Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys - svarbiausia buto oazė

QUOTE(giedre_giee @ 2014 08 21, 09:10)
Sveiki,

savo senos statybos bute norime remontuoti vonią. Vyras kategoriškai atsisakė jungti su tualetu, todėl liks maža patalpa. Noriu sutalpinti ir skalbimo mašiną (mūsų siaura, bet pakraunama iš priekio. Jos gylis 40 cm.

Galvojam dėti mažą vonią, 120x70. kuri dfaugiau tarnautų kaip dušo kabina, bet jeigu turėsim vaikų, būtų patogiau nei su dušo kabina. Ar įmanoma į tokią vonią dar įtalpinti ir kriauklę (tarp vonios ir skalbimo mašinos)? plane rodo, kad tos sienos ilgis 148, bet matavau su metru tai ten tikrai šiek tiek daugiau, kažkur virs 150 yra. Dabar ten nėra kriauklės ir man nelabai patogu vien vonia.
Gal kažkas patars..

Yra kriauklių ant skalbimo mašinos, netgi labai patrauklių ir praktiškų variantų, suveskit googlej "praustuvas ant skalbimo mašinos" ir išmes jums tiek paveiksliukų, tiek parduotuves, kur jos yra. Yra netgi tokie puikūs variantai, kuomet prie kriauklytės dar ir stalviršio yra, tik nežinau, ar toks variantas jums tinkamas. taip pat yra tiesiai ant skalbyklės uždedama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 21 rugpjūčio 2014 - 15:52
QUOTE(vaidastep @ 2014 08 21, 13:34)
Gal pasakysit kur pirkot ar uzsakinejot tas pleveles smile.gif ir idomu gal galima butu ji tonuoti iki puses ? kazin kaip atrodytu? ax.gif

Mes tiesiog uzsakinejom matinius langus, o pacios pleveles reiketu google.lt paieskoti.
Atsakyti
Plyteles prie duso sienos biggrin.gif
http://www.15min.lt/...48236?cf=zmones
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 08 21, 18:13)
Mes tiesiog uzsakinejom matinius langus, o pacios pleveles reiketu google.lt paieskoti.

tai mes antram aukste kur bus vonia irgi uzsakinejom su matiniu stiklu,o pirmam kur bus dusas ,skalbimo masina ,lyginimo kampelis,nesuprantu kodel neuzsakem tonuoto ,gal del to kad kai lyginsiu galeciau per langa pasizvalgyt biggrin.gif Muxius idejo nuoroda kur iki puses lango lipdukai klijuojasi gal visai ir nieko atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 08 21, 10:44)
Dėl margų plytelių, metro plytelių ir kitų dabar "ant bangos" dalykų aš irgi galvojau, kad pasidarysiu, o paskui pas visus bus panašiai, bet kad nemažai druagų dabar įsirenginėja naujus namus ir pas nieką nieko panašaus nėra smile.gif
Kažkaip žmonėm labiau modernas limpa, viskas ramiom lygiom spalvom ir pan.
Todėl ir aš nusiraminau, kad mano namai lyg originalesni biggrin.gif
Reakcijos tikrai tokios keistokos būna svečių - bet visi pagiria margas vonios grindis, metro plyteles, margas koridoriaus grindų plyteles, margas virtuvės sienų plyteles, akylesni net pastebi, kad tie margumai kartojasi atskirose vietose ir tampa viso interjero jungiamuoju akcentu smile.gif

wub.gif ziauriai noriu pamatyti. mano visi pazistami irgi "neissisokineja" isirenginedami namus, tai pas mus vis kazka neiprasto pamato. vieni sake, jog grindys atrodo kaip is "skudureliu", kiti klause ar ne is atlieku? biggrin.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 08 21, 10:50)
Gražu  wub.gif taip, matosi, kad baldai iš Ikejos (kai ten pabūni ir susipažįstu su pasiūla), bet vis tiek gražu smile.gif kaip iš žurnalo  mirksiukas.gif

