Įkraunama...
Įkraunama...

IVF pastogė

QUOTE(Nickse @ 2014 09 12, 08:08)
Ne per jautrei. Ir as taip reaguociau. Per pirma ivf daugiau zmoniu zinojo ka darysiu o per snaigutes niekas tik vyras ir mama. Taip ramu buvo... o anyta mano is viso nieko nezino... tie kas nesusiduria nesupranta apie kalba.      UZKRECIU VISAS NUOSTABIU NESTUMO VIRUSU!!!!!

Aš irgi ateinu pasidžiaugti ir apkratyti jumis šiuo VIRUSIUKU!
Vakar buvau antram echo, 8 sav. ir 1 d. buvo.
Dieve, koks grožis wub.gif : matėsi galvytė, rankytės, kojytės, kūnelis,
širdutė kaip gražiai plaka (ir kokia didelė kaip tokiam mažam žmogučiui pasirodė) wub.gif wub.gif wub.gif .
IVF dariusi gyd. mane jau perleidžia mano ginekologei nėštumo priežiūrai, per kitą vizitą įtrauks į nestuke.gif apskaitą.
Taip, kad visoms sėkmės ir aukščiau nosis šiame kelyje ir skyrelyje!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 12 rugsėjo 2014 - 09:34
QUOTE(blaize @ 2014 09 12, 03:46)
Siandien supykau ant anytos... Isgirdau kaip ji savo kaimynei telefonu pasakoja mano ivf istorija.. Nesuprantu, kam to reikia... Tik pletkai... Kas su nevaisingumu ir ivf nera susiduria vis tiek nesupras, tik pletkus skleis..
mad.gif ... Gal per jautriai as cia reguoju... g.gif

Mano kaimynė visam kiemui papasakojo apie savo dukrą. Tai va dabar žinau, kad kaimynės berniukas po IVF. rolleyes.gif
Man atrodo, kad visiems nėr ko žinoti, kad pirštais rodytų. Ateity geriau jai nieko nežinoti...

Papildyta:
QUOTE(Katausė @ 2014 09 12, 09:32)
Dieve, koks grožis .............

YEEEEEEE! clap.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2014 09 12, 10:32)
širdutė kaip gražiai plaka (ir kokia didelė kaip tokiam mažam žmogučiui pasirodė) wub.gif  wub.gif  wub.gif .
IVF dariusi gyd. mane jau perleidžia mano ginekologei nėštumo priežiūrai, per kitą vizitą įtrauks į  nestuke.gif apskaitą.
Taip, kad visoms sėkmės ir aukščiau nosis šiame kelyje ir skyrelyje!!!

wub.gif superinės naujienos, labai džiugu, kad viskas puikiai klostosi ir mažylis/ė auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2014 09 12, 08:32)
širdutė kaip gražiai plaka (ir kokia didelė kaip tokiam mažam žmogučiui pasirodė) wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif as irgi jau kita savaite pamatysiu ta grozi wub.gif
Atsakyti
Katausė, sveikinimai . Miss candy, laukiam laukiam ir iš tavęs gerų žinių ir virusiuko žinoma.
Nickse, labai gražūs skaičiukai, gal jau dinamika žinoma? Kokie dabar skaičiukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 12 rugsėjo 2014 - 13:01
QUOTE(Glamour @ 2014 09 12, 13:58)
Katausė, sveikinimai . Miss candy, laukiam laukiam ir iš tavęs gerų žinių ir virusiuko žinoma.
Nickse, labai gražūs skaičiukai, gal jau dinamika žinoma? Kokie dabar skaičiukai?

Dar nezinau kita hcg darysiu tik 15 d. Ner kitos galimybes. Manau nieko baisaus smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai.... Na o as neiskenciau ir testuka padariau tai tik vienas bruksniukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasaite @ 2014 09 12, 19:51)
Sveikinimai.... Na o as neiskenciau ir testuka padariau tai tik vienas bruksniukas    verysad.gif

Neliudek stebuklas dar bus
Atsakyti
QUOTE(pakasaite @ 2014 09 12, 17:51)
Sveikinimai.... Na o as neiskenciau ir testuka padariau tai tik vienas bruksniukas    verysad.gif

o kiek tau dienu po isodinimo dabar yra? gal per anksti dar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2014 09 12, 10:11)
Mano kaimynė visam kiemui papasakojo apie savo dukrą. Tai va dabar žinau, kad kaimynės berniukas po IVF.  rolleyes.gif
Man atrodo, kad visiems nėr ko žinoti, kad pirštais rodytų. Ateity geriau jai nieko nežinoti..

As nesuprantu is kur tas toks noras pasakoti... Pasakytu, kad turiu anuke ir viskas.

Nezinau, kazkoks debeselis man uzpludo...kuo arciau stimuliacia tuo labiau bijau. fear.gif
Atsakyti
Tikriausiai tik as viena nebijau sitos temos ir man nieko baisaus neatrodo, kad kiti zino rolleyes.gif as netgi mama skatinu su draugem kalbetis, o ne savy laikyti, nes ji irgi jaudinosi labai del visko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 09 12, 13:45)
Dar nezinau kita hcg darysiu tik 15 d. Ner kitos galimybes. Manau nieko baisaus smile.gif

sveikinimai, puikios zinios wub.gif priimu visus virusiukus!

Katause, įsivaizduoju emocijas pamačius tą vaizdelį wub.gif

QUOTE(pakasaite @ 2014 09 12, 18:51)
Na o as neiskenciau ir testuka padariau tai tik vienas bruksniukas    verysad.gif

gi gal dar per anksti g.gif vienom ir po vėlavusių mm nerodo nieko, o kraujo tyrimas patvirtinta 4u.gif 4u.gif kol nėra mm neliūdėk dar 4u.gif kada eini kraujuko primink?

blaize, nu ko dabar bijai, gi viskas arčiau tikslo mirksiukas.gif
aš tai laukiu labai, nors, vidinis kažkoks durnas baimės jausmas yra tik dėl neigiamo rezultato kas jei vėl..
Atsakyti