Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys - svarbiausia buto oazė

QUOTE(Freke @ 2014 08 27, 14:08)
Pasakiau kaina sako nebegražu lotuliukas.gif nors gi ne visas sienas marginant reiktų kokių 10vnt.  Bet vizija iškilo..... visa vonia balta o ten kur duso stovas marga.

Pas kaimynus 86 zlotai bet baltos g.gif spalvotos turbut tiek ir kainuos g.gif

Spalvotų kaina 69Lt/vnt.
Pas lenkus pigiau, bet Varšuvoj...
Aš irgi kai gavau kainas, paskaičiavau, liūdna pasidarė... Taip norėjau, nu bet kad labai brungu gaunasi ... Nebent kažkas iš Varšuvos parvežtų smile.gif
Lenkai
Atsakyti
O gal uzsakytu bet kokia parduotuve?
Mes savo plyteliu kainas tikrai gerai nusiderejom. Bet todel, kad emem is vienos pardes visam bustui. Musu ispaniskos, o mazaika italiska.
Ir tikrai nerasit tokiu graziu, kad butu maziau 50 lt/kv. Jos bus spalvotos bla bla, bet tikrai nebus tokios, kaip graziosios ispaniskos, spalvos ryskios, gaivios ax.gif

Norint pataupyti galite paderinti skirtingu kolekciju, pvz kito gamintojo baltas, bet, kad atitiktu storiai. Arba ant skirtingu sienu. O tas ryskias imti is ispanu.

Atsakyti
na cia gaunas vienai sienai papuosti 480lt.... o jei 2 sienos. ir tai skaiciuojant 10 plyteliu. o jei daugiau reiks doh.gif g.gif bankrotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 27, 17:05)
Ir tikrai nerasit tokiu graziu, kad butu maziau 50 lt/kv. Jos bus spalvotos bla bla, bet tikrai nebus tokios, kaip graziosios ispaniskos, spalvos ryskios, gaivios ax.gif

Norint pataupyti galite paderinti skirtingu kolekciju, pvz kito gamintojo baltas, bet, kad atitiktu storiai. Arba ant skirtingu sienu. O tas ryskias imti is ispanu.

Tai jei būtų kvadratas 69lt, tai net negalvočiau. Bet čia vienetas. Kvadratas gaunasi 552Lt. Tai jau man per brangu, nes dar laukia oi kiek plytelių visam namui. Jei reiktų tik vienai voniai, tai nusispjaučiau ir pirkčiau, bet dabar brangu...
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2014 08 28, 08:32)
Tai jei būtų kvadratas 69lt, tai net negalvočiau. Bet čia vienetas. Kvadratas gaunasi 552Lt. Tai jau man per brangu, nes dar laukia oi kiek plytelių visam namui. Jei reiktų tik vienai voniai, tai nusispjaučiau ir pirkčiau, bet dabar brangu...

Tiksliai, gi cia kaip dekoras, tai kaina uz vieneta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2014 08 27, 08:27)
Gal zinote kur tokia plevele galima uzsakyti?

As siandiena vakare paklausiu vyro, nes jis ten jiems padejo su tuo reikaliuku smile.gif As tik dziaugiausi ju puikiu rezultatu smile.gif
Atsakyti
gal kas galetu parekomenduoti dusa su lietaus galva ir rankiniu duseliu, kokybisko ir gera kaina? kiek randu, tai arba alkune labai trumpa, arba lietaus galva 15 cm (noretusi didesnes) unsure.gif

Atsakyti
tema visai numirus, o pas mane klausimu pilna biggrin.gif

sakykit, gal kas zino reitano kimura gamintoja? termostatine potinkine duso sistema uz nebloga kaina

http://www.voniosstu...ne-duso-sistema

g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2014 08 31, 17:19)
tema visai numirus, o pas mane klausimu pilna biggrin.gif

sakykit, gal kas zino reitano kimura gamintoja? termostatine potinkine duso sistema uz nebloga kaina

http://www.voniosstu...ne-duso-sistema

g.gif

Atvirai pasakius, kaina mane labiausiai čia ir neramintų. Norite išties komfortiškos ir gražios dušo sistemos, tačiau paprastai tai turi ir savo kainą. Jūsų įdėtas komplektas, lyginant su žinomais vokiečių gamintojais, labai pigus. Hansgrohe vien nemaža dušo galva tiek kainuoja. Žinoma tams psl rašo, kad garantija 6 metai, tad jei tiek iš tiesų suteikia ir jei yra normalus servisas Lietuvoj, gal ir galima bandyti, bet kai kalba eina apie potinkinį maišytuvą, na norisi kokybės kaip ne kaip. Jei nuspręsit pirkti šitą itališką, išsiaiškinkit dėl serviso, paskui ar ant potinkinės dėžutės, kuri montuojasi į sieną, gali būti uždedamas kitos firmos maišytuvas reikalui esant (jei sugestų ar ką, kad nereiktų lupti keisti visko).
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 08 20, 15:25)
pagaliau is mes "damusem" savo antro auksto vonia. bet mum labai miela smile.gif

man patiko jusu kriaukle smile.gif kokios firmos ji? 4u.gif

as naujoke jusu temoj,bet arteja laikas irengineti vonias,o jas turim tris,tai bus vargo.. doh.gif plyteles sunkiausia dalis man..
Atsakyti
Meginos, kaip manot kas gausis:
Sienos va tokios kolekcijos kazkoki isdestyma galvoju:
user posted image
Grindis kitos kolekcijos, va sitos:
user posted image
Spalva butu vidurine, nei tamsiausia nei sviesiausia, ir is sitos kolekcijos galvoju pakabinamo toleto apdaila daryt su tamsiausiom sieninem.
Pirmuju ikeltu sieniniu plyteliu spalva nera balta, vos vos rusva tik jos vienspalves tuo tarpu kitos kolekcijos siek tiek margos, skiriasi ir dydziai, sienines 20*50, grindu ir tualetui 30*60, bet kadangi ant sienos bus vienos ant grindu kitos kolekcijos gal sakau tie dydziai ir dryzuota su vienspalve labai nesipjaus?
Pinigeliu daug negalim tam skirt tai visos graziausios lieka mums neikandamos, kaip manot kas gautusi sumaisius sitas kolekcijas? Abieju kolekciju plyteles matines. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 09 03, 13:57)
Meginos, kaip manot kas gausis:

As manau, kad labai niurios spalvos, man vonioj norisi skaistumo, arba sviesumo, arba ryskumo.
Kadangi matosi kainos, tai galiu pasakyti, kad uz ta kaina galima grazias ispaniskas rasti 4u.gif Tik reikia paieskoti, pasidereti.
Senukuose ispanisku grazesniu yra, buna juk ten dar akcijos.
Taip pat ir plyteliu salnuose galima paziureti, kad parinktu varianta uz jusu kaina.
O Iris?
Nes plyteliu turgus man pats blogiausias asortimentas uz blogiausia kaina.
Atsakyti