Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys - svarbiausia buto oazė

QUOTE(panele Morta @ 2015 01 08, 11:49)
kad fotoaarato neturiu, tik uz kokio menesio atgausiu, bet turbut teks ikekti ir veliau ta foto 4u.gif as ir nenoriu dulkiu rinkyklos, kad butu patogu pakelt ir nuvalyt, nei ten 5 indeliai stovetu blush2.gif mane net siek tiek erzina ant vonios stovintys sampunai ir tt., kadangi jokios nisos nedarem, kad padet tarsi jiems, dabar galvoju apie ta lentynele metaline pakabinama, bet nezinau ar vaizdo nesugadins g.gif gal tuomet graziau ant vonios pastatyti? kaip manot?

Man gražiau ant vonios krašto, nei metalinė lentynėlė smile.gif Mes tai tokį iškilimą vienam vonios gale plytelėm apklijuotą padarysim, nors aišku nišos gražiau, bet pas mus vietos tam nėra.

O šiaip tai kokia saikinga džiovinta gėlytė minimalistinėj (tarkim siauroj ir aukštoj) vazelėj man gražu būtų smile.gif
Atsakyti
Patarkit smile.gif
Dėl vonios kambario. Visą namo aukštą įsivaizduoju tokį šviesų, su šviesiu medžiu, kreminiais baldais. Kokias plytele rinktis į vonią? Galvojau baltas su pilku-bet paskui nusprendžiau, kad nelabai gal tiks:
user posted image
Yra dar keli variantai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ką manote? O gal kažką savo galite pasiūlyti? Noriu išmatavimų 20x50 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werika: 08 sausio 2015 - 12:01
Man baltas su pilku ir šviesaus medžio baldai gražu smile.gif

Matau visokio gėrio Hansa turguj yra, laukiu nesulaukiu, kol važiuosim biggrin.gif Turiu vilties rasti savo viziją, nes kol kas kiek apėjom, tai toks jausmas, kad tokių niekas negamina, net pačių brangiausių į tą pusę nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 01 08, 12:02)
Man baltas su pilku ir šviesaus medžio baldai gražu smile.gif

Matau visokio gėrio Hansa turguj yra, laukiu nesulaukiu, kol važiuosim biggrin.gif Turiu vilties rasti savo viziją, nes kol kas kiek apėjom, tai toks jausmas, kad tokių niekas negamina, net pačių brangiausių į tą pusę nemačiau biggrin.gif

Tai jūs už baltą su pilku? smile.gif Man jis toks biškį šaltokas derinukas, norėtųsi kažko šiltesnio...
Žiauriai sunku apsispręsti...
Jo, Hansoj šį kartą kai buvau tikrai nemažai į akis krito... Reiktų tik iš ten - tikrai rasčiau, ką išsirinkt... O gal turit foto ką maždaug esat sumasčius, ko ieškote?
Atsakyti
Man tai ir rusvi atspalviai gražu, tarkim, antras nuo viršaus, tiesiog norėjau aprašyti, kad balta su pilka ir šviesus medis man gražiai žiūrisi smile.gif

Dėl plytelių pavyzdžio geras klausimas, aš turiu jį galvoj, bet niekad nebandžiau konkretaus per google surasti. Ir dabar toks juokingas dalykas nutiko biggrin.gif Suvedžiau į google raktažodžius, ieškau ieškau ir pasirodė, kad radau kažkokiam vengriškam puslapyje, atsidarau ir suprantu, kad ten tos pačios, kaip buvau lietuviškoj parduotuvėj radus, kur kompo ekrane gražiai atrodė, o realybėj murzinos kažkokios... Va ši kolekcija. Ir dabar, kai į ekraną žiūriu, moka spalva fainiausia, o gyvai visai kitaip atrodo... Bet čia yra maždaug tai, ko norėčiau, tokios pailgos, kakavos, kavos ir pan. atspalvių, gal kiek su pilkumu ir su tokiais ale dryžiais. Aišku, pakeisčiau nuomonę, jei kitokios faktūros kažką labai gražaus pamatyčiau, bet vis tiek noriu būtinai pailgų.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 01 08, 14:18)
Man tai ir rusvi atspalviai gražu, tarkim, antras nuo viršaus, tiesiog norėjau aprašyti, kad balta su pilka ir šviesus medis man gražiai žiūrisi smile.gif

