneto berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2014 08 21, 13:29)
Sakykit skaiciuku dar bus  g.gif  nesulaukiu savo  ax.gif

As ir nesulaukiu, zadejo savaitgali, bet kad jau ir ketvirtadienis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 08 21, 13:33)
kokie super!!! Gal nuoroda galima kur pagauti?  blush2.gif

O čia ne tokie? g.gif smile.gif
http://www.yoox.com/...p...HD&sizeId=7
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2014 08 21, 15:17)

Tokie, tik dydis ne tas biggrin.gif bet jau yoox'e kaip parodys foto, tai gyvenime neziureciau i juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 08 21, 16:20)
Tokie, tik dydis ne tas biggrin.gif bet jau yoox'e kaip parodys foto, tai gyvenime neziureciau i juos biggrin.gif

Todel as yoox'o ir nemegstu tikiu jie turi daug graziu daiktu parduoti,bet jau pateikt daikto,pareklamuot tai tikrai nemoka! schmoll.gif Ir labai sunku issirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2014 08 21, 15:17)

Sitie drinks_cheers.gif

QUOTE(Jolanteleee @ 2014 08 21, 15:20)

Aha, gyvai jie nera labai ryskus, prislopinti, labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 08 21, 16:06)
Ir as nesu gavus dar nieko, o turetu kaip ir kazkas but 4u.gif Vakar rase, kad Daliux be interneto berods smile.gif

Jo kazka ir as skaiciau, kad be interneto kolkas. Laukiu ir as mirksiukas.gif Kantrybes mergiukes, sulauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 20, 22:23)
gavau siuos  wub.gif abieji 31 dydzio, tai man su 106-108 per klubus super - tobulai! ilgis su 173 tobulas - nera trumpi, gerokai dengia kauliukus  drinks_cheers.gif myliu myliu myliu!  wub.gif pats dzinsas nera plonas, puikiai tiks rudenejant, liemuo puikaus aukscio - paslepia trukumus, nepertemptas, na zodziu, esu baisiai patenkinta! dar turbut nebuvo nei vienu dzinsu, kad buciau patenkinta daugiau nei 100 proc  thumbup.gif  thumbup.gif
pirmieji dar vietomis pasiausti, tokie lengvai pavirsutiniskai  wub.gif tai ko ir norejau  wub.gif
user posted imageuser posted image

Tiff, o man įdomu, jūs emėte sau įprastą dydį? Jie nedidinti, nemažinti? 4u.gif
Atsakyti
http://www.lastcall....sku=sku24600411 ar ne tokie g.gif bet gal dar kur pigiau yra rolleyes.gif

ir tokia kaina būna ,tik reikia laiku užsukt biggrin.gif http://www.theoutnet...ny-jeans/386824
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 21 rugpjūčio 2014 - 15:33
Mergikes, o esat kuri gavusi timberland liepos 30d skaiciukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2014 08 21, 16:12)
Tiff, o man įdomu, jūs emėte sau įprastą dydį? Jie nedidinti, nemažinti?  4u.gif

Iprastini dzinsu dydi 4u.gif nepasirode didinti/mazinti 4u.gif
Atsakyti