Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys - svarbiausia buto oazė

QUOTE(brum @ 2014 11 04, 10:15)
sveikos, planuojame duše daryti dušo sienelę. tačiau patalpa labai siaura, apie 116 cm. Jei dėsime dušo sienelę kokių 80 cm, nesu tikra, ar pralysime biggrin.gif Gal kas žino, koks minimum atstumas turėtų būti pralindimui? Labai nenoriu daryti su durelėmis, visiškai uždaros kamarėlės..

pas mus tas pats g.gif dar tam gale prie kabinos butu ir langas, tad sienele uzstotu ir langa, tai mes mastom apie sustumiama dvieju daliu arba darinejama sienele cool.gif
man labiau antras variantas patiktu, nes langiau baseina ir ten tokioje siauroje patalpoje tokia stikline sienele padaryta ant vyriu- prausiesi atsilenki, nsuiprausi uzlenki prie sienos 4u.gif man patiko thumbup.gif
http://vonios.visasl...-sieneles-kolo/
panasiai kaip cia pirma- vonios sienele KOLO g.gif
tik cia virus raso apie vonios sienele, bet ten tokia yra didele , skirta dusui g.gif

tik nesusideliojam minciu- jei desim tokia sienele tai pado nepirktumem- formuotumem is plyteliu paaukstinimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūnė Sutema: 05 lapkričio 2014 - 17:12
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 11 05, 17:08)
pas mus tas pats g.gif dar tam gale prie kabinos butu ir langas, tad sienele uzstotu ir langa, tai mes mastom apie sustumiama dvieju daliu arba darinejama sienele cool.gif
man labiau antras variantas patiktu, nes langiau baseina ir ten tokioje siauroje patalpoje tokia stikline sienele padaryta ant vyriu- prausiesi atsilenki, nsuiprausi uzlenki prie sienos 4u.gif man patiko thumbup.gif
http://vonios.visasl...-sieneles-kolo/
panasiai kaip cia pirma- vonios sienele KOLO g.gif
tik cia virus raso apie vonios sienele, bet ten tokia yra didele , skirta dusui g.gif

tik nesusideliojam minciu- jei desim tokia sienele tai pado nepirktumem- formuotumem is plyteliu paaukstinimo g.gif

įdomi mintis su tais vyriais. tik galvoju, kad mums neišeis jos lankstyti, nes visai prie pat bus kriauklė. nebent daryt, kad tik pusė lankstytųsi..

man tai tie plastmasiniai padai labai nepatinka. tikrai gražiau, kai padaryta su plytelėm smile.gif

bet taip sunku susidėliot viską..
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 10 31, 11:50)
Tai jei brangiau dažyti, tada tikrai teks atsisakyt to, nors man labai gražu dalis sienų dažyta...

Plyteles klijuoja nuo 35 lt kvadrata + plyteles (nebrangios 30 Lt), klijai, fuga g.gif min 70 lt kvadratas.

Dazymas 23 - 25 lt kvadratas su sienu paruosimu + dazai.

Akivaizdu, kad plyteles dauggggg brangiau g.gif
Atsakyti
Sveiki tėveliai ax.gif

Gal galėtumėt rekomenduoti Vilniaus miesto parduotuves - blogiausiu atveju internetines parduotuves - kurios prekiautų dušo/vonių užuolaidomis? 4u.gif

Atsiremontavom dušą, tačiau niekaip nerandam kokybiškų ir gražių užuolaidų doh.gif
Keliami reikalavimai:

* Kokybė (kad neliptų prie kūno netyčia prisilietus ir nebūtų itin lengvai pažeidžiamos, suplėšomos);
* Užuolaidų įvairovė. Jei konkrečiai, tai mums reikia klasikinio stiliaus auksinės spalvos užuolaidų.