Dėl plytelių pavyzdžio geras klausimas, aš turiu jį galvoj, bet niekad nebandžiau konkretaus per google surasti. Ir dabar toks juokingas dalykas nutiko biggrin.gif Suvedžiau į google raktažodžius, ieškau ieškau ir pasirodė, kad radau kažkokiam vengriškam puslapyje, atsidarau ir suprantu, kad ten tos pačios, kaip buvau lietuviškoj parduotuvėj radus, kur kompo ekrane gražiai atrodė, o realybėj murzinos kažkokios... Va ši kolekcija. Ir dabar, kai į ekraną žiūriu, moka spalva fainiausia, o gyvai visai kitaip atrodo... Bet čia yra maždaug tai, ko norėčiau, tokios pailgos, kakavos, kavos ir pan. atspalvių, gal kiek su pilkumu ir su tokiais ale dryžiais. Aišku, pakeisčiau nuomonę, jei kitokios faktūros kažką labai gražaus pamatyčiau, bet vis tiek noriu būtinai pailgų.

Kažkur man Ibero plytelės jau šmėščiojo smile.gif Kažką panašaus buvau nusižiūrėjusi APE firmos Liberty ir Breeze kolekcija...
Na jūsų pasirinktas dydis ir man pats pats thumbup.gif
Tas antras nuo viršaus variantas irgi mane labiausiai vilioja... Dar trečias iš bėdos-su kokia ryškesnę ruda arba bordo juostele smile.gif
Ojoj - zyziau vyrui greičiau baigtųsi kalbos apie kanalizacijos vamzdžius, noriu plyteles rinktis, o kai atėjo laikas tai pasimečiau visai - vyras juokiasi iš manęs iki ašarų smile.gif
Atsakyti
O toms Moka, kur man labiausiai patinka, kaip tik akcija dabar... Oi nežinau, gal prie vonios apšvietimo kitaip atrodytų biggrin.gif Nes ekrane tobula, o pardoj murzina... Tikrai nesuvokiama man, kaip iš tūkstančių plytelių taip sunku išsirinkti patinkančias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 01 08, 16:01)
Kažkur man Ibero plytelės jau šmėščiojo smile.gif Kažką panašaus buvau nusižiūrėjusi APE firmos Liberty ir Breeze kolekcija...
Na jūsų pasirinktas dydis ir man pats pats  thumbup.gif
Tas antras nuo viršaus variantas irgi mane labiausiai vilioja... Dar trečias iš bėdos-su kokia ryškesnę ruda arba bordo juostele smile.gif
Ojoj - zyziau vyrui greičiau baigtųsi kalbos apie kanalizacijos vamzdžius, noriu plyteles rinktis, o kai atėjo laikas tai pasimečiau visai - vyras juokiasi iš manęs iki ašarų smile.gif

Man irgi labai gražus variantas balta-pilka-šviesus medis. Pas mus kažkas tokio bus vonioje, akmens pilkumo grindys, blizgios ala mozaikinės sienos iki pusės (tik ties šlapiom vietom) likusios sienos dažytos murzinais baltais dažais, ir bus didelė praustuvo spintelė 2 metrų ilgio šviesaus medžio spalvos. Manau atrodys gerai, o kaip bus - bus matyt po gero mėnesiuko biggrin.gif
Atsakyti
O kaip as jus suprantu smile.gif pati tik daug maz zinojau ko noriu.... kiek vaiksciojau kiek ziurejau nieks nekabino. Net i kainas neziurejom. Viena diena su vyru sakom vaziuojam. Kazka kazkur issirinksim. Ir vienas i viena puse kitas i kita. Ir abu tas pacias nuziurejom plyteles. Tiek kad vienas jas pamate stende be akcijos kitas kitam stende kur akcijos.

