Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys - svarbiausia buto oazė

QUOTE(kiriene @ 2014 08 23, 18:22)
Sveikutes  smile.gif

lyrika jūsų namų vonia - nerealaus grožio  bigsmile.gif  kaip iš paveiksliuko.  super jauku!
padedu tėvams remontuotis vonios kambarį  doh.gif  kuo toliau, tuo daugiau klausimų, o sutvarkyti reikia greitai

žodžiu, po ilgų diskusijų nusprendėm atsisakyti vonios ir statyti dušą. man labai patinka dušo kabinos iš stiklinių dalių kaip čia:
http://www.baltijosb...n...t&Itemid=53

bet sakykit, ar tos stiklinės sienelės yra pakankamai patvarios? juo labiau, kad mes norime be rėmės 
tėvai nejauni, baisu, kad susisukus galvai su visu stiklu neišgriūtų  g.gif 

arba mąstau, kad reiktų vieną sienelę mūryti ir dėti tik stiklines duris:
http://www.vonia24.l...pier-rkcp4.html

tačiau nesinori vonios užgriozdinti mūrinem sienelėm..

as uz pamurinima ir dejima tik duru wub.gif patys taip darysim,man ir graziau,o del valymo didelis pliusas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2014 08 23, 19:14)
as uz pamurinima ir dejima tik duru  wub.gif  patys taip darysim,man ir graziau,o del valymo didelis pliusas  mirksiukas.gif  4u.gif

man gražiau, kai erdvė neatitverta .. ax.gif o kokios firmos jūs dėsite duris?

gal kas turi BB panašių dušinių? kaip dėl valymo? jos juk padengtos kažkoia spec plėvele, tai gal nėra laba baisu. dar jų būna grūdėtu stiklu, tai gal tokia geriau arba patonuotą..?
Atsakyti
dar noriu pasiteirauti dėl potinkinių dušų sistemų. čia suprantu gėris tik toks, kad didžiosios dušo galvos vamzdis paslepiamas sienoje, tačiau mažasis dušas lieka su šlangele. sakykit, ar yra potinknės sistemos didesnių privalumų apart estetinio vaizdo g.gif man asmeniškai, jei graži dušo sistema, ti netrukdo tas vamzdis, tai nežinau ar verta mąstyti apie potinkinę. kitas daykas, kažkam sugedus potinkinėje istemoje, reikia griauti sieną unsure.gif

ir dar - termostatinis maišytuvas. kokia jūsų nuomonė? ar jis gelbsti tuo metu, kaivandens sistemoje pasitaiko karštų vandens srovių (na kartais prausiantis vadens tempertūra staigiai pakyla). skaitau ir senąją temą, bet klausimai kyla doh.gif
Papildyta:
dušo padėklo planuojame nedaryti, klosim vonios plytelėmis, tik jų dydis 45*45, tai mąstom jas pjaustyti 9*9 kvadratukais ir dušo srityje iškloti jais, nes taip bus mažiau slidu. grindys bus šildomos, o dušo srityje dar dėsim elektrinį tinklelį, kad vasarą būtų galima atskirai pasijungti tik dušo zonoje.

sakykite, kurioje vietoje reikia numatyti kanalizaijos angą duše? dušo galvos bus po dešine nuo įėjimo. mačiau padėkluose būna įvariai numatyta, tai įdomu pasidarė, ar tai uri kokios reikšmės. mūsų santechnikas sako, kad turi būti per vidurį g.gif

iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiriene @ 2014 08 24, 11:40)

