Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pastogė

QUOTE(Nicute @ 2014 08 18, 12:42)
Sveikos,noriu jungtis prie jusu,nes noriu patarimo.Gal kas gali pasiulyti gera gydytoja LT,kuri atlieka IVF?

Labai individualus dalykas,
Geri daktarai tie,pas kurijos pasiseke,bet vienai jis bus tobulas gydytojas,kitam ne,nes nepavyko.
Man geriausia gyd Visockiene,bet turbut,tik del to,kad pavyko
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 08 18, 12:32)
Daro daro sekmingus smile.gif mums is pirmo kart pasiseke.
dabar 29d keliauju pas gydytoja,kad paskirtu snaiguciu idejimo data
Nu ir ko sukvailiavai tiek anksti hcg pasidarydama?  Dabar nervinsies.
Crinonas ir man krito,paskui jau pati jo issikrapstydavau,kad naujo isidet smile.gif

Super thumbup.gif tikiuosi ir mums pavyks blush2.gif
Papildyta:
Crinonas ir man krito,paskui jau pati jo issikrapstydavau,kad naujo isidet smile.gif

Atsakyti
Burbuliacija balionas 4u.gif uz sukurta temute ir grazu paveiksliuka wub.gif

QUOTE(Edena @ 2014 08 18, 06:22)
Ar nepatare ju vakare gerti?
As po hyper geriau ir antibiotikus, clexane nuo trombu kad nesusidarytu  ir dar Dostinex vaistus jie tas pats kas Cabergoline - veiklioji ta pati - tai liepe vakare ji gerti pries pat einant miegoti,ir 8 dienas reikejo gerti tai pirmaja isgeriau ryte pamirstus nurodymus - buvo baisi diena ir pykino ir apetito nebuvo nieko, paskui vakarais pagal nurodyma pradejau gerti - super, ryte lyg niekur nieko.
Pabandykit 4u.gif

Man jokiu antibiotiku nedave g.gif keista - daug ka kitaip daro mano klinika rolleyes.gif na bet svarbiausia rezultatas, ar ne? ax.gif O as su tom tabletem pabandziau isgerti apie 6 vakare ir atsikelus ryte visai neblogai jauciausi, nes kai gerdavau apie 10-11 vakaro (bedtime), tai ryte ziauriai negera budavo smile.gif Ziuresim, kiek pasitvirtins sita mano taktika (tiek ir beliko - vos dvi tabletes biggrin.gif

QUOTE(Botanique @ 2014 08 18, 08:06)
as vaziuoju is ligonines ismatavo mano folius  thumbup.gif
gleivine sake gero storio foliai ir labai gerai auga,vaistai daro gera darba.toj kairioj kiausidej kur buvo keli tai tie mazesni tai sake ten greiciausiai ir nepriaugs,o desinej keli labai gero dydzio 17 mm jau kiti mazesni dar bet per keliaa d.dar turi augt.

Oho, kaip faina, Botanique! 4u.gif ar jaudiniesi? 4u.gif

QUOTE(Hopeful @ 2014 08 18, 08:45)
Aš tai neblogai jaučiuosi, gavau pailsėjimo po procedūros per ilgąjį savaitgalį. Tikiuosi tai prisidės prie gero rezultato smile.gif Taip sakant pirštai sukryžiuoti. Man kad ir kokios savijautos, maudimai, paskaudenimai, tolesnį badymai į pilvą (fraxiparinas) ar su viduriais problemos - nieko nėra sunkiau pernešti, kaip patį laukimą.  blush2.gif

As tikriausiai pradesiu jaudintis, kai visi blogumai baigsis ir pasijausiu savimi, o ne susirietus galvosiu, kaip cia diena pratempt blush2.gif

QUOTE(jurmarta @ 2014 08 18, 09:44)
Ryt as galesiu Tave informuot-atlieka IVF sekmingai VK,ar ne biggrin.gif

Lauksim rytojaus su tavim, Jurmarta! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 08 18, 18:03)
Labai individualus dalykas,
Geri daktarai tie,pas kurijos pasiseke,bet vienai jis bus tobulas gydytojas,kitam ne,nes nepavyko.
Man geriausia gyd Visockiene,bet turbut,tik del to,kad pavyko

Sveikinu,kad pavyko ir dekui uz atsakyma,as ir kazkaip apie ja galvoju.O tu Vilniuj pas ja lankeisi,ar kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nicute: 18 rugpjūčio 2014 - 18:22
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 18, 13:12)

Man jokiu antibiotiku nedave  g.gif keista - daug ka kitaip daro mano klinika  rolleyes.gif na bet svarbiausia rezultatas, ar ne?

