Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys - svarbiausia buto oazė

QUOTE(Bjjanka @ 2015 01 13, 13:06)
Sveikos 4u.gif .
Įsirenginėjam namą, ir dabar kaip tik sprendžiam plytelių klausimą voniose.
Ar yra čia kauniečių? Reikia patarimo smile.gif . Kur ieškot / perkat plyteles Kaune? Buvom tik Iris, norisi dar pavažinėti.

Dar yra nauja Taikos pr. KERAMA - pati dar nebuvau smile.gif
Savanoriuose nemažai yra-Linea, Vaineta, Aparici...
Atsakyti
QUOTE(garbane perliuke @ 2015 01 13, 00:26)
gal kas gali patarti kokius dazus naudoti vonios patalpai? smile.gif

Akrilinius, jei apie sienas kalbate. Va, vieni tinkami yra
http://www.prejole-e.../vidaus-darbams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 13 sausio 2015 - 18:42
QUOTE(garbane perliuke @ 2015 01 13, 00:26)
gal kas gali patarti kokius dazus naudoti vonios patalpai? smile.gif

Mes dabar dažysim šiais dažais : http://www.vivacolor...2013/05/111.jpg su antipelėsiniu priedu.
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 01 13, 17:20)
Dar yra nauja Taikos pr. KERAMA - pati dar nebuvau smile.gif
Savanoriuose nemažai yra-Linea, Vaineta, Aparici...

Urmo bazej hansa plyteliu turgus.
Ten salia NIC irgi turi plyteliu nemazai.
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2015 01 13, 14:06)
Sveikos 4u.gif .
Įsirenginėjam namą, ir dabar kaip tik sprendžiam plytelių klausimą voniose.
Ar yra čia kauniečių? Reikia patarimo smile.gif . Kur ieškot / perkat plyteles Kaune? Buvom tik Iris, norisi dar pavažinėti.

Kai ka pirkai Iris parduotuveje, bet turiu 20 % nuolaida, tai apsimokejo. Linea, Vaineta nepigios, bet galima uzeiti, nes buna nuolaidu. Kai ka uzsisakiau is 1000 plyteliu, labai noriai dave nuolaida 20 % g.gif Paskui dar prireike mozaikos pagal plyteliu kolekcija, tai 1000 plyteliu kosmine kaina pasake verysad.gif Radau kauniecius, kurie per puspigiau atveze ir dar i Vilniu pristate. ispaniskosplyteles.lt - dabar liudna, nes tos pacios plyteles kurias pirkau 1000plyteliu daug pigesnes pas juos nei su nuolaida 20 % Vilniuje verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, kas kisate paprasta skalbimo masina po stalvirsiu, kokie pas jus lieka tarpai tarp skalbimo masinos ir soniniu spinteliu? Kaip manot koks jis turi buti minimalus, nes skalbimo masina juk skalbiant juda.

Ar uztektu po 1 cm tarpuko is vieno sono ir is kito sono? Ar reikia mazdaug daryti po 2 cm is kiekvieno sono?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noreciau isgirsti nuomone. Isirenginejame vonios kambari. Kokios plyteles valymo atzvilgiu yra praktiskesnes, matines ar blizgios? Duso kabina planuojam visa klijuoti plytelemis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 01 15, 14:10)
Sveikos 4u.gif  noreciau isgirsti nuomone. Isirenginejame vonios kambari. Kokios plyteles valymo atzvilgiu yra praktiskesnes, matines ar blizgios? Duso kabina planuojam visa klijuoti plytelemis. 4u.gif

Turejau tiek matines, tiek blizgias. Skirtumo nematau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 01 15, 13:10)
Sveikos 4u.gif  noreciau isgirsti nuomone. Isirenginejame vonios kambari. Kokios plyteles valymo atzvilgiu yra praktiskesnes, matines ar blizgios? Duso kabina planuojam visa klijuoti plytelemis. 4u.gif

As dabar turiu blizgias, man patinka. Kol kas nieko nevaliau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 01 15, 16:23)
As dabar turiu blizgias, man patinka. Kol kas nieko nevaliau. smile.gif

Blizgios ar matinės dar aktualu kokios spalvos ir faktūros. Jeigu duše susidėsit tamsiai rudas matines vienspalves, tikėtina, kad visi nudžiūvę lašai matysis. Gyva esu mačius. Tokioje vietoje geriausia šviesios blizgios ar matinės. Ryškių spalvų irgi tas pats efektas būtų. Aš dabar norėdama to praktiškumo išsirinkau šviesiai pilkas mozaikos tipo, margas blizgias, tikiuosi puikiai slėps viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2015 01 15, 17:25)
Blizgios ar matinės dar aktualu kokios spalvos ir faktūros. Jeigu duše susidėsit tamsiai rudas matines vienspalves, tikėtina, kad visi nudžiūvę lašai matysis. Gyva esu mačius. Tokioje vietoje geriausia šviesios blizgios ar matinės. Ryškių spalvų irgi tas pats efektas būtų. Aš dabar norėdama to praktiškumo išsirinkau šviesiai pilkas mozaikos tipo, margas blizgias, tikiuosi puikiai slėps viską  biggrin.gif

Tikrai ne! Greiciausiai yra daugiau kintamuju. Pas mus siuo metu blizgios ir ryskios - nesimato niekaip jokiais rakursais ir prie bet kokio ryskaus/blankaus apsvietimo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 15, 17:28)
Tikrai ne! Greiciausiai yra daugiau kintamuju. Pas mus siuo metu blizgios ir ryskios - nesimato niekaip jokiais rakursais ir prie bet kokio ryskaus/blankaus apsvietimo.

Aš čia turėjau omeny matines, blizgios turbūt bendrai iš savęs labiau slepia g.gif
Atsakyti