Atsakyti
Sveikos, planuojame vonios rekonstravima, kaip ir daugumai, manau, sunku apsispresti ko norisi ir nuo ko pradeti, aisku tik tiek , kad norisi klasikos, gal kuri tokia daretes, del kranu kaip ir aisku norisi sendinto vario, tik klausimas kas turite, ar patveru ir ar patogu atskiri kranai, seniai tokius naudojau:)))) pastatoma vonia irgi jau nuziureta, bandeme rasti pigiausia varianta, tik va su plytelemis beda. Atrodo nusprendeme grindis is siu komponuoti grindys, o sienas tokias, ka manote? ziauria nesugebu isivaizduoti bendro vaizdo doh.gif Aciu, pareiskusioms nuomones mirksiukas.gif

ir dar bus dvie didesnes sienos prie vienos vonia, prie kitos wc ir bide jei iterpti po tokiaplitele , kazkaip bijau kad jau stiliu nesutapimas gaunasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenEyes: 08 sausio 2015 - 18:20
QUOTE(panele Morta @ 2015 01 08, 10:02)
sveikos. noreciau patarimu sulaukti del vonios dekoro. vonioje pagrindines plyteles baltos, grindys zalsvos, ir ireminta yra kriaukle I zalsvu plyteliu plota, bei vonia irgi tarsi ireminta tarp zalsvu plyteliu.. megstu vienodus ranksluoscius kabinti, tai viskas tvarkoj, esu nusipirkus komplektu, bei patiesus toki margesni kilimeli, su zalsvais ir melsvais atspalviais. bet vistiek kazko truksta.. nemegstu apsikrauti ivairais indukais, priemonem, viskas sudeta I spinteles, I veidrodi.. nes kriaukle ireminta I spintele, ir virs kriaukles kabo veidrodis spintele.. ant kriaukles stovi tik muilo dozatoriaus buteliukas ir puodelis skalavimui.. salia stove siaura neauksta komoda triju stalciu.. va ir su ja nezinau ka daryti. kazko truksta, galvoju gal gele kokia tiktu ant jos? bet ar auga geles vonios patalpoj, nes lango tai nera, ir dregme? g.gif galvoju gal kokio stiklinej vazoj tarp akmenu kokia augtu? gal turite ideju? arba kokia dziovintu geliu puokste ikomponuota? statulu nemegstu, nebezinau kokio dar dekoro galeciau sugalvoti blush2.gif lauksiu pasiulymu 4u.gif

Vonios patalpoj geles auga tikrai. Sako, kad joms ten net labai gerai, del didelio dregmes kiekio, beda tik apsvietimas - jei lango nera, turesi dirbtini daryti.. As, tavo vietoje, i kokia rimta gelininku parduotuve nueiciau ir pasitarciau. Siais laikais ir dirbtiniu augalu yra tokiu, kad neatskirsti, net ir paciupinejes, ar tikras ar nelabai... As, tiesa sakant, mastau net svetaineje i dirbtines pasikeisti, nors sviesos tiek, kad vezimu vezti gali. Tiesiog naturalios geles reikalauja prieziuros ir auga taip, kaip joms patinka (pas mane jos AUGA). Pas mane dar ir sildomos grindys... Geros dirbtines kainuoja labai daug, mes darbe uz tris augalus su vazonais 800€ su visomis imanomomis nuolaidomis sumokejom. As prieskambaryje turiu dirbtine orchideja, visa kompozicija, dulkes po kranu pakisus nuplauni ir atrodo po siai dienai gerai, nusimanantys zmones net sugalvoja nusistebeti, kad ji tokioje tamsoje zydi biggrin.gif O nusipirkau po papigiajai - per ispardavima biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,ir mes savo vonios kambari nusprendem atnaujinti..grindim noriu juodu blizgiu plyteliu,abejoju del praktiskumo g.gif gal kas asmenines patirties turit?
Atsakyti