Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys - svarbiausia buto oazė

QUOTE(Justesea @ 2014 11 22, 14:44)
Reikia rekomendacijos dėl klozeto. Biudžetas ribotas, norai dideli biggrin.gif Labiausiai norėjau pakabinamo, bet išeitų geriausiu atveju koks Cersanit, nežinau, kaip jų kokybė... O jei pastatomo, tai norėčiau tokio, kad jį pastačius nesimatytų jokių šlangų ir vamzdžių, na kad viskas per apačią būtų pajungta. Tiesiog labai nervina visa tai valyti ir aišku negražu... Ir net tie išraitymai ant klozeto kojos man negražu ir nepraktiška, bet va tokie visiškai lygūs labai brangūs unsure.gif Arba man nesiseka ieškoti, nors atrodo jau tiek daug išnaršiau internete. Gyvai dar nežiūrėjom. Gal kas galit ką konkretaus rekomenduoti? Biudžetas idealu apie 500 Lt būtų, gal kažkaip iki 700 ištemptumėm (jei būtų pakabinamas, tai čia jau su visu kabinimu, todėl ir išeina tik pigiausi). O gal kas turit namie pakabinamą Cersanit, ar nekelia rūpesčių? Ačiū labai už nuomones ir patarimus 4u.gif

Mes rinkomės jika olympus. mažai israitymu. Pastatomas. Senukuose kai 30 procentų akcija iš vis pigiai gavosi.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 11 22, 21:28)
Mes rinkomės jika olympus.  mažai israitymu.  Pastatomas. Senukuose kai 30 procentų akcija iš vis pigiai gavosi.

Toks? Nors kitam puslapyje radau, kad iš šono vandens padavimas ir pigesnis ten. Turbūt visokių būna g.gif Dizainas visai gražus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 22, 14:44)
Reikia rekomendacijos dėl klozeto. Biudžetas ribotas, norai dideli biggrin.gif Labiausiai norėjau pakabinamo, bet išeitų geriausiu atveju koks Cersanit, nežinau, kaip jų kokybė... O jei pastatomo, tai norėčiau tokio, kad jį pastačius nesimatytų jokių šlangų ir vamzdžių, na kad viskas per apačią būtų pajungta. Tiesiog labai nervina visa tai valyti ir aišku negražu... Ir net tie išraitymai ant klozeto kojos man negražu ir nepraktiška, bet va tokie visiškai lygūs labai brangūs unsure.gif Arba man nesiseka ieškoti, nors atrodo jau tiek daug išnaršiau internete. Gyvai dar nežiūrėjom. Gal kas galit ką konkretaus rekomenduoti? Biudžetas idealu apie 500 Lt būtų, gal kažkaip iki 700 ištemptumėm (jei būtų pakabinamas, tai čia jau su visu kabinimu, todėl ir išeina tik pigiausi). O gal kas turit namie pakabinamą Cersanit, ar nekelia rūpesčių? Ačiū labai už nuomones ir patarimus 4u.gif

Mūsiškis bus toks. Rinkausi, kad būtų visiškai priglaustas prie sienos ir ne per brangus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carramidami @ 2014 11 22, 23:51)
Mūsiškis bus toks. Rinkausi, kad būtų visiškai priglaustas prie sienos ir ne per brangus  4u.gif

Dėkui, esu atkreipus dėmesį į jį, labai gražus wub.gif Tik iš pradžių galvojau, kad labai reikia lėtai nusileidžiandžio dangčio ir kad 700 jau per brangu, bet ilgai ieškojus kažko pigiau suprantu, kad visgi ne taip ir brangu. O įdomu, tas lėtas dangtis tikrai gėris? Ir dar mąstau, ar geriau pakabinamas Cersanit, ar toks va pastatomas? Įtariu brangesnis pastatomas geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 11 23, 13:59)
Dėkui, esu atkreipus dėmesį į jį, labai gražus wub.gif Tik iš pradžių galvojau, kad labai reikia lėtai nusileidžiandžio dangčio ir kad 700 jau per brangu, bet ilgai ieškojus kažko pigiau suprantu, kad visgi ne taip ir brangu. O įdomu, tas lėtas dangtis tikrai gėris? Ir dar mąstau, ar geriau pakabinamas Cersanit, ar toks va pastatomas? Įtariu brangesnis pastatomas geriau g.gif

Įsirenginėjant namą kur benueisi visi sako: pridėk dar truputuką ir turėsi geresnį, kokybiškesnį daiktą. Žinoma, kokybiškesnis geriau, bet tas truputuką + truputuką + truputuką... susidaro jau nemažai doh.gif
Aš imu su paprastu dangčiu, nes mane asmeniškai erzintų tas lėtas užsidarymas (yra pas tėvus, tai esu išbandžiusi praktiškai). Kadangi mano vyras neturi problemų su dangčio nuleidimu, tiks paprastas rolleyes.gif
Dėl kokybės tiek šio, tiek Cersanit nežinau (pas mus bus vonia Cersanit, žiūrėsim...), bet sesuo pirko tokį, tai santechnikas iš karto patarė vidurius pasikeisti (+ koks šimtas lt), nes sako greit sugenda. Nors kaina irgi nemaža (beje, kainavo 680 lt su lėtaeigiu dangčiu – visur reikia derėtis mirksiukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2014 11 15, 21:38)
gal kas matėt panašių plytelių?

user posted image

tokios formos, ivairiu spalvu maciau aparici salone, Klaipedoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carramidami @ 2014 11 23, 15:49)

Dėl kokybės tiek šio, tiek Cersanit nežinau (pas mus bus vonia Cersanit, žiūrėsim...), bet sesuo pirko tokį, tai santechnikas iš karto patarė vidurius pasikeisti (+ koks šimtas lt), nes sako greit sugenda. Nors kaina irgi nemaža (beje, kainavo 680 lt su lėtaeigiu dangčiu – visur reikia derėtis  mirksiukas.gif ).