Puikiai suprantu, kad už mane nieks tokių neieškos, todėl prašau rekomenduoti parduotuvę, kurioje būtų didelis pasirinkimas, nes pvz. senukuose, JYSKE, Maximoje nieko doro neradome. Dar kai norai nemenki, tai savaime aišku tenka ieškotis specializuotos dušų užuolaidų parduotuvės g.gif Gal kas esate tokią aptikę? Gal galite ką rekomenduoti?
Atsakyti
kuris maišytuvas gražesnis, mielesnis? Favoritą turiu, bet dar vis dvejoju, kaip atrodys vonioje. Dar reikės krano į vonios kraštą ir maišytuvo kriauklei, tad galvoju vieną modelį pasirinkti, kad būtų vientisa. Taigi:
Pirmas komplektas
user posted image ir user posted image

Antras komplektas

Prabalsuojam? g.gif
Atsakyti
Nesimato antro krano foto.
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 11 09, 01:28)
kuris maišytuvas gražesnis, mielesnis? Favoritą turiu, bet dar vis dvejoju, kaip atrodys vonioje. Dar reikės krano į vonios kraštą ir maišytuvo kriauklei, tad galvoju vieną modelį pasirinkti, kad būtų vientisa. Taigi:
Pirmas komplektas

Antras komplektas

Prabalsuojam? g.gif

uz antra
kodel?
valyti lengviau wink.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norejau paprasyti paslaugeles, gal kas gali pagelbeti su vonios idejomis, vonia nera didele 3.88 kvadrato
user posted image
foto

ir norim issplanuoti, kad mazdaug butu taip, aisku, cia tik dalis nuotraukos, bet norim jog visa vonia mazdaug taip atrodytu smile.gif
user posted image
foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaBras: 09 lapkričio 2014 - 13:51
QUOTE(Amelita @ 2014 11 09, 13:16)
Nesimato antro krano foto.

o dabar?
user posted image

aš irgi šį nusižiūrėjusį, gyvai teko čiupinėti, tai ir rankoje patogus g.gif manau apsistosiu ties juo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LaBras @ 2014 11 09, 13:47)
Sveiki,

Norejau paprasyti paslaugeles, gal kas gali pagelbeti su vonios idejomis, vonia nera didele 3.88 kvadrato
...

bet toje foto kitokia tvarka, wc su kraukle atvirkščiai nei kad pas jus. O kas jums toje foto labiausiai patiko, spalvos, nišos, formos ar kas? Nes na jei turit nusižiūrėtą pvz, tai pagal jį ir darykit, ką čia priplanuosi daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 11 09, 21:40)
o dabar?
user posted image

aš irgi šį nusižiūrėjusį, gyvai teko čiupinėti, tai ir rankoje patogus g.gif manau apsistosiu ties juo 4u.gif
Papildyta:

bet toje foto kitokia tvarka, wc su kraukle atvirkščiai nei kad pas jus. O kas jums toje foto labiausiai patiko, spalvos, nišos, formos ar kas? Nes na jei turit nusižiūrėtą pvz, tai pagal jį ir darykit, ką čia priplanuosi daugiau smile.gif

Siaip viskas patiko is ten, bet kur pvz. Ta akmeni ikisti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaBras @ 2014 11 09, 22:47)
Siaip viskas patiko is ten, bet kur pvz. Ta akmeni ikisti? smile.gif

ta prasme g.gif kur gaunasi laisva siena. Jei keisit vietomis kriauklę su wc, tai gal gautųsi kaip ir šioje fto, kairėje wc pusėje. Reikia numatyti kokie būsimi išmatavimai plautuvės, wc, vonios. Kur gyvatukas, kur durys. Kur gaunasi laisva siena, pasimodeliuokite dekorą. Nors kaip suprantu dar tik pati pradžia, tai turėtumėt išsigryninti tą idėją smile.gif
Atsakyti
Mūsų plytelės jau garaže assa.gif dekoras dar keliauja ax.gif

Dabar galvosopis dėl glaisto. Gal kas turit epoksidinį glaistą? Nes noris šviesaus bet nežavi galimybė šveisti.... o tas aišku brungus, bet nereik tarnaut g.gif kol nežinojau tai kažkaip net negalvojau apie šviesų, bet kai papasakojo apie tą epoksidinį ir susibalamutinau
Atsakyti