QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 28, 12:39)
Mes jau su juodai en kartu sakem, ar ziurejot is APE? Ten kas jau kas, o spalvos nuostabiai grazios. Dydziu irgi visokiu yra.
Puikiai atitinka spalva ir visus kitus niuansus, matomus kalatoge. Plius, atveza ir pavyzdzius, tik uztrunka.
Nes, aisku, yra tikrai graziu salonuose, bet speju, jums netinka kainos, o papigiai - netinka grozis/kokybe. O darbo ideti, kad surast optimalu varianta - nenorit. Tai nesuprantu as tokiu jusu 'asaru'
Ar jus bent numanot kiek as darbo esu idejus? Jeigu ne tai kam rasot taip? Po 5 kartus kaip minimum praejau viska Kaune, issiurejau viska kas imanoma intenete, siuntinejau visur uzklausas, tai jums cia atrodo neideta darbo?

Man kaina tinka iki 70-80 lt, nemanau, kad cia visai jau pigiai, bet matyt musu skoniai skiriasi, nes man salonuose graziu be 120 kazkur nei vienu nera, ir cia ne asaros o pagalbos prasymas, kam nepatinka tas geriau tegul nekomentuoja, kas zino kur rast ko ieskau, labai lauksiu atsakymu. Aciu, kad paraset, bet moralai jusu visiskai ne i tema, o del APE aciu, pasidomesiu .