Turim akrilinę vonią Cersanit jau 6ti metai, priekaištų neturiu iš esmės 4u.gif Dabar irgi dairaus į šitas vonias, nes kai kurios panašios geresnio gamintojo iš kart kaina vos ne dvigubai išbrangsta. Man gal kiek nepatinka tos sienelės, kurios dengia vonios apačią, bent pas mus ji nestabili, bet gal mes patys kalti ir nepritvirtinom normaliai, statėm patys, ne santechnikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2014 11 23, 19:55)
Turim akrilinę vonią Cersanit jau 6ti metai, priekaištų neturiu iš esmės  4u.gif  Dabar irgi dairaus į šitas vonias, nes kai kurios panašios geresnio gamintojo iš kart kaina vos ne dvigubai išbrangsta. Man gal kiek nepatinka tos sienelės, kurios dengia vonios apačią, bent pas mus ji nestabili, bet gal mes patys kalti ir nepritvirtinom normaliai, statėm patys, ne santechnikas  blush2.gif

O, tai super! thumbup.gif Ačiū, kad pasidalinot 4u.gif
Iš pradžių planavau apklijuoti vonią plytelėmis, nes man tos sienelės nelabai gražu, bet plytelių klijuotojas patarė vis dėlto dėti jas, nes jei kas atsitiktų, po vonia nepalįstume. Sako to „langelio“ priekyje ne visada užtenka. Mums dės meistrai, tai tikiuosi viskas bus ok rolleyes.gif
Dar dvi dienas Jaukuruose kai kurioms vonioms (tarp jų ir Cersanit) akcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carramidami @ 2014 11 23, 23:55)
O, tai super! thumbup.gif Ačiū, kad pasidalinot 4u.gif
Iš pradžių planavau apklijuoti vonią plytelėmis, nes man tos sienelės nelabai gražu, bet plytelių klijuotojas patarė vis dėlto dėti jas, nes jei kas atsitiktų, po vonia nepalįstume. Sako to „langelio“ priekyje ne visada užtenka. Mums dės meistrai, tai tikiuosi viskas bus ok rolleyes.gif
Dar dvi dienas Jaukuruose kai kurioms vonioms (tarp jų ir Cersanit) akcija 4u.gif

Manau sudės gerai, kas be ko 4u.gif O man irgi plytelėm apklijuota atrodo nepraktiška, nebent pasidarai normalų priėjimą. Plius dažniausiai griozdina vonios kambarius, mano akim žiūrint smile.gif

Aš irgi turiu klausimą, renkamės vonios plyteles, ir patraukė šios ispaniškos, gal kas esat susidėję tokias ar panašias? 4u.gif labai norisi pamatyt vaizdo gyvai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 24 lapkričio 2014 - 19:27
mergaitės, o gal kas turi laisvai pastatomą vonią? Ar labai prisilaisto maudantis? Kažkaip galvoju, jei nebus pritvirtinta prie sienos, gal labai laistysis vanduo ant grindų?
Atsakyti
Labas rytas, ruosiames gaminti vonios baldus. Gal patarsite kokio dydzio daryti stalcius?
Vonios kriaukle bus ileidziama. Mastau ar po ja bus galima padaryti sioki toki stalciu?

user posted image

Ar stalcius daryti du apatinius vienodus, ar viena daryt didesni, o kita siek tiek mazesni?

Busiu dekinga uz nuomones. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 25 lapkričio 2014 - 08:50
QUOTE(Amelita @ 2014 11 25, 09:49)
Labas rytas, ruosiames gaminti vonios baldus. Gal patarsite kokio dydzio daryti stalcius?
Vonios kriaukle bus ileidziama. Mastau ar po ja bus galima padaryti sioki toki stalciu?
user posted image

Ar stalcius daryti du apatinius vienodus, ar viena daryt didesni, o kita siek tiek mazesni?

Busiu dekinga uz nuomones.  4u.gif

O Jums reikia tiek daug skirtingo dydžio stalčių? 4u.gif Tarkim man čia atrodo lengvas bardakėlis, aš mėgstu simetriją, paprastumą, todėl visada stengiuosi padaryti vienodžiau. Dabar būna po kriaukle galima pasidaryt stalčių iš karto, kuris bus pritaikytas prasutuvo išsikišimui apačioje, va pvz user posted image

Aš Jūsų vietoj daryčiau po praustuvu vieną ilgą stalčių, viršuje šone kur yra du maži, daryčiau vieną didensį, o apačia tada gali būt kaip yra, jeigu jum tinka, nors aš dabar sau spintelę susiprojektavau 2 metrų ilgio ir joje bus viso vienodi 6 stalčiai 2iem aukštais, nes man spinetlės vonioje nebeatrodo patogu, daug geriau yra kai vien stalčiai. Dabar kur gyvenam bute, tai vienas stalčius yra per visą spintelės aukštį, ir jis yra skalbinių dėžė - labai praktiška galiu pasakyt thumbup.gif pasiteisina, kai vonioje nėra per daug laisvos vietos statyti visokiom skalbinių dėžėm 4u.gif
Atsakyti