Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 312

QUOTE(stuleju @ 2014 09 12, 21:05)
As taip pat esu uz MP ir delto nesijauciu nuskriausta ar nelaiminga, priesingai kiekviena karta glausdama savo pupuli jauciu tokia pilnatve, kad sirdis dainuoja wub.gif Tarp mano vaikuciu skirtumas 2 metai ir 8 menesiai ir zinoma organizmas neatsigaves, pasilpes ax.gif Bet turiu tiksla maitinti lygiai tiek kiek dicke, metus laiko ax.gif Iki to laiko ji ne kartelio nesirgo, net slogos neturejo. Maziukui dabar 6.5 menesio, jis MP deka atsilaike net pries seses vejaraupius, nors juk miegojo galima sakyti toje pacioje lovoje ax.gif Na taip, as pavargusi, as nemiegojau 3.5 metu doh.gif  biggrin.gif Bet as visvien laiminga, visvien randu laiko sau, sportui (nors aisku isderinti laiko valandai tarp dvieju vaiku skirtingu miegu buvo ziaurus isbandymas) ir kitiems maziems malonumams ax.gif Noreciau dar ir trecio, tik gal pirmiau issimiegosiu biggrin.gif

nzn kuri cia jauciasi nuskriausta ar nelaiminga maitindama MP , bent jau as taip nerasiau g.gif Tarp mano vaiku skirtumas 2 metai ir nepilnas menuo rolleyes.gif as TIK uz protinga laikotarpi smile.gif
as irgi tos nuomones, kad MP nera "visiskai apsaugantis nuo ligu" rolleyes.gif tiesiog yra paveldetas atsparumas tam tikroms ligoms, MP imuniteta sukuria per pirmuosius 6 men, paskui - maitink nemaitinus, didelio skirtumo jau nebera smile.gif Zinoma, uz siuos zodzius tuoj mane uzmetysit akmenimis biggrin.gif Bet tokia ta biologija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 13 rugsėjo 2014 - 21:55

labiausiai laukiam smile.gif

www.ralphlauren.com

www.jcrew.com
-30% arba -50% sale ir 25% naujoms prekems

www.macys.com
kodukas- FAVES

www.converse.com
nuolaidos krepselyje drinks_cheers.gif

www.hautelook.com

www.gymboree.com

www.carters.com

www.youniqueproducts.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 13 rugsėjo 2014 - 22:14
Mergaites, na isduokit, apie kuri plauku garbiniuotuva kazkada kalbejot is amazon? Pribrendau tam reikalui, baisiai uzsireike, nesinori nusipirkti bet ko smile.gif Aciu, kas patarsit!
Atsakyti
Gal galetumet rekomenduot gerai drekinanti BB sviesiai, sauseti linkusiai odai kremuka, noreciau kazkoki isigyt smile.gif. Tik noreciau lengvucio. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2014 09 14, 08:40)
Gal galetumet rekomenduot gerai drekinanti BB sviesiai, sauseti linkusiai  odai kremuka, noreciau kazkoki isigyt smile.gif. Tik noreciau lengvucio. Aciu.

turiu si http://www.sephora.c...2?skuId=1327923

labai tinka sviesiaodems ir gerai drekinantis drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta biggrin.gif

Mergaites, gal esat pirkusios siuos ecco batukus ziemai ? Ar dydziai atitinka ? Ar patenkintos buvot ?

http://www.1stopkidz...oys-751001.html
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 09 14, 00:15)
Mergaites, na isduokit, apie kuri plauku garbiniuotuva kazkada kalbejot is amazon? Pribrendau tam reikalui, baisiai uzsireike, nesinori nusipirkti bet ko smile.gif Aciu, kas patarsit!

cia gal tas"morka" ? smile.gif

QUOTE(edre @ 2014 09 14, 09:40)
Gal galetumet rekomenduot gerai drekinanti BB sviesiai, sauseti linkusiai  odai kremuka, noreciau kazkoki isigyt smile.gif. Tik noreciau lengvucio. Aciu.

as tai siuos perku misshaus

www.sierratradingpost.com

user posted image

Papildyta:

