Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pastogė

QUOTE(Botanique @ 2014 08 25, 17:36)
o va pas mus kažkodėl iki blastučių labai retai augina, nebent tie 5-6 ivf nesėkmingi ir moters amžius didesnis,  o taip iš pirmo karto tai be kalbų.
va dėl šaldytų pas mus ir būtų nemokamai ta prasme jų neįskaičiuotų į tuos 6 nemokamus, kasgerai, ale va, nėr..
bet teisingai sakai, pastoja ir nepastoja su visom technikom ir sprendimais, kiekviena iš mūsų esam atskiri variantai, kai kam tai vienas iš tūkstančio tokių pat variantų, mes aišku žiūrim kitaip, betgi logiška kad ar su pirmu ar su trečiu IVF tikies geriausio rezultato ir nesinori galvot apie nesėkmes..

Taip, teigiamas nusiteikimas yra labai svarbu, nes isties tas IVF yra kaip loterija.. Daktarai teigia viena, o daznai buna atvirksciai, niekad negali zinoti..
tad sekmes mergaites, kantrybes toms, kurioms jos reikia, 4u.gif
Lauksim rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 25, 12:39)
Mes irgi pasirinkom tyrimams  ir praktikai, nes embrionologai irgi turi tobuleti, kad ateityje poroms butu dar daugiau sansu pastoti  bigsmile.gif

Botanique, kiek jus daug sansu turit  bigsmile.gif wow!  bigsmile.gif cia tai nuskilo  thumbup.gif o jei dabar pastotumet, ar daugiau finansuotu?  4u.gif

vat būtent, kad jiems ir reikia mokintis iš kažko. aš ir tose studijose sutikau dalyvaut, kai man po endo buvo ir leidaus papildomai gonapeptylį, tai pažėsim ar jis davė kiek tų procentų ten sakė daugiau šansų..

o dėl šansų,taip, jei dabar pavyksta,vis dar turim 5 likusius. nes iš draudimo atėjo toks lapas su 6 eilutėm,tai ten kiekvienu kartu gyd deda antspaudą ir datą kada daryta. lapas visam gyvenimui, na,t.y iki mano 42 metų biggrin.gif nes vėliau nebedaro.

QUOTE(blaize @ 2014 08 25, 12:40)
Maniskis topinis embrionas spinteles virtuveje atidarineja. 

Gal kuri esat turejusi cista?  Per kiek laiko ji pasisalina?

wub.gif kaip juokingai nuskambėjo, topinis embrionas lotuliukas.gif

o cictą aš turėjus, tiksliau jau daug rimčiau nei cictą, endometriozę, man paprastai nepasišalino, reikėjo laparaskopijos. jei jos mažytės ir tikrai cictos (t.y. vandeningos) per 2-3 ciklus turėtų dingti, bet reiktų KT pagert g.gif

Atsakyti
QUOTE(blaize @ 2014 08 25, 16:40)
Gal kuri esat turejusi cista?  Per kiek laiko ji pasisalina?

As turejau ir turiu vis dar doh.gif Per LP pasalino endometrioma, bet dabar ji vel 2 cm uzaugus doh.gif

QUOTE(Botanique @ 2014 08 25, 16:41)
o jums, kam įsodino 3 d. embrionuką ar buvo implantacinis pakraujavimas 4-7 dieną po perkėlimo? nes būtent tada implantuojas kaip skaitau, 7 dieną jei jau viskas gerai, turi būt implantavęs ir pradėjęs gamint HCG.

man nebeuvo jokio kraujavimo 4u.gif
Atsakyti
Ryt einu kraujo nuleisti del tu visu infekciju pries ivf... Neapsisorendziu ar daryt kraujo grupe jei turiu ja amt teisiu??? Ir dar klausimas panos kaip del vejaraupiu? Nieko nesake man.. Bet cia prisiskaiciau kad pavojinga... O ar as sirgus nzn.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 25, 13:34)
As turejau ir turiu vis dar  doh.gif Per LP pasalino endometrioma, bet dabar ji vel 2 cm uzaugus  doh.gif

man nebeuvo jokio kraujavimo  4u.gif

oho tai jau didelė unsure.gif o kada tau operavo, per kiek čia laiko ataugo? aišku jei dabar nėštumas pasitvirtina,tai jos paprastai su nėštumu dingsta,būtų du šūviai vienu metu..

ne visom būna,aišku,taip įdomu buvo.. man per ov kartais būdavo ir, kartais ne, na normaliu ciklu, nes aš jausdavau ją
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 08 25, 17:44)
oho tai jau didelė  unsure.gif  o kada tau operavo, per kiek čia laiko ataugo? aišku jei dabar nėštumas pasitvirtina,tai jos paprastai su nėštumu dingsta,būtų du šūviai vienu metu..

