QUOTE(panele Morta @ 2015 01 08, 10:02)
sveikos. noreciau patarimu sulaukti del vonios dekoro. vonioje pagrindines plyteles baltos, grindys zalsvos, ir ireminta yra kriaukle I zalsvu plyteliu plota, bei vonia irgi tarsi ireminta tarp zalsvu plyteliu.. megstu vienodus ranksluoscius kabinti, tai viskas tvarkoj, esu nusipirkus komplektu, bei patiesus toki margesni kilimeli, su zalsvais ir melsvais atspalviais. bet vistiek kazko truksta.. nemegstu apsikrauti ivairais indukais, priemonem, viskas sudeta I spinteles, I veidrodi.. nes kriaukle ireminta I spintele, ir virs kriaukles kabo veidrodis spintele.. ant kriaukles stovi tik muilo dozatoriaus buteliukas ir puodelis skalavimui.. salia stove siaura neauksta komoda triju stalciu.. va ir su ja nezinau ka daryti. kazko truksta, galvoju gal gele kokia tiktu ant jos? bet ar auga geles vonios patalpoj, nes lango tai nera, ir dregme?

galvoju gal kokio stiklinej vazoj tarp akmenu kokia augtu? gal turite ideju? arba kokia dziovintu geliu puokste ikomponuota? statulu nemegstu, nebezinau kokio dar dekoro galeciau sugalvoti

lauksiu pasiulymu
Vonios patalpoj geles auga tikrai. Sako, kad joms ten net labai gerai, del didelio dregmes kiekio, beda tik apsvietimas - jei lango nera, turesi dirbtini daryti.. As, tavo vietoje, i kokia rimta gelininku parduotuve nueiciau ir pasitarciau. Siais laikais ir dirbtiniu augalu yra tokiu, kad neatskirsti, net ir paciupinejes, ar tikras ar nelabai... As, tiesa sakant, mastau net svetaineje i dirbtines pasikeisti, nors sviesos tiek, kad vezimu vezti gali. Tiesiog naturalios geles reikalauja prieziuros ir auga taip, kaip joms patinka (pas mane jos AUGA). Pas mane dar ir sildomos grindys... Geros dirbtines kainuoja labai daug, mes darbe uz tris augalus su vazonais 800 su visomis imanomomis nuolaidomis sumokejom. As prieskambaryje turiu dirbtine orchideja, visa kompozicija, dulkes po kranu pakisus nuplauni ir atrodo po siai dienai gerai, nusimanantys zmones net sugalvoja nusistebeti, kad ji tokioje tamsoje zydi

O nusipirkau po papigiajai - per ispardavima