Termostatinis maišytuvas tam ir reikalingas, kad išduotų nustatytos temperatūros vandenį. Bet bute nesu turėjus tokio daikto, turiu name, tad su temperatūros šuoliais sistemoje ir termostatinio maišytuvo "elgesiu" tokiu atveju praktikos neturiu.
Dušo trapas pas mus kampe. Man taip logiškiausia atrodo, nes irgi iš plytelių dušo pagrindas ir nėra jokio rėmo ant grindų.
Atsakyti
Kur perkat vonios aksesuarus?
Atsakyti
ir dar - termostatinis maišytuvas. kokia jūsų nuomonė? ar jis gelbsti tuo metu, kaivandens sistemoje pasitaiko karštų vandens srovių (na kartais prausiantis vadens tempertūra staigiai pakyla). skaitau ir senąją temą, bet klausimai kyla  doh.gif
Papildyta:
dušo padėklo planuojame nedaryti, klosim vonios plytelėmis, tik jų dydis 45*45, tai mąstom jas pjaustyti 9*9 kvadratukais ir dušo srityje iškloti jais, nes taip bus mažiau slidu. grindys bus šildomos, o dušo srityje dar dėsim elektrinį tinklelį, kad vasarą būtų galima atskirai pasijungti tik dušo zonoje.

sakykite, kurioje vietoje reikia numatyti kanalizaijos angą duše? dušo galvos bus po dešine nuo įėjimo. mačiau padėkluose būna įvariai numatyta, tai įdomu pasidarė, ar tai uri kokios reikšmės. mūsų santechnikas sako, kad turi būti per vidurį  g.gif

iš anksto dėkoju už atsakymus  4u.gif

termostatinis maišytuvas turint boilerį yra gėris.
dėl elektrinio kilimėlio - gerai pagalvokit ar tikrai jis jums reikalingas, nes sumokėsit pinigus, o paskui gal net neungsit smile.gif pas mus šildomos grindys, bet ne šildymo sezono metu tikrai nepasigendu šiltų grindų duše, pradeda bėgti vanduo ir viskas sušyla, tad manau nereikalingas daiktas:)
anga pas mus kampe, nors man gražiau kai yra latakai
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 08 24, 16:36)

Kokie latakai g.gif ?
Atsakyti
visokių būna, bet jie brangoki smile.gif
https://www.google.l...s...htm;540;361
Atsakyti
Tikrai labai patraukliai atrodo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 24, 13:20)
Kur perkat vonios aksesuarus?

Šiandien kaip tik Gerduvoj pirkau, spirella etna seriją, patiko,kad galiu pačiupinėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2014 08 24, 19:29)
Šiandien kaip tik Gerduvoj pirkau, spirella etna seriją, patiko,kad galiu pačiupinėti bigsmile.gif

Tiksliai bigsmile.gif
O skiriasi kaina nuo internetines parduotuves? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 08 24, 11:12)

Termostatinis maišytuvas tam ir reikalingas, kad išduotų nustatytos temperatūros vandenį. Bet bute nesu turėjus tokio daikto, turiu name, tad su temperatūros šuoliais sistemoje ir termostatinio maišytuvo "elgesiu" tokiu atveju praktikos neturiu.
Dušo trapas pas mus kampe. Man taip logiškiausia atrodo, nes irgi iš plytelių dušo pagrindas ir nėra jokio rėmo ant grindų.

QUOTE(irisas @ 2014 08 24, 15:36)
termostatinis maišytuvas turint boilerį yra gėris.
dėl elektrinio kilimėlio - gerai pagalvokit ar tikrai jis jums reikalingas, nes sumokėsit pinigus, o paskui gal net neungsit smile.gif pas mus šildomos grindys, bet ne šildymo sezono metu tikrai nepasigendu šiltų grindų duše, pradeda bėgti vanduo ir viskas sušyla, tad manau nereikalingas daiktas:)

na reiks pamąstyti dėl termostato, jei labai išdidėja bendra kaina, gal apseisiu

latakas tikrai labai gražiai atrodo.. bigsmile.gif bet brangoka..
santehcnikas siūlo angą daryti per vidurį, bet man kažkaip norisi stumti į kampą tolimiausią nuo durų, nes noriu dušo duris dėti be rėmo

dėl kilimėlio tai net nežinau, 1kv.m. - 160 lt tausanoj, ne taip ir daug, manau, kad visai neblogai būtų g.gif

skaitau senąją temą, labai daug naudingos info, džiaugiuosi šiuo forumiuku, super! drinks_cheers.gif

Atsakyti