O dar vienas praktiskas klausimas, gal kas turi 20/60 sienines plyteles? Ar neatrodo labai ilgos ir negraziai? Kazkaip ypratus matyti 20/50 ir 30/60 tai del tokiu labai pailgu kilo dvejoniu

QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 09 28, 11:19)
Help dar karteli, plyteliu taip ir neissirinkau, bet jau tvirtai nusprendus ko noreciau jei tik pavyktu rasti, tai jeigu kas kazka tokio uzmatet rekit garsiai prasau

Pas mane va tokios:

tik šviesios dar supjaustytos stačiakampiukais - neradau dabar tokių tame puslapyje, bet principas toks:

grindų va tokios:

Nuoroda.
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 09 28, 21:03)
O kiek mokejot jei ne paslaptis?
Už tamsiąsias mokėjom ~70Lt/m2, už šviesias supjaustytas - ~113Lt/m2 (nepjaustytų kaina tokia kaip tamsių), už grindų - ~60Lt/m2. Čia kainos jau su nuolaidomis ir tai buvo prieš 1,5 metų.
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 09 28, 23:28)
O dar vienas praktiskas klausimas, gal kas turi 20/60 sienines plyteles? Ar neatrodo labai ilgos ir negraziai? Kazkaip ypratus matyti 20/50 ir 30/60 tai del tokiu labai pailgu kilo dvejoniu 

Man tai gražiai atrodo, bent jau vizulkose

Kaip vienas iš variantų vaikų voniai buvo šita kolekcija. Šios

labai gražiai atrodo, bet tai jau dekoras ir brangesnės būtų.
Gal tokios

Jums tiktų?

Tik reikia nepamirsti, kad sitoj foto visas akcentas santechnika/keramika. Jei bus eiline 'nematoma' vonia, neispudingo wc - vat ir dings ta elegancija. Savaime tai nera puosnios plyteles, jos gali suskambeti tik atitinkamai irengus vonia, cia labai svarbu apsvietimas. Kitaip tariant, norint, kad atrodytu prabangiai, vien plyteliu neuztenka
(cia netaikau asmeniskai).

QUOTE(Juodai @ 2014 09 28, 17:22)
O parduotuvės "Vaineta" Kaune nėra? Juk yra. Joje buvot? Jeigu buvot, tikrai turėjote APE žinoti... ir ne tik šią firmą, bet ir kitas, kurių produkcija Vaineta prekiauja. APE man patinka tuom, kad labai aiškus plytelių katalogas internete ir tikrai yra iš ko rinktis, o plytelės realybėje dar gražesnės, nei kataloge.
Sėkmės
.
Sėkmės

APE prekiauja Vaineta, Ermitažas, Senukai.
Senukai ir Ermitažas užsako iš katalogų - pavyzdžių neturi.
Vaineta irgi sakė, galim užsakyti iš katalogų, bet pavyzdžių neturi, nes APE ženklas jiems tik pagalbinis, tai ne pagrindinis jų tiekėjas.
Ermitažas kainos geresnės, bet Senukuose iki rugsėjo 29d buvo 20proc nuolaida užsakomoms plytelėms.
Va tokia info pasidalinimui

O gal galite biškį apšviesti su tais užsakomais pavyzdžiais - reikia už juos mokėti ar ne ?

QUOTE(werika @ 2014 09 29, 09:55)
Bet Senukuose pas juos net su 20 off brangiau, nei Ermitaze be nuolaidu. Bent jau musu.
Vaineta atveze pvz nemokamai.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 29, 09:01)
Bet Senukuose pas juos net su 20 off brangiau, nei Ermitaze be nuolaidu. Bent jau musu.
Na mano atveju Senukai su 20 off pasiūlė geresnė kainą nei Ermitažas be nuolaidų ...

Jei pavyzdį atveža nemokamai, pažiūri ir nebenori pirkt - kaip tada?
Pagelbėkit - blizgios čia plytelės ar ne:

QUOTE(werika @ 2014 09 29, 10:21)
Jei pavyzdį atveža nemokamai, pažiūri ir nebenori pirkt - kaip tada?
Ir neperkat, kokios problemos? Juk pavyzdys pas juos lieka, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(werika @ 2014 09 29, 10:21)
Pagelbėkit - blizgios čia plytelės ar ne:
Man rodos, kad neblizgios. Tik dekoro raštai gal kiek blizgūs yra.
Prasykite gamintojui ir tiksliai zinosit, ar matines, ar blizgios.
O kataloge yra zenkliukai sudeti, kur blizgios, o kur ne
Pagal foto galima del blizgumo apsigauti. Cia jau reikia tikrai zinoti. Maniskes atrode matines, o buvo blizgios (kaip ir norejau), tik pagal zenkliuka ejo suprast.

Pagal foto galima del blizgumo apsigauti. Cia jau reikia tikrai zinoti. Maniskes atrode matines, o buvo blizgios (kaip ir norejau), tik pagal zenkliuka ejo suprast.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 29, 09:58)
Prasykite gamintojui ir tiksliai zinosit, ar matines, ar blizgios.

Va tas ir pikčiausia, kad buvau Vainetoj, klausiau, ar čia matinės, tai gavau atsakymą, kad jie nežino ir kad iš vis "mes nepatariame rinktis tik pagal katalogą, nes spalvos visiškai skiriasi nuo realybės"...
QUOTE(werika @ 2014 09 29, 11:29)
"mes nepatariame rinktis tik pagal katalogą, nes spalvos visiškai skiriasi nuo realybės"...
Kažkokios keistos pardavėjos... čia Kaune?
Praktiškai viską iš internetinio katalogo rinkausi ir niekas nesiskyrė

Aš vėlgi kalbu apie APE. Tiesa, plytelių blizgumas kataloge nesimato... Ten yra atskiras plytelės požymių žymėjimas, tačiau nerandu, kad prie plytelių motyvų būtų pažymėta.
Nenustebčiau, kad iš Senukų tinklapio katalogo išsirinkus plyteles pasirodytų gavus jos visai kitokios, tik ne iš APE

QUOTE(werika @ 2014 09 29, 11:29)
Va tas ir pikčiausia, kad buvau Vainetoj, klausiau, ar čia matinės, tai gavau atsakymą, kad jie nežino ir kad iš vis "mes nepatariame rinktis tik pagal katalogą, nes spalvos visiškai skiriasi nuo realybės"...
Popieriniam kataloge yra zenkliukai prie plyteliu. Kita karta uzmeskite aki

Ir prasykite pavyzdi uzsakyti.
Sekmes

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 11:39)
Nenustebčiau, kad iš Senukų tinklapio katalogo išsirinkus plyteles pasirodytų gavus jos visai kitokios, tik ne iš APE 

Juk tie patys popieriniai katalogai pas visus, tai kodel turetu skirtis

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 29, 11:41)
Aš apie internetinius katalogus kalbu