Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 312

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 09 11, 21:00)

man atrodo, maitinant ,tai tik nesciuju vitaminus galima gerti  g.gif

QUOTE(daliux78 @ 2014 09 11, 21:09)
pervargus jus matyt su maza lelyte, bandykit kad kas pavaduotu, kad issimiegotumet zmoniskai, o del vitaminu tai kaip ir MM rase, gerkit kurie skirti nescioms ir maitinancioms, gausit ivairiu medziagu ir jus, ir lelyte  4u.gif

QUOTE(Tiffany @ 2014 09 11, 23:14)
geriausias budas nutraukti maitinima ir uzsiimti savimi, kol dar visu dantu nepametei  doh.gif  unsure.gif o jei rimtai, po truputeli ivesti misinuka ir taip atpratinti nuo MP  4u.gif as gailedama saves, nes pas mane tarpas tarp vaikuciu 2 metai ir nepilnas menuo, jau po truputeli saviskiui uzrisu MP  4u.gif o jis ir ryskiai apmazejo, greit baigsis, planuoju maitinti kaip ir pirmaja atzele  - 8 men  4u.gif toliau tiesiog nematau tikslo  smile.gif

Aciu visoms uz nuomones 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti

www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas
user posted image

www.saksoff5th.com
kodukas kai kurioms prekems
user posted image
Atsakyti

labai nedaug truksta
www.jcrew.com
-30% arba -50% sale
user posted image

www.macys.com
kodukas- FAVES
user posted image

Atsakyti
Agnyte_1987, karšta tema tas MP, bet aš atvirkščiai nei Tiffany matau daug tikslų maitinti. Geriausias dalykas tai poilsis. Poliklinikoje visad gydytoja primena: mama, o jūs nepamirškit ilsėtis! tai klausau šito įsakymo ir vyrui primenu cool.gif biggrin.gif pas mus namai tikrai nekokiame stovyje, bet dabar man nuo to atostogos, jei pailsėjus apsitvarkau, jei ne - ir nesitvarkau, bet tai metas kai tikrai ne laikas galvoti apie dulkes smile.gif tai ir ilsiuosi tik gavus minutę wink.gif tik pastojus iškart visas organizmas pradėjo byrėti, todėl gydytoja ir viena draugė vaistininkė rekomendavo vitaminus Elevit, tai vieninteliai vitaminai priskiriami vaistų kategorijai. ir tikrai pajutau skirtumą, ir po gimdymo gėriau kurį laiką, kad jau visus vaisius uogas galiu valgyti vasarą darau nuo jų pertrauką, bet žiemą turbūt vėl gersiu. šiaip niekad negėriau vitaminų ir tuo labiau nenorėjau gerti per nėštumą, bet teko - nesigailiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2014 09 12, 11:41)
Agnyte_1987, karšta tema tas MP, bet aš atvirkščiai nei Tiffany matau daug tikslų maitinti. Geriausias dalykas tai poilsis. Poliklinikoje visad gydytoja primena: mama, o jūs nepamirškit ilsėtis! tai klausau šito įsakymo ir vyrui primenu  cool.gif  biggrin.gif  pas mus namai tikrai nekokiame stovyje, bet dabar man nuo to atostogos, jei pailsėjus apsitvarkau, jei ne - ir nesitvarkau, bet tai metas kai tikrai ne laikas galvoti apie dulkes smile.gif tai ir ilsiuosi tik gavus minutę wink.gif tik pastojus iškart visas organizmas pradėjo byrėti, todėl gydytoja ir viena draugė vaistininkė rekomendavo vitaminus Elevit, tai vieninteliai vitaminai priskiriami vaistų kategorijai. ir tikrai pajutau skirtumą, ir po gimdymo gėriau kurį laiką, kad jau visus vaisius uogas galiu valgyti vasarą darau nuo jų pertrauką, bet žiemą turbūt vėl gersiu. šiaip niekad negėriau vitaminų ir tuo labiau nenorėjau gerti per nėštumą, bet teko - nesigailiu  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Laukiu

www.freepeople.com

user posted image

www.converse.com
nuolaidos krepselyje drinks_cheers.gif
user posted image

www.puritan.com

user posted image

www.vitacost.com

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2014 09 12, 09:59)
Dukra pernai pirko Kanadoj (žiemą, tai ten irgi nesimėto nuolaidomis, teko mokėti pilną kainą),  būtent Canada Goose Trillium M dydį, ji 179 cm ūgio, matavosi ir S, bet norėjo laisvos.

Kokia faina damute thumbup.gif wub.gif
o koki dydi ji siaip nesioja S'a? bigsmile.gif Man su 171 bus dar ir ilgesne thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 12 rugsėjo 2014 - 11:28
labai laukiu JCREW

-50% skyrelis
daug graziu papuosaliuku

Atsakyti
Agnyte_1987, karšta tema tas MP, bet aš atvirkščiai nei Tiffany matau daug tikslų maitinti. Geriausias dalykas tai poilsis. Poliklinikoje visad gydytoja primena: mama, o jūs nepamirškit ilsėtis! tai klausau šito įsakymo ir vyrui primenu  cool.gif  biggrin.gif  pas mus namai tikrai nekokiame stovyje, bet dabar man nuo to atostogos, jei pailsėjus apsitvarkau, jei ne - ir nesitvarkau, bet tai metas kai tikrai ne laikas galvoti apie dulkes smile.gif tai ir ilsiuosi tik gavus minutę wink.gif tik pastojus iškart visas organizmas pradėjo byrėti, todėl gydytoja ir viena draugė vaistininkė rekomendavo vitaminus Elevit, tai vieninteliai vitaminai priskiriami vaistų kategorijai. ir tikrai pajutau skirtumą, ir po gimdymo gėriau kurį laiką, kad jau visus vaisius uogas galiu valgyti vasarą darau nuo jų pertrauką, bet žiemą turbūt vėl gersiu. šiaip niekad negėriau vitaminų ir tuo labiau nenorėjau gerti per nėštumą, bet teko - nesigailiu  blush2.gif

As taip pat uz maitinima mp. Ir planuoju ta daryti iki 11-12 menesiuko smile.gif. Bandysiu pagerti chlorofila. Pasiziuresiu kas cia per Elevit smile.gif
Atsakyti
Sveiki, o FOLICA.com galit parinkti? yra kodukas -20% nuo 65$ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2014 09 12, 13:17)
Sveiki, o FOLICA.com galit parinkti? yra kodukas -20% nuo 65$  4u.gif

galim paimti krepsiuka 4u.gif
Atsakyti

Na, as kaip daugelis pediatru, tos nuomones, kad maitinti butina iki 6 men, o paskui - kaip jau nori/nenori, gali/negali rolleyes.gif kiekvienos asmeninis pasirinkimas, o jei yra du pametinukai, kaip mano atvejis, as manau mano vaikams sociai 8 men MP smile.gif Laikas pasirupinti savimi, nes bemieges naktys dar ilgai nusimato biggrin.gif o kai mama pailsejusi, tai ir visa seima laimingesne biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Perku netrukus
www.gymboree.com
Atsakyti