Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys - svarbiausia buto oazė

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 28, 12:05)
Dazniausia spalva, turbut kiekvienas gamintojas turi tokio kolorito plyteles.

Tai vat, kad ir man taip atrode, bet kai emiau ieskot - snipstas, arba blizga kaip veidrodis, arba ruda labai tamsi, arba beveik balta sienoms, arba kokios dryzuotos, nu kitaip sakant taip atrodo kad visi turi, bet va butent tokiu atspalviu kur ikeliau iki siol nepavyko rast verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 09 28, 12:17)
Tai vat, kad ir man taip atrode, bet kai emiau ieskot - snipstas, arba blizga kaip veidrodis, arba ruda labai tamsi, arba beveik balta sienoms, arba kokios dryzuotos, nu kitaip sakant taip atrodo kad visi turi, bet va butent tokiu atspalviu kur ikeliau iki siol nepavyko rast  verysad.gif

Mes jau su juodai en kartu sakem, ar ziurejot is APE? Ten kas jau kas, o spalvos nuostabiai grazios. Dydziu irgi visokiu yra.
Puikiai atitinka spalva ir visus kitus niuansus, matomus kalatoge. Plius, atveza ir pavyzdzius, tik uztrunka.
Nes, aisku, yra tikrai graziu salonuose, bet speju, jums netinka kainos, o papigiai - netinka grozis/kokybe. O darbo ideti, kad surast optimalu varianta - nenorit. Tai nesuprantu as tokiu jusu 'asaru' g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 rugsėjo 2014 - 11:40
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 28, 12:39)
Mes jau su juodai en kartu sakem, ar ziurejot is APE? Ten kas jau kas, o spalvos nuostabiai grazios. Dydziu irgi visokiu yra.
Puikiai atitinka spalva ir visus kitus niuansus, matomus kalatoge. Plius, atveza ir pavyzdzius, tik uztrunka.
Nes, aisku, yra tikrai graziu salonuose, bet speju, jums netinka kainos, o papigiai - netinka grozis/kokybe. O darbo ideti, kad surast optimalu varianta - nenorit. Tai nesuprantu as tokiu jusu 'asaru' g.gif

Ar jus bent numanot kiek as darbo esu idejus? Jeigu ne tai kam rasot taip? Po 5 kartus kaip minimum praejau viska Kaune, issiurejau viska kas imanoma intenete, siuntinejau visur uzklausas, tai jums cia atrodo neideta darbo? g.gif Man kaina tinka iki 70-80 lt, nemanau, kad cia visai jau pigiai, bet matyt musu skoniai skiriasi, nes man salonuose graziu be 120 kazkur nei vienu nera, ir cia ne asaros o pagalbos prasymas, kam nepatinka tas geriau tegul nekomentuoja, kas zino kur rast ko ieskau, labai lauksiu atsakymu. Aciu, kad paraset, bet moralai jusu visiskai ne i tema, o del APE aciu, pasidomesiu .
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 09 28, 13:03)
Ar jus bent numanot kiek as darbo esu idejus?

Nes jau ne karta sakem, kad norit sutaupyti reikia uzsakineti is katalogu 4u.gif Nepykit, gi ne blogo noriu rolleyes.gif Del 'darbo', tai ir turejau omeny katalogus, tiek gyvai, tiek elektroninius. Nes pardese arba kosmines kainos, kas grazu, arba visiski negrazuoliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 rugsėjo 2014 - 12:30
Ar jus bent numanot kiek as darbo esu idejus? Jeigu ne tai kam rasot taip? Po 5 kartus kaip minimum praejau viska Kaune, issiurejau viska kas imanoma intenete, siuntinejau visur uzklausas, tai jums cia atrodo neideta darbo?  g.gif  Man kaina tinka iki 70-80 lt, nemanau, kad cia visai jau pigiai, bet matyt musu skoniai skiriasi, nes man salonuose graziu be 120 kazkur nei vienu nera, ir cia ne asaros o pagalbos prasymas, kam  nepatinka tas geriau tegul nekomentuoja, kas zino kur rast ko ieskau, labai lauksiu atsakymu. Aciu, kad paraset, bet moralai jusu visiskai ne i tema, o del APE aciu, pasidomesiu .

