QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 03, 14:56)
As manau, kad labai niurios spalvos, man vonioj norisi skaistumo, arba sviesumo, arba ryskumo.
Kadangi matosi kainos, tai galiu pasakyti, kad uz ta kaina galima grazias ispaniskas rasti
Tik reikia paieskoti, pasidereti.
Senukuose ispanisku grazesniu yra, buna juk ten dar akcijos.
Taip pat ir plyteliu salnuose galima paziureti, kad parinktu varianta uz jusu kaina.
O Iris?
Nes plyteliu turgus man pats blogiausias asortimentas uz blogiausia kaina.
Kadangi matosi kainos, tai galiu pasakyti, kad uz ta kaina galima grazias ispaniskas rasti

Senukuose ispanisku grazesniu yra, buna juk ten dar akcijos.
Taip pat ir plyteliu salnuose galima paziureti, kad parinktu varianta uz jusu kaina.
O Iris?
Nes plyteliu turgus man pats blogiausias asortimentas uz blogiausia kaina.
Dekoju uz nuomone

Matot, ryskiu spalvu nenoriu, megstu balta, ruda, juoda ir pan, o sviesumo manau uzteks nes sienines plyteles beveik baltos, vos vos rusvos. Butent ant tu plyteliu raso pagaminta Vokietijoj, o anu kolekcija is Paradyz, meisha, ju ir Irise yra, aisku jos lenkiskos. Siaip kiek ziurejau be 100 lt nieko ypatingo niekur nera, o tas Iris tai man isvis susikele kainas ir nelabai ten kas stebuklingo, ir is esmes man ar Ispaniskos ar kokios kitos salies nelabai svarbu, svarbiausia bendras vaizdas, kurio noriu pakankamai subtilaus,elegantisko ir paprasto, be jokiu imantrybiu