Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 312

QUOTE(enura @ 2014 08 22, 15:12)
na tada jau kitas reikalas  verysad.gif  4u.gif

tai va, liudesys, nes ziauriai faini ir taip lieknina! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 22, 14:47)
Paskutine kaina 155 lt, puiki kokybe uz ypac maza kaina  thumbup.gif

kudek biggrin.gif as mamaitei nupirkau per mazus dzinsus, nieks nepirko, teko poniai pakudeti. zinok pavyko lotuliukas.gif kad laiminga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 08 22, 15:27)
kudek biggrin.gif as mamaitei nupirkau per mazus dzinsus, nieks nepirko, teko poniai pakudeti. zinok pavyko  lotuliukas.gif kad laiminga  lotuliukas.gif

pakudet manau be problemu, bet ka su pilvu daryt biggrin.gif biggrin.gif tokis nelabai kokis ir cia jau sportu ir dieta nelabai ka padarysi g.gif po peiliu nebent bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 08 22, 15:27)
kudek biggrin.gif as mamaitei nupirkau per mazus dzinsus, nieks nepirko, teko poniai pakudeti. zinok pavyko  lotuliukas.gif kad laiminga  lotuliukas.gif

Na jau na jau... Pakūdėsi, į vienus džinsus tilpsi, o ką daryt su visais kitais - per dideli bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 08 22, 15:38)
Na jau na jau... Pakūdėsi, į vienus džinsus tilpsi, o ką daryt su visais kitais  - per dideli bus biggrin.gif

kad uzpakalis pasitrauks, tai zinau max iki 104-105, dabar va 108-109 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 08 22, 15:38)
Na jau na jau... Pakūdėsi, į vienus džinsus tilpsi, o ką daryt su visais kitais  - per dideli bus biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif malonus rupestis - pirkt naujus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 08 22, 15:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif malonus rupestis - pirkt naujus biggrin.gif biggrin.gif

apskritai malonus rupestis "kazko ieskoti ir pirkti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 22, 15:41)
kad uzpakalis pasitrauks, tai zinau max iki 104-105, dabar va 108-109  blink.gif

ajk ajk. mano uodega 110 cm, ale storiau atrodau nei tu cia tose savo foto ir aukstesne esu biggrin.gif viskas ten yra gerai su tavim yr wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 22, 15:42)
apskritai malonus rupestis "kazko ieskoti ir pirkti"  biggrin.gif

as megstu vaikui pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 08 22, 15:48)
ajk ajk. mano uodega 110 cm, ale storiau atrodau nei tu cia tose savo foto ir aukstesne esu biggrin.gif viskas ten yra gerai su tavim yr wink.gif
Papildyta:

as megstu vaikui pirkt smile.gif

bis.gif bis.gif bis.gif pasijutau kaip manekene biggrin.gif
Atsakyti
pasidemontruosiu kokie faini bei patogus CK Jeans aulinukai wub.gif su platesne 39 koja (apie 25,5cm) pasiemiau 9, siek tiek smukcioja, bet mazesnis dydis jau butu buves per siauras 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Merginos, gal zinot kada atkeliaus 08.15 siuntinukas?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 22, 14:47)
Paskutine kaina 155 lt, puiki kokybe uz ypac maza kaina  thumbup.gif

noriu pasiulyti ziauriai ziauriai fainus premium klases dzinsus - kokybe  thumbup.gif man per trumpus dzinsiukus  ax.gif mano ugis 173, tai manau iki 170 butu idealiai  wub.gif James jeans moto skinny, maniskiai pilkai juodi (black enzyme), mokejau 197 lt (be nuolaidos jie virs 200 dol), kaina kazkiek galesiu paderinti  ax.gif
dydis 31, bet panasu, kad mazinti, per klubus 98

user posted imageuser posted image
user posted image

skolinta foto  wub.gif

user posted image

Jus,Tifany,gal kedukus parduodate? biggrin.gif Nu man jie lediniai wub.gif
Atsakyti