kovo menesi isoperavo 7 cm... as dar endo turiu gimdoj, tai jei buciau nescia ir gimda didetu, tai tie zidiniai sutrukinetu ir gal ir issivalytu thumbup.gif del cistos nezinau, kaip butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissChili @ 2014 08 25, 13:43)
Ryt einu kraujo nuleisti del tu visu infekciju pries ivf... Neapsisorendziu ar daryt kraujo grupe jei turiu ja amt teisiu??? Ir dar klausimas panos kaip del vejaraupiu? Nieko nesake man.. Bet cia prisiskaiciau kad pavojinga... O ar as sirgus nzn..  doh.gif

nu manau ar tu turi kur ar ne, darys vistiek.čia toks dalykas, kad negali pasitikėt popieriuku.man ir darė prieš operacijas ir dabar, nežiūrėjo net į failą,kad jau yra, patikrint reikia.

paklaust negali, ar turi dar tėvelius, gal žinos? kaip bebūtų nepakeisi nieko, jei užsikrėstum tfu tfu prieš procesą reiktų palaukt. bet nieko nebus negalvok taip. aš dabar galvoju kai parašei,manęs net neklausė g.gif o gal iš kraujo tyrimo mato ką, kai darė dėl kitų ligų g.gif nors aš tai prasirgus..

QUOTE(miss_candy @ 2014 08 25, 14:17)
kovo menesi isoperavo 7 cm... as dar endo turiu gimdoj, tai jei buciau nescia ir gimda didetu, tai tie zidiniai sutrukinetu ir gal ir issivalytu  thumbup.gif del cistos nezinau, kaip butu  g.gif

tai mums vienu metu operavo, man ir kovą. tik manno ne tokia didelė buvo, na III stadija, bet kiek cm nebepamenu, 4 gal, pas tave tai jau bais didelė buvo doh.gif
man ir sakė kad endo išgydo nėštumas, tik maža "problemytė" endo trukdo pastoti,tai užburtas ratas.
Atsakyti
Tai kad mano mama nepamena sako lygg nesirgau.. Bet paauglystei pamenu pas serganciaas drauges eidavau speceliai kad uzsikrrsti ir niekas nesusirgdavau!!!! Tai gal kazkada nepastebimai prasirgau biggrin.gif

Gali skiepytis jei kraujas parodytu kad imuniteto neturiu.. Bet tada 3 men saugitis reiktu nepastot po skiepo.. O mes spali ivf planuojam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissChili: 25 rugpjūčio 2014 - 19:31
QUOTE(MissChili @ 2014 08 25, 14:30)
Tai kad mano mama nepamena sako lygg nesirgau.. Bet paauglystei pamenu pas serganciaas drauges eidavau speceliai kad uzsikrrsti ir niekas nesusirgdavau!!!! Tai gal kazkada nepastebimai prasirgau biggrin.gif
Gali skiepytis jei kraujas parodytu kad imuniteto neturiu.. Bet tada 3 men saugitis reiktu nepastot po skiepo.. O mes spali ivf planuojam

nu žiūrėk ką kraujas parodys ir pakalbėk su gyd.nes tada tikrai nukelt turėtumėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 08 25, 19:35)
nu žiūrėk ką kraujas parodys ir pakalbėk su gyd.nes tada tikrai nukelt turėtumėt  g.gif

Nu bet tai jei butu svarbu butu liepe jau pasidaryt... Tuos vejaraupius..
Atsakyti
Pasiklausk geriau gydytojų nuomonės, nes vėjaraupiais užsikrėst yra didelė tikimybė.

Aš va nuo raudoniukės nesiskiepijau, nors nebeturiu imuniteto, nes gydytojo LV nuomone, tai reta liga ir neverta skiepytis.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2014 08 25, 20:41)
Pasiklausk geriau gydytojų nuomonės, nes vėjaraupiais užsikrėst yra didelė tikimybė.

Aš va nuo raudoniukės nesiskiepijau, nors nebeturiu imuniteto, nes gydytojo LV nuomone, tai reta liga ir neverta skiepytis.

Na paklausiu bet manau butu sakiusi gydytoja jei butina butu. Plius skiepas neapsaugo 100 proc.. Tad galimybe ir pasiskiepijus yra susirgti.. Visu antra turiu pazystama kuri nescia prasirgo tai vaikelis gime svekas kaip niekur nieko:) o ji jau lakste per visur persogandus.. O siaip jei iki siol neuzsikreciau bendrauda su sergamciais tai gal turiu imuniteta g.gif
Ba zodziu kai vaziuosiu i vk reiks iskelti sita klausima g.gif
Atsakyti