Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 5tema

QUOTE(Karmensita @ 2014 08 19, 17:22)
Užuojauta visom, kam nesiseka:(
Na, tikrai man dabar Juodas Mėnulis Piktos Gyvatės ženkle, ar kaip ten vadinasi....

Scenarijus kaip iš juodo humoro komedijos. Bet šiaip tai užjaučiu dėl tiek nesklandumų, turbūt nervus galutinai ištampė.

Tiesa, pagalvojau, jei dabar visos lietuves važiuoja į Turkiją, tai vadinasi kokius metus bus ryškus pacientų trūkumas/nuostoliai Lietuvos klinikoms, bet gal tada išvadas padarys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 19 rugpjūčio 2014 - 18:21
QUOTE(Atisa @ 2014 08 19, 12:07)
Aha, 2 zodziai. Mus gide pamoke:) Bet as vis abejojau, galvojau, kad vistik trumpina jie, gal tik tesekur sako, bet ne, paklausiau net kelis kartus, ir visus kartus sako abu zodzius  smile.gif

yra ir vienas zodis aciu biggrin.gif saoul kazkaip tariamas biggrin.gif
merhaba - laba diena biggrin.gif

Atisa 4u.gif 4u.gif Uz laima, bet gal tikrai, turkams antibai ne kliutis g.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 08 19, 17:40)
bet antibų tai jie nebijo irnesakyk.gif aš gėriau tris kartus, abu gėrėm stiprius antibus prieš IVF, po to antri buvo pradėjus ciklą (irgi abiems) ir treti antibai jau tik man (po punkcijos). Bet prieš IVF, likus mėnesiui, abu gėrėm doksicikliną, nu jau jie labai labai pikti, Treijsas buvo prigąsdinęs, kad nuo doksiciklino sperma gali visai užsilenkti, nu bet vat neužsilenkė ir virto dviem visą naktį niurzgančiais ir nė minutės neleidžiančiais užsnausti katinukais:) Nebijokit tų antibų taip, dėl paties Laimo tai nežinau, bet išgydyta liga kenkti neturėtų g.gif

drinks_cheers.gif pritariu , kad jie kazkokius vienkartinius antibiotikus net pradzioj ivf skiria abiems po 1 tab. ir mums sake kad antibiotikai nekenka, cia vel skirtingai nuo LT daktaru, kurie del blogos sperm rezultatu kaltina antibiotikus...

Atisa gal atrase Elis? 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai visoms uz palaikyma 4u.gif ir ka as be jusu daryciau blush2.gif paskaiciau jusu postus ir bent kazkiek paliko ramiau. MV irgi labai susinervino, jau negana to, kad ir taip bedos del nevaisingumo yra pas ji, tai dar jei vaziuot nebeiseitu doh.gif tai net jis sako, eik, parasyk i supermamas ka nors, gal kazkas duos geru minciu kokiu. Sakau, tai jau nebeatjungsi interneto biggrin.gif
Ech, juokas pro asaras. Tikrai labai nemaloni situacija. Nu bet *****, kas cia visoms pasidare. Mano mociute sako, kad reik moket skaityt zenklus. Tai ir galvoju, ka cia tie zenklai reiskia unsure.gif
Edenut, atrase Elis, kad ryt paklaus daktaro, ka mums daryti. Tai laukiu dabar unsure.gif

Aciu dar karteli uz palaikyma, pasidalinta info, paguoda del antibu ir uz viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 19, 19:22)
Mano mociute sako, kad reik moket skaityt zenklus. Tai ir galvoju, ka cia tie zenklai reiskia  unsure.gif

Jeigu suzinosi, ka jie reiskia, ir man pasakyk 4u.gif Nes man taip irgi sunkokai stumiasi viskas, dar dabar sakau betruktu kad FET neleistu del ko nors startuoti pvz netiktu hormonai doh.gif Negana kad dar mm nesimato, Tikiuosi cia musu nesekmiu virusas greitai isgaruos ax.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 08 19, 19:22)
tai net jis sako, eik, parasyk i supermamas ka nors, gal kazkas duos geru minciu kokiu. Sakau, tai jau nebeatjungsi interneto  biggrin.gif

biggrin.gif Nu tai jau tikrai susinervines, nes siaip