Dedu krepselius

www.yoox.com

user posted image

www.jcrew.com
-30% arba -50% sale
user posted image

Labai laukiame
www.ralphlauren.com

user posted image

www.anntaylor.com

user posted image

www.macys.com
kodukas- FAVES
user posted image

www.converse.com
nuolaidos krepselyje drinks_cheers.gif
user posted image

www.harney.com
-15% kodukas
user posted image

www.hautelook.com

user posted image

Atsakyti
Harney arbatu 15% nuolaidele baigiasi siandien 4u.gif

Laukiu
www.gymboree.com

user posted image

www.carters.com

user posted image

Mergiukai , gal kam bus aktualu knygu ispardavimas . uzsakiau 10 uz 60lt
Atsakyti
Norėčiau pasidomėti - jei penktadienį Jums iš čia užskymą nusiunčiau ir avansą pervedžiau, kaip dabar žinoti ar jau prekė nupirkta ir ar nuolaidėlę mano prekei pavyko gauti (ar atsirado dar pirkėjų)? O gal jei nenupirkta, tai pagal šias nuolaidas galima būtų gauti (ar yra dar pirkėjų)? g.gif
Ačiū

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 09 14, 10:46)

Atsakyti
Sveikos mergaites, norejau pagalbos, reiketu ziemines striukes/palto pukines S dydzio, kur juosiasi dirzu per liemeni, pastaruosius dvejus metus tikrai papuliarios, kokiose parduotuvese dairytis? Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2014 09 14, 12:51)
Norėčiau pasidomėti - jei penktadienį Jums iš čia užskymą nusiunčiau ir avansą pervedžiau, kaip dabar žinoti ar jau prekė nupirkta ir ar nuolaidėlę mano prekei pavyko gauti (ar atsirado dar pirkėjų)? O gal jei nenupirkta, tai pagal šias nuolaidas galima būtų gauti (ar yra dar pirkėjų)?  g.gif
Ačiū

viska parasome i pastuka 4u.gif uzsakyma renkame, mergaites jungiasi 4u.gif
QUOTE(IgLi @ 2014 09 14, 12:57)
Sveikos mergaites, norejau pagalbos, reiketu ziemines striukes/palto pukines S dydzio, kur juosiasi dirzu per liemeni, pastaruosius dvejus metus tikrai papuliarios, kokiose parduotuvese dairytis? Aciu:)

Paziurekit macys.com , bloomingdales.com , landsend.com
iveskit i paieska Down coat - tikrai rasite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laabeille @ 2014 09 14, 12:51)
Norėčiau pasidomėti - jei penktadienį Jums iš čia užskymą nusiunčiau ir avansą pervedžiau, kaip dabar žinoti ar jau prekė nupirkta ir ar nuolaidėlę mano prekei pavyko gauti (ar atsirado dar pirkėjų)? O gal jei nenupirkta, tai pagal šias nuolaidas galima būtų gauti (ar yra dar pirkėjų)?  g.gif
Ačiū

viska parasome i pastuka 4u.gif uzsakyma renkame, mergaites jungiasi 4u.gif
QUOTE(IgLi @ 2014 09 14, 12:57)

Paziurekit macys.com , bloomingdales.com , landsend.com
iveskit i paieska Down coat - tikrai rasite 4u.gif

pvz is landsend
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 09 13, 22:52)
nzn kuri cia jauciasi nuskriausta ar nelaiminga maitindama MP , bent jau as taip nerasiau g.gif Tarp mano vaiku skirtumas 2 metai ir nepilnas menuo  rolleyes.gif  as TIK uz protinga laikotarpi  smile.gif
as irgi tos nuomones, kad MP nera "visiskai apsaugantis nuo ligu"  rolleyes.gif tiesiog yra paveldetas atsparumas tam tikroms ligoms, MP imuniteta sukuria per pirmuosius 6 men, paskui - maitink nemaitinus, didelio skirtumo jau nebera  smile.gif Zinoma, uz siuos zodzius tuoj mane uzmetysit akmenimis  biggrin.gif Bet tokia ta biologija  smile.gif

drinks_cheers.gif Tiff, jokiais budais ne akmenukai, o balioneliai 4u.gif biggrin.gif pagaliau normalus protingas mastymas 4u.gif as 100 proc. pritariu 4u.gif
MM, reikia pagalbos blush2.gif paaiskinkit kaip naudoti tas Tide priemones skalbimo masinoms valyti, kur pirkom kazkada, nes guli, paskaitinejau, bet bijau ka nors ne taip padaryt, tai ir nenaudoju ax.gif bet butu pats laikas isbandyt 4u.gif
Atsakyti