Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys - svarbiausia buto oazė

QUOTE(tursi @ 2014 10 29, 22:41)
pas mane senos statybos butas, tai wc kaip kisene, todel perplanavau i + vonia. Na gal ir skirtingas, neirodinesiu savo tiesu, nes bendros nebus. Kaip jau sakiau, kiekvienam individualiai pagal iprocius ir asmenis. Pas mane nera mazu vaiku ir nieko, kas negaletu palaukti kol nusiprausiu, tai mano nuomones jokie argumentai nekeicia.

Zinoma, kiekvienam savo drinks_cheers.gif Tik manau, kad svarbu ne tai, kad wc mazas, o vonia maza, butent jos patalpa norim didinti. Nes maza vonia, speju, nera smagu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 29, 21:48)
Zinoma, kiekvienam savo drinks_cheers.gif Tik manau, kad svarbu ne tai, kad wc mazas, o vonia maza, butent jos patalpa norim didinti. Nes maza vonia, speju, nera smagu.
kalbu grynai apie senos statybos butu problema, visur kisenes ir keistas, nepatogus isplanavimas. As jau nuo nuosavo namo pripratusi prie bendro ir gana erdvaus vonios kambario. Tai dabartiniam var. Mane labiausiai erzina vaiksciojimas po wc, per dvejas duris, iki kriaukles. Ir antra, tai trumpai-tiesiog be rysio senovinis vonios isplanavimas. Kas liecia padidejima, tai is tikruju viska sutalpinau kompatiskai, erdves neatsirado. Bet man taip patogiau, graziau ir praktiskiau. O jei rengciausi nama, tai gal galvociau apie atskiras patalpas, bet ir tai nemanau. Veikiausiai sau pasidaryciau atskira moteriska vonios kambari, dideli, erdvu kaip kambarys, bet wc greiciausiai vistiek kazkuriame kampe butu. biggrin.gif ir dabar esu sugalvojusi potinkiniam wc tokia nisa, kaip dekora visam vonios kambariui. Zodziu, kiekvienam pagal poreikius ir galimybes, o kaip bus geriausia tai reikia apsigalvot pagal kasdiene rutina ir pasimodeliuoti. Su vaikais tai rinkciausi atskiras patalpas. Be vaiku-bendra
Atsakyti
pas mus tai dažniausiai būna toks variantas, kad kai vienas iš tėvų tualete, vaikas irgi užsimano. Na ir čia jau daryk ką nori, bendra ta patalpa, ar ne, jokio skirtumo biggrin.gif ir šiuo atveju nors ir yra mažas vaikas namie, bet atskiros patalpos man ne išeitis, nes tiesiog nematau varianto, kaip padidinti tas patalpas iki komfortiškesnio lygio, bet kokiu atveju tai tiesiog būtų siauri koridoriai. Sena statyba šiuo klausimu yra absoliutus nesusipratimas.
Atsakyti
As uz wc + vonia kartu. smile.gif

Man grazu, patogu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar yra čia bandžiusių dažyt vonios sienas? Ar taip pigiau išeina nei plytelėm klot? Man visai gražu, kai dalis sienų dažyta, dalis plytelėm, jauku kažkaip smile.gif Galvoju, gal ir taupiau taip.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 10 30, 13:35)
Sveikos,

ar yra čia bandžiusių dažyt vonios sienas? Ar taip pigiau išeina nei plytelėm klot? Man visai gražu, kai dalis sienų dažyta, dalis plytelėm, jauku kažkaip smile.gif Galvoju, gal ir taupiau taip.

mes bandysime plyteles dėti tik ten kur vanduo - aplink vonia. kitur dažysim.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 10 30, 15:02)
mes bandysime plyteles dėti tik ten kur vanduo - aplink vonia. kitur dažysim.

Neskaičiaviot kainų? smile.gif Tarkim, jei plytelės ne pačios brangiausios, kokios su akcija už 30 kelis.
Atsakyti
pas mus apačia plytelėm, o viršus dažytas - baltai, blizgiai, bet dažai super, galima pašveisti, jau gal kokie 8 metai- atrodo puikia, ko nepasakyčiau apie plytelių tarpus. perdažyti ir lengviau, o su plytelėm jau sunkiau norint pakeist. aš labai patenkinta dažyta siena.
Atsakyti
QUOTE(darbė @ 2014 10 30, 21:11)
pas mus apačia plytelėm, o viršus dažytas - baltai, blizgiai, bet dažai super, galima pašveisti, jau gal kokie 8 metai- atrodo puikia, ko nepasakyčiau apie plytelių tarpus. perdažyti ir lengviau, o su plytelėm jau sunkiau norint pakeist. aš labai patenkinta dažyta siena.

Girdėjau, kad vonioje dažyta siena dėl drėgmės didelės netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 29, 22:28)
Wc ir praustuvas, skirtas butent wc patalpai.
Labai keistai skamba pasakymas, kad rankas plaut eiti kitur. Kokio turi buiti mazumo patalpa, kad netilptu mazas praustuviukas, pvz.

user posted image

Musu supratimas apie higiena skirtingas. Prie ko cia tvartas? g.gif  Ir vis tik nesuprantu, kai vienas prausias, o mazas vaikas uzsimano sysiu, kur eina? g.gif (jei bute viena patalpa).

Dtai kad cia vos ne dvaras bigsmile.gif jei visur butu tokie wc nemanau, kad kiltu klausimu jungti ar ne. O jei 1.02kvadrato......atsisedus alkunem remiesi i siena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 31 spalio 2014 - 08:56
Pas mus vonios kambaryje 2 sienos (kur tiesiogiai negauna vandens) yra apsuktos impregnuotu gipso kartonu, tada dėtas struktūrinis tinkas ir dažytos drėgmei, plovimui, trinčiai atspariais dažais. Man taip daug gražiau ir jaukiau, kai ne vien plytelės, ypač kai vonios patalpa yra didelė. Laiko be jokių priekaištų jau 6 m. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 10 31, 09:42)
Girdėjau, kad vonioje dažyta siena dėl drėgmės didelės netinka g.gif

Žiūrint kokio dydžio vonia, kokia ventiliacija ir kokiais dažais dažoma. Pas tėvus vonia pakankamai didelė, dažyta viena siena, kuri yra toliau nuo vonios ir dušo kabinos. Per 9 metus jai neatsitiko absoliučiai nieko, nei atsilupo kas, nei iššipūtė.
Atsakyti