Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 312

Mackage $384.99
user posted image
Atsakyti
Mamukai padekit, reikia dantu pastos beveik metuku mergaitei. Rekomenduokit kokia nors, kad butu galima ja "valgyti" nemoka dar maniske isspjauti biggrin.gif
Atsakyti

prisijunkit

www.gymboree.com

user posted image

www.carters.com

user posted image

www.stopkidzshop.com

user posted image

Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2014 09 14, 19:29)
Mamukai padekit, reikia dantu pastos beveik metuku mergaitei. Rekomenduokit kokia nors, kad butu galima ja "valgyti" nemoka dar maniske isspjauti  biggrin.gif

net ir vaikiskos dantu pastos nereikia valgyti mirksiukas.gif siaip kiek man teko susidurti, tai dantu pasta rekomeduojama nuo 2 metuku naudoti ax.gif o siaip geriau su vienu dantu sepeteliu tegu "dirba" biggrin.gif
Atsakyti

labai laukiam
www.sierratradingpost.com

user posted image

www.ralphlauren.com

user posted image

www.macys.com
kodukas- FAVES
user posted image

www.converse.com
nuolaidos krepselyje drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 09 14, 19:42)

ypac as laukiu blush2.gif nes mano prekytes gali nelikti verysad.gif
mamytes, rekomenduoju sias kombikelnes ax.gif
http://www.sierratra...;colorFamily=01
Atsakyti
MM, taip apie vadinama morka kalbejau, tik pamenu mergaites diskutavo kuri ale tai maziausiai kenkianti plaukams.. Na ir siaip verciausia demesio.. Na gal kuri mergaite man dar pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 09 14, 20:00)
MM, taip apie vadinama morka kalbejau, tik pamenu mergaites diskutavo kuri ale tai maziausiai kenkianti plaukams.. Na ir siaip verciausia demesio.. Na gal kuri mergaite man dar pades smile.gif

toks ,raso, best seller nr1 smile.gif
ji esam pirkusios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 14 rugsėjo 2014 - 19:10
QUOTE(flixe @ 2014 09 14, 19:29)
Mamukai padekit, reikia dantu pastos beveik metuku mergaitei. Rekomenduokit kokia nors, kad butu galima ja "valgyti" nemoka dar maniske isspjauti  biggrin.gif

toks va pvz rinkinukas, raso kad saugu jeigu nurys, nuo 4 menesiu ir vyresniems

rinkinukas

va tokia pvz, raso kad ir toddleriukams tinka

dantu pasta

o cia bendrai galit pasiziureti kokias siulo, atsiliepimus paskaityti, ir gal kokia dar kitokia issirinksit, tik ziurekit kad sudetyje nebutu fluoride ir kad butu safe to swallow

daug pastu visokiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indre @ 2014 09 14, 19:33)
net ir vaikiskos dantu pastos nereikia valgyti  mirksiukas.gif siaip kiek man teko susidurti, tai dantu pasta rekomeduojama nuo 2 metuku naudoti  ax.gif o siaip geriau su vienu dantu sepeteliu tegu "dirba" biggrin.gif

pas mus tai tikrai nuo anksciau rekomenduoja, nei 2 metai ax.gif
QUOTE(cereza @ 2014 09 14, 20:00)

nepataikiau as tada biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laabeille @ 2014 09 14, 19:52)
ypac as laukiu  blush2.gif  nes mano prekytes gali nelikti  verysad.gif
mamytes, rekomenduoju sias kombikelnes  ax.gif

junkites drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 14 rugsėjo 2014 - 19:08
Hautelook nedaug truksta shipukui

Lavand rubeliai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laabeille @ 2014 09 14, 20:52)
ypac as laukiu  blush2.gif  nes mano prekytes gali nelikti  verysad.gif
mamytes, rekomenduoju sias kombikelnes  ax.gif

Gal kas gali pasakyt, kiek maždaug litais išeina kombikelnės su siuntimu (27$) ? Kaip suprantu dar -35% nuolaida būtų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2014 09 14, 20:25)
Gal kas gali pasakyt, kiek maždaug litais išeina kombikelnės su siuntimu (27$) ? Kaip suprantu dar -35% nuolaida būtų?  4u.gif

yra -35% kodukas nuo kainos . dar prisideda taxai-5.5% ir shipuko siuo metu nemokamo nera - tai dalinsis 4u.gif svorio nelabai isivaizduoju, bet neturetu daug sverti ,manau g.gif
Atsakyti