Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 312

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 09 11, 20:55)
Labas vakaras smile.gif. Retai cia pasireiskiu.
Sakykit, merginos, gal galite patarti, pasiulyti kokius vitaminus organizmui atstatyti po nestumo, gimdymo? Bet kad tiktu maitinancioms. Jauciuosi visa tokia issunkta, plaukai slenka, nagai luzineja, visa isbalusi, paakiai pajuode, dantenos pakraujuoja. Zodziu ne kazkas biggrin.gif biggrin.gif.

geriausias budas nutraukti maitinima ir uzsiimti savimi, kol dar visu dantu nepametei doh.gif unsure.gif o jei rimtai, po truputeli ivesti misinuka ir taip atpratinti nuo MP 4u.gif as gailedama saves, nes pas mane tarpas tarp vaikuciu 2 metai ir nepilnas menuo, jau po truputeli saviskiui uzrisu MP 4u.gif o jis ir ryskiai apmazejo, greit baigsis, planuoju maitinti kaip ir pirmaja atzele - 8 men 4u.gif toliau tiesiog nematau tikslo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 09 11, 23:08)
tai aš nesakyčiau kad jos didintos  schmoll.gif  jei žiūrėt į skaičius dydžių lentelėje, tai su savo apimtimis aš esu jų XS biggrin.gif  užsegdavau aš tą pilvą nėštumo metu, bet vaizdo jau nebuvo biggrin.gif
nors pagal klubus tai man ir XXS tiktų... bet tokiai striukei gal geriau laisvumas smile.gif

Tai va ir nezinau- ten tarp dydiu 1 inch'as prapuola..pvz XS klubai- 91-94 cm, o S jau 97-99, o kur 96 cm? XS tada jau mazokas- o S- plaukios sad.gif ne , kad pereinama varianta siutu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 09 11, 22:47)
pernai buvo -25 perkant uz 1000$,- tik nepamenu kur.. kazkodel nereikejo, nors ir pasirinkimas buvo menkas.. RL labiau masino tasyk biggrin.gif
bigsmile.gif

nepamenu ir as, gal ir buvo tokia nuolaida, bet kazin ar dave goosem, kazkaip jau senokai jas perkam tik su tuo saks koduku 10 %
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 09 11, 23:18)
nepamenu ir as, gal ir buvo tokia nuolaida, bet kazin ar dave goosem, kazkaip jau senokai jas perkam tik su tuo saks koduku 10 %

shopbop'e buvo 4u.gif jei vel bus- imsim ir antra smile.gif Db ir is Saks gerai bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 11 rugsėjo 2014 - 22:21
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 09 11, 23:15)
Tai va ir nezinau- ten tarp dydiu 1 inch'as prapuola..pvz XS klubai- 91-94 cm, o S jau 97-99, o kur 96 cm? XS tada jau mazokas- o S- plaukios sad.gif  ne , kad pereinama varianta siutu.. doh.gif

jei Jūs Vilniuje ir mėtotės tarp XS ir S, tai gali pasimatuot maniškę wink.gif
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 09 11, 23:20)
shopbob'e buvo 4u.gif

bet mažų dydžių nebuvo schmoll.gif aš išvis pernai per sezono piką bandžiau pirkti, tai Navy XS buvo deficitų deficitas doh.gif visur maži dydžiai buvo iššluoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 09 11, 23:20)
shopbop'e buvo 4u.gif jei vel bus- imsim ir antra smile.gif Db ir is Saks gerai bus smile.gif

ai jo, kazka pamenu per miglas, bet ten ir islave zaibo greiciau, nespejam kazkam nupirkti unsure.gif

***** kaip kasis liudina, o as taip tikejau, sakau o ka, stebuklu buna gi ir se verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 09 11, 23:22)
jei Jūs Vilniuje ir mėtotės tarp XS ir S, tai gali pasimatuot maniškę wink.gif
Papildyta:
bet mažų dydžių nebuvo  schmoll.gif  aš išvis pernai per sezono piką bandžiau pirkti, tai Navy XS buvo deficitų deficitas  doh.gif  visur maži dydžiai buvo iššluoti  doh.gif

Kaip gaila, kas ne XS/ S.. sad.gif Butu puiku pasimatuot.. nesioju visa gyvenima europietiska M, is US ir S tinka kartais.. Manau vis tik imsiu M, nes kitu dydziu visai nebematau- o noriu- raudonos wub.gif
Atsakyti
labas rytas, darysit šiandien užsakymus iš www.gymboree.com? nes kiek suprantu. lyg tai iki šiandien galioja free shipping'as... ax.gif
Atsakyti
Ar dar yra -20% coachfactory? 4u.gif
Atsakyti

labai nedaug truksta
www.jcrew.com
-30% arba -50% sale
user posted image

www.anntaylor.com

user posted image

www.macys.com
kodukas- FAVES
user posted image

QUOTE(Jolanta:) @ 2014 09 12, 07:55)
labas rytas, darysit šiandien užsakymus iš www.gymboree.com? nes kiek suprantu. lyg tai iki šiandien galioja free shipping'as...  ax.gif

paimsim 4u.gif

QUOTE(zvaigzdutee @ 2014 09 12, 09:25)
Ar dar yra -20% coachfactory? 4u.gif

yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 09 11, 23:26)
Kaip gaila, kas ne XS/ S..  sad.gif Butu puiku pasimatuot.. nesioju visa gyvenima europietiska M, is US ir S tinka kartais.. Manau vis tik imsiu M, nes kitu dydziu visai nebematau- o noriu- raudonos  wub.gif

Dukra pernai pirko Kanadoj (žiemą, tai ten irgi nesimėto nuolaidomis, teko mokėti pilną kainą), būtent Canada Goose Trillium M dydį, ji 179 cm ūgio, matavosi ir S, bet norėjo laisvos.
user posted image

BEJE, kaip patekti į COACHF?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 12 rugsėjo 2014 - 09:31
QUOTE(bumbulas @ 2014 09 12, 09:59)

BEJE, kaip patekti į COACHF?

reikia registruotis ir laukti pakvietimo.
Mergaites, kas galit, pasidalinkit prisijungimu 4u.gif
Atsakyti