Burbuliacija balionas

uz sukurta temute ir grazu paveiksliuka
QUOTE(Edena @ 2014 08 18, 06:22)
Ar nepatare ju vakare gerti?
As po hyper geriau ir antibiotikus, clexane nuo trombu kad nesusidarytu ir dar Dostinex vaistus jie tas pats kas Cabergoline - veiklioji ta pati - tai liepe vakare ji gerti pries pat einant miegoti,ir 8 dienas reikejo gerti tai pirmaja isgeriau ryte pamirstus nurodymus - buvo baisi diena ir pykino ir apetito nebuvo nieko, paskui vakarais pagal nurodyma pradejau gerti - super, ryte lyg niekur nieko.
Pabandykit
Man jokiu antibiotiku nedave

keista - daug ka kitaip daro mano klinika

na bet svarbiausia rezultatas, ar ne?

O as su tom tabletem pabandziau isgerti apie 6 vakare ir atsikelus ryte visai neblogai jauciausi, nes kai gerdavau apie 10-11 vakaro (bedtime), tai ryte ziauriai negera budavo

Ziuresim, kiek pasitvirtins sita mano taktika (tiek ir beliko - vos dvi tabletes
QUOTE(Botanique @ 2014 08 18, 08:06)
as vaziuoju is ligonines ismatavo mano folius
gleivine sake gero storio foliai ir labai gerai auga,vaistai daro gera darba.toj kairioj kiausidej kur buvo keli tai tie mazesni tai sake ten greiciausiai ir nepriaugs,o desinej keli labai gero dydzio 17 mm jau kiti mazesni dar bet per keliaa d.dar turi augt.
Oho, kaip faina, Botanique!

ar jaudiniesi?
QUOTE(Hopeful @ 2014 08 18, 08:45)
Aš tai neblogai jaučiuosi, gavau pailsėjimo po procedūros per ilgąjį savaitgalį. Tikiuosi tai prisidės prie gero rezultato

Taip sakant pirštai sukryžiuoti. Man kad ir kokios savijautos, maudimai, paskaudenimai, tolesnį badymai į pilvą (fraxiparinas) ar su viduriais problemos - nieko nėra sunkiau pernešti, kaip patį laukimą.
As tikriausiai pradesiu jaudintis, kai visi blogumai baigsis ir pasijausiu savimi, o ne susirietus galvosiu, kaip cia diena pratempt
QUOTE(jurmarta @ 2014 08 18, 09:44)
Ryt as galesiu Tave informuot-atlieka IVF sekmingai VK,ar ne
Lauksim rytojaus su tavim, Jurmarta!