Oho, kaip faina, Botanique!  4u.gif ar jaudiniesi?  4u.gif

aha aš ir pagalvojau,kad va ir antibiotikų neskiria bet jau nieko nebesakiau, nes kaip ir sakai, svabu rezultatas, ir jei jie pasiekia to kitu būdu tai ir šaunu.
aš tai gausiu antibų 100 proc. nes turėjus endo, o po jos sakė būtina g.gif

o aš tai truputį jaudintis pradėjau, aišku viskas likimo valioje, o aš giliai tikiu, kad mums turi pavykti.. bet dar iki šiol kažkaip galvojau kad turiu porą svaičių kol viskas vyks, o dabar viskas gali būt greičiau nei tikėjaus, kai pasakė kad penktadienį,dar perklausiau ar tikrai neturi omeny kito penktadienio biggrin.gif ne ne sako šis, nes gerus užauginai.
bet dabar paskaitinėjau apie folikulų augimą, kad paauga maždaug 2 mm per dieną, tai jei man penktadienį sakykim punkcija,tai ar tie 17 mm neperaugs blink.gif gi šiandien tik pirmadienis unsure.gif nu geerai yra kiti mažesni, bet tai jei tie didieji keli perauga tai ir, nu bet negi taip rizikuotų ir leistų laikyti iki penktadienio g.gif
nes dabar echo ir kraują priduot trečiadienį ryte,tai tada tiksliai manau žinosiu jau kada bus ir kada pregnylį susileist.
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 08 18, 18:12)
Burbuliacija balionas  4u.gif uz sukurta temute ir grazu paveiksliuka  wub.gif
Man jokiu antibiotiku nedave  g.gif keista - daug ka kitaip daro mano klinika  rolleyes.gif na bet svarbiausia rezultatas, ar ne?  ax.gif O as su tom tabletem pabandziau isgerti apie 6 vakare ir atsikelus ryte visai neblogai jauciausi, nes kai gerdavau apie 10-11 vakaro (bedtime), tai ryte ziauriai negera budavo smile.gif Ziuresim, kiek pasitvirtins sita mano taktika (tiek ir beliko - vos dvi tabletes  biggrin.gif

Na linkiu kuo lengvesniu likusiu dieneliu, tiek Vaistuku tiek Hcg laukimo, ojeii kaip sunku isivaizduoju bus sulaukti, kada zadat darytis smile.gif?

jurmarta, ryt geru skaiciuku 4u.gif turbut jau ima jauduliukas pries rytoju? bigsmile.gif

Botanique, liuks derlius, greitai turbut jau ir punkcija nusimato bigsmile.gif

Na ir judesio pas mus IVFininkes link rudens bigsmile.gif tikekimes bus pats derlingiausias ruduo is visu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti

labuka o pas koki gyditoja lankaisi VK?
Atsakyti
4u.gif sveikos gyvos,

ačiū mergaitės už sveikinimus mirksiukas.gif
Po savaitės eisiu pirmai echoskopijai bigsmile.gif
Linkiu PUPOms, kad greitai dienos slinktų. Man jos praėjo nepastebimai, gal dėl to, kad pirmas HCG buvo paskirtas 8 DPĮ, o gal dėl to, kad antrą dieną po įsodinimo išmovėm paatostogaut ir atsipalaiduot į viešbutuką tarp miškų ir ežerų.
Taip, kad galvojam tik pozityviai ir lepinam save biggrin.gif
Tiesa, po kiek mg per dieną jums paskirtas aspirinas?

Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 08 18, 18:12)
aha aš ir pagalvojau,kad va ir antibiotikų neskiria bet jau nieko nebesakiau, nes kaip ir sakai, svabu rezultatas, ir jei jie pasiekia to kitu būdu tai ir šaunu.
aš tai gausiu antibų 100 proc. nes turėjus endo, o po jos sakė būtina  g.gif

bet dabar paskaitinėjau apie folikulų augimą, kad paauga maždaug 2 mm per dieną, tai jei man penktadienį sakykim punkcija,tai ar tie 17 mm neperaugs  blink.gif gi šiandien tik pirmadienis  unsure.gif  nu geerai yra kiti mažesni, bet tai jei tie didieji keli perauga tai ir, nu bet negi taip rizikuotų ir leistų laikyti iki penktadienio  g.gif
nes dabar echo ir kraują priduot trečiadienį ryte,tai tada tiksliai manau žinosiu jau kada bus ir kada pregnylį susileist.

As irgi turiu endometrioze ir endometrioma ax.gif UK is vis kitaip i ligas ziuri - nuo visko padeda paracetamolis, jeigu ka biggrin.gif o jei treciadieni tu dar eisi ir tau vakare lieps susileisti paskutinia injekcija, tai punkcija penktadieni tikrai 4u.gif

QUOTE(Edena @ 2014 08 18, 18:21)
Na linkiu kuo lengvesniu likusiu dieneliu, tiek Vaistuku tiek Hcg laukimo, ojeii kaip sunku isivaizduoju bus sulaukti, kada zadat darytis smile.gif?

UK ir HCG nedaro biggrin.gif zodziu, nieko nedaro ir nieko neduoda biggrin.gif bet kaip tada jie Pirmi UK pagal sekmingu IVF skaiciu iki 35 metu? g.gif O NT darysiu gal kartu su Hopeful 26 d., nors man priklauso 28-29 d 4u.gif

QUOTE(Katausė @ 2014 08 18, 18:53)
Tiesa, po kiek mg per dieną jums paskirtas aspirinas?

Koks dar aspirinas? blink.gif rimtas bajeris - man tik zvakutes paskirtos, kas liecia uzkibima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicute @ 2014 08 18, 18:21)
Sveikinu,kad pavyko ir dekui uz atsakyma,as ir kazkaip apie ja galvoju.O tu Vilniuj pas ja lankeisi,ar kaune?

Kaune lankausi,tik paciai procedurai vaziuojam i vln
Atsakyti
hcg 41.6 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2014 08 18, 19:53)
4u.gif sveikos gyvos,

ačiū mergaitės už sveikinimus mirksiukas.gif
Po savaitės eisiu pirmai echoskopijai bigsmile.gif
Linkiu PUPOms, kad greitai dienos slinktų. Man jos praėjo nepastebimai, gal dėl to, kad pirmas HCG buvo paskirtas 8 DPĮ, o gal dėl to, kad antrą dieną po įsodinimo išmovėm paatostogaut ir atsipalaiduot į viešbutuką tarp miškų ir ežerų.

Katause didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip smagu wub.gif Buvau praleidusi jusu geras zinias, na tikiuosi ir as greitai jus pasivysiu su teigiamais skaiciukais , kartu ejom tuo paciu keliu praejusi rudeni ir pagaliau jums pasiseke wub.gif

QUOTE(miss_candy @ 2014 08 18, 22:02)
UK ir HCG nedaro  biggrin.gif zodziu, nieko nedaro ir nieko neduoda  biggrin.gif bet kaip tada jie Pirmi UK pagal sekmingu IVF skaiciu iki 35 metu?  g.gif O NT darysiu gal kartu su Hopeful 26 d., nors man priklauso 28-29 d  4u.gif

biggrin.gif Ale tikrai jie kitaip viska daro, na bet ir gerai, visi metodai kurie yra ne standartiniai dar geriau thumbup.gif
na tai liko savaitele iki NT ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2014 08 19, 09:45)

o kelinta jums DPI? kelinta diena buvo hcg 3? Man atrodo kad gerai, bet kad dideja tai faktas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 19 rugpjūčio 2014 - 09:50