QUOTE(egluti @ 2014 09 12, 10:41)
tik pastojus iškart visas organizmas pradėjo byrėti, todėl gydytoja ir viena draugė vaistininkė rekomendavo vitaminus Elevit, tai vieninteliai vitaminai priskiriami vaistų kategorijai. ir tikrai pajutau skirtumą, ir po gimdymo gėriau kurį laiką
Ir aš juos gėriau, gydytoja rekomendavo, bet nejutau jokio skirtumo su jais ar be jų

AIšku tik kad blogiau nebuvo
QUOTE(stuleju @ 2014 09 12, 20:05)
As taip pat esu uz MP
Bet turiu tiksla maitinti lygiai tiek kiek dicke, metus laiko

Iki to laiko ji ne kartelio nesirgo, net slogos neturejo. Maziukui dabar 6.5 menesio, jis MP deka atsilaike net pries seses vejaraupius, nors juk miegojo galima sakyti toje pacioje lovoje
Mano abu užaugo be MP (maitinau iki 2mėn ir tai tik dėl "pažaidimo"), jau ligoninėj mišinukus traukė ir nėr abu normaliai sirgę (tfiu tfiu tfiu), taip kad čia ne rodiklis su MP ar be jo auga...
O dėl vėjaraupių, tai retai tokie mažiukai jais suserga net kontaktavę su sergančiais, nes turi iki tam tikro amžiaus įgimtą imunitetą vėjaraupiams. Nors būna atvejų kai suserga visai dar leliukai, bet labai retai... Taigi vėl tas MP niekuo čia dėtas
Aš esu už natūralų maitinimą, nepagalvokit kad brokyju, bet tarkim man nebuvo šansų maitint nei vieno, nei antro, jei būtų ir trečias, garantuoju vėl, kad užaugtų ant mišinukų

Bet va auga bernai sveiki kaip ąžuolai, slogos ir tai retas svečias

Tikiuos taip bus dar ilgus ilgus metus