Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pastogė

QUOTE(Edena @ 2014 08 19, 10:49)
Katause didziausi sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kaip smagu  wub.gif  Buvau praleidusi jusu geras zinias, na tikiuosi ir as greitai jus pasivysiu su teigiamais skaiciukais ,  kartu ejom tuo paciu keliu praejusi rudeni  ir pagaliau jums pasiseke wub.gif
biggrin.gif  Ale tikrai jie kitaip viska daro, na bet ir gerai, visi metodai kurie yra ne standartiniai dar geriau  thumbup.gif
na tai liko savaitele iki NT  ax.gif 
Papildyta:

o kelinta jums DPI? kelinta diena buvo hcg 3? Man atrodo kad gerai, bet kad dideja tai faktas  thumbup.gif

Man 12DPI ..7DPI buvo 3,o sestadieni pasirode biski kraujo ir dingo lyg koks implantacinis pakraujavimas,vis ne kaip pas visus zmones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 08 19, 09:54)
Man 12DPI ..7DPI buvo 3,o sestadieni pasirode biski kraujo ir dingo lyg koks implantacinis pakraujavimas,vis ne kaip pas visus zmones doh.gif

Na viskas cia gerai atrodo thumbup.gif thumbup.gif ir dvigubinasi beveik kaip pagal grafikeli wub.gif bigsmile.gif Jurmarta laikykit dabar savo zirniuka, glostykit, jis tikrai yra, ir jis auga wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 19 rugpjūčio 2014 - 10:11
QUOTE(jurmarta @ 2014 08 19, 11:45)

Viskas gerai 4u.gif
kabinasi tavo stipruoliukas wub.gif Dabar svarbiausia, kad HCG didėtų 4u.gif
Apsiginkluok kantrybe, ramu dabar ilgai nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(papūgiukė @ 2014 08 19, 11:23)
Viskas gerai 4u.gif
kabinasi tavo stipruoliukas wub.gif Dabar svarbiausia, kad HCG didėtų 4u.gif
Apsiginkluok kantrybe, ramu dabar ilgai nebus  doh.gif

Joooo,papugiuke,panasu,kar ramu nebus biggrin.gif ..sakiau,kad tik dagyvenciau iki hcg dienos,dabar reik dagyvent iki penktadienio,paziuret,ar auga,zodziu blink.gif .... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 08 19, 12:33)
Joooo,papugiuke,panasu,kar ramu nebus biggrin.gif ..sakiau,kad tik dagyvenciau iki hcg dienos,dabar reik dagyvent iki penktadienio,paziuret,ar auga,zodziu blink.gif .... lotuliukas.gif

O po to iki kiekvieno vizito pas gydytoją doh.gif ar vystosi, ar auga mirksiukas.gif
O po to nejuda - blogai doh.gif juda - gal per daug, gal irgi kas blogai doh.gif
Vsą gyvenimą dabar matyt taip wub.gif
Kantybės, stiprybės 4u.gif Mūsų kumštukai suspausti wub.gif Laukiame penktadienio rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 08 19, 09:54)

Pas mus nurodyta kad 10dpi ( po blastocistos sodinimo) HCG turi buti apie/virs 100. Jei maziau nei 100, tyrima reik kartoti uz 2 dienu, jei dvigubeja tai viskas liuks, jei ne dvigubeja, tuomet nelabai liuks.. Tau keliu dienu sodino? Kartok tyrima dar karta uz poros dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 18, 19:12)
As tikriausiai pradesiu jaudintis, kai visi blogumai baigsis ir pasijausiu savimi, o ne susirietus galvosiu, kaip cia diena pratempt  blush2.gif
Lauksim rytojaus su tavim, Jurmarta!  thumbup.gif

Aš tai šį karta praktiškai nieko nejaučiu. Kitais kartais krūtinė kitokia būdavo, o šįkart kažkaip tik kad jaučiu, kad išsipūtusios kiaušidės...

QUOTE(Katausė @ 2014 08 18, 20:53)
Tiesa, po kiek mg per dieną jums paskirtas aspirinas?

hmmm nepasakysiu. Namie turiu, nes vakarais geriu.

QUOTE(jurmarta @ 2014 08 19, 10:54)

nugi puikiai dvigubėja. Tiesiog matyt anksti pirmam tyrimui buvo. Jei tik dabar pirmą būtum pasidarius manau nieko blogo net nemąstytum. Na bet kaip visada, belieka nusiraminimui laukti kito tyrimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 19, 12:44)
Pas mus nurodyta kad 10dpi ( po blastocistos sodinimo) HCG turi buti apie/virs 100. Jei maziau nei 100, tyrima reik kartoti uz 2 dienu, jei dvigubeja tai viskas liuks, jei ne dvigubeja, tuomet nelabai liuks.. Tau keliu dienu sodino? Kartok tyrima dar karta uz poros dienu  4u.gif

Na jeigu vadovautis ta info,kuri yra pirmam puslapi i normas telpu g.gif Na M mane pasveikino,kad esu nescia ir liepe kartot tyrima penktadieni,o tada ir bus aisku,ar nescia buvau kelias dienas,ar pabusiu dar ilgiau smile.gif
Atsakyti
Laba diena mergytės, labai norėčiau įsijungti į jūsų būrį. ax.gif planuojame IVF rugsėjo pradžioj VK.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2014 08 19, 13:49)
Na jeigu vadovautis ta info,kuri yra pirmam puslapi i normas telpu g.gif Na M mane pasveikino,kad esu nescia ir liepe kartot tyrima penktadieni,o tada ir bus aisku,ar nescia buvau kelias dienas,ar pabusiu dar ilgiau smile.gif

Labai tikiuosi, kad viskas bus tik gerai smile.gif mes taip pat pas M bandysim IVF.
Jau turėjom 4IUI ir visiškai nieko, visada tik riebus I. Nepastojam jau 6ti metai. Labai stipriai viliuosi kad mums pavyks.
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 08 19, 12:49)

Aisku didesni skaiciukai duoda daugiau uztikrintumo, bet kartais kruopyte tiesiog leciau auga. Penktadienio tyrimas viska ir parodys. Linkiu kad nestumas uzsilaikytu visus 9m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 08 19, 13:49)

Aš tai manau, kad paprasčiausiai žirniukas ilgiau plaukiojo, vėliau užsikabino, tai nespėjo dar daug prigaminti HCG. Bet sprendžiant pagal skaičių augimą, ateityje dar suspės smile.gif Taip kad tyliai ir labai atsargiukais, bet sveikinu nestuke.gif

QUOTE(zuikutis25 @ 2014 08 19, 14:31)
Laba diena mergytės, labai norėčiau įsijungti į jūsų būrį.  ax.gif  planuojame IVF rugsėjo pradžioj  VK.
Jau turėjom 4IUI ir visiškai nieko, visada tik riebus I. Nepastojam jau 6ti metai. Labai stipriai viliuosi kad mums pavyks.

To ir linkiu, kad priemonių pakeitimas atneštų tuos lemtingus II smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2014 08 19, 13:31)
Laba diena mergytės, labai norėčiau įsijungti į jūsų būrį.  ax.gif  planuojame IVF rugsėjo pradžioj  VK.
Papildyta:

Labai tikiuosi, kad viskas bus tik gerai smile.gif mes taip pat pas M bandysim IVF.

Sveika atvykus,ilgai neuzsibuk smile.gif
Kokios problemos pas jus?
Mes irgi po 4IUI pasiryzom IVF
Atsakyti