Visos darbo idedam. 4u.gif Patariu parasysi emeiliuka tokiai tetai Ritai is Iris salono, Vytenio g, Vilniuje, idekite ta paveiksliuka, gal ka patars. Ji labai gera pardaveja, pati po parodas vazineja, renka plyteles Iris salonui. Pasiskambinkite i Iris salona, butent tai tetai. Ji tikrai faina, mums daug padejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 28 rugsėjo 2014 - 12:35
Va cia paziurekite, nors ir blizga, ir dryzuota. Bet tikrai bus ir neblizgiu.

http://homedesigneri...oom-tiles-ideas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 rugsėjo 2014 - 12:39
Po 5 kartus kaip minimum praejau viska Kaune, issiurejau viska kas imanoma intenete, siuntinejau visur uzklausas, tai jums cia atrodo neideta darbo?  g.gif 

O parduotuvės "Vaineta" Kaune nėra? Juk yra. Joje buvot? Jeigu buvot, tikrai turėjote APE žinoti... ir ne tik šią firmą, bet ir kitas, kurių produkcija Vaineta prekiauja. APE man patinka tuom, kad labai aiškus plytelių katalogas internete ir tikrai yra iš ko rinktis, o plytelės realybėje dar gražesnės, nei kataloge.
Sėkmės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 28, 18:22)
O parduotuvės "Vaineta" Kaune nėra? Juk yra. Joje buvot? Jeigu buvot, tikrai turėjote APE žinoti... ir ne tik šią firmą, bet ir kitas, kurių produkcija Vaineta prekiauja. APE man patinka tuom, kad labai aiškus plytelių katalogas internete ir tikrai yra iš ko rinktis, o plytelės realybėje dar gražesnės, nei kataloge.
Sėkmės  4u.gif .

Na man atrodo, kad buvau, bet prasuksiu pro ja kad isitinkt kaip istikruju, nes tiek visko aplankiau, kad jau ir nebeamenu tiksliai, apie ape iki siol nebuvau girdejus. Dabar perverciau visa kataloga internete tai pora krito i aki, tai reiks Vainetoj paklaust kokios bus kainos ju, bet nujauciu kad bus sunkiai ikandamos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 09 28, 18:32)
tai reiks Vainetoj paklaust kokios bus kainos ju, bet nujauciu kad bus sunkiai ikandamos... 4u.gif

Vienspalvės plytelės paprastai yra pigesnės. Pabandysiu pažiūrėti, kokios kainos buvo mūsų plytelių.
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 09 28, 18:32)
Na man atrodo, kad buvau, bet prasuksiu pro ja kad isitinkt kaip istikruju, nes tiek visko aplankiau, kad jau ir nebeamenu tiksliai, apie ape iki siol nebuvau girdejus. Dabar perverciau visa kataloga internete tai pora krito i aki, tai reiks Vainetoj paklaust kokios bus kainos ju, bet nujauciu kad bus sunkiai ikandamos... 4u.gif

Jas galima uzsakyti ir Ermitaze. Musu ten buvo gal 25 proc pigiau. Bet, kadangi pirkom ir kitoms patalpoms is Vainetos, susidare nemazas uzsakymas ir gavom kaina, kaip Ermitaze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 rugsėjo 2014 - 19:39
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 28, 20:37)
Jas galima uzsakyti ir Ermitaze. Musu ten buvo gal 25 proc pigiau. Bet, kadangi pirkom ir kitoms patalpoms is Vainetos, susidare nemazas uzsakymas ir gavom kaina, kaip Ermitaze.

O kiek mokejot jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 09 28, 21:03)
O kiek mokejot jei ne paslaptis?

Kainos lb skiriai del dydziu, stiliu... Nuo.. iki...
Atsakyti