Dėl lango uždengio - aš irgi dar mąstymuose ir paieškose, pirma galvojau užuolaidą kabinti, kad jaukumo voniai suteiktų, paskui perisgalvojau ir linkau prie romanetės, o dabar MB įkalbėta linkstu prie baltų plačių medinių žaliuzių. Ko gero jas ir dėsim.

man kazkaip dabar labai "ant bangos" Ikejos Hemnesai, labai norejos patureti smile.gif
as masciau apie tokias medines zaliuzes darbo kambary. mane atkalbejo paciam salone vien del to, akd jei varstomi langai, jos netinka. tiesiog yra pakankamai sunkios ir jei ilga laika laikomas pravertas langas(o pas mane siltuoju metu laiku per virsu praverti visi langai), gali iskraipyti pati langa.. medines labiau tinka vitrinom, kuriu nevarsto niekas ar kokiom pertvarom. daznai darinejamiem langam nelabai..

QUOTE(Muxius @ 2014 08 21, 14:42)

Lyrika- pasikartosiu- NUOSTABIAI GRAZIAI

aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 21, 19:40)

grazios lotuliukas.gif

cia siaip off topic, bet kas tokiem laikrasciam daro fotkes? blink.gif va ta siena su margom plytelem nufotkinta siaubingai.. kaip kad telefonu padaryta blink.gif
Atsakyti
Ar nematėte panašios kolekcijos plytelių? 4u.gif
nuoroda
Atsakyti
Kazkada sprendziau pilkas ar turkio spalvos akcentines plyteles pasirinkti. Taip ir neissirinkau biggrin.gif Paemiau abi. Daro tokiu principu, kai sudes iki galo, galesiu pasirodyti wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 22 rugpjūčio 2014 - 21:46
Is foto atrodo svesiai zydra, ne turkio, bet sprendimas tai man patinka, gaunasi, kaip stambi mozaika. Kokio dydzio plyteles?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 22, 21:58)
Is foto atrodo svesiai zydra, ne turkio, bet sprendimas tai man patinka, gaunasi, kaip stambi mozaika. Kokio dydzio plyteles?

Apsvietimas LED'inis tai labai keicia spalva smile.gif Realiai tikrai sviesaus turkio.

Pati plytele 10x20, bet ji skelta i 2 dalis su tarpeliu, kuris veliau uzsiglaistys, o tos dalys po 10x10
Atsakyti
Gulėjau vonioje ir gimė idėja lotuliukas.gif išlipau ir pasipiešiau. Na man vaizduote graziai piesia. Kaip bus kai kolekcija issirinksiu bus matyt ar nereiks per naujo planuotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 08 22, 22:45)
Kazkada sprendziau pilkas ar turkio spalvos akcentines plyteles pasirinkti. Taip ir neissirinkau biggrin.gif Paemiau abi. Daro tokiu principu, kai sudes iki galo, galesiu pasirodyti wink.gif

labai gerai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

lyrika jūsų namų vonia - nerealaus grožio bigsmile.gif kaip iš paveiksliuko. super jauku!

padedu tėvams remontuotis vonios kambarį doh.gif kuo toliau, tuo daugiau klausimų, o sutvarkyti reikia greitai

žodžiu, po ilgų diskusijų nusprendėm atsisakyti vonios ir statyti dušą. man labai patinka dušo kabinos iš stiklinių dalių kaip čia:
http://www.baltijosb...n...t&Itemid=53

bet sakykit, ar tos stiklinės sienelės yra pakankamai patvarios? juo labiau, kad mes norime be rėmės
tėvai nejauni, baisu, kad susisukus galvai su visu stiklu neišgriūtų g.gif

arba mąstau, kad reiktų vieną sienelę mūryti ir dėti tik stiklines duris:
http://www.vonia24.l...pier-rkcp4.html

tačiau nesinori vonios užgriozdinti mūrinem sienelėm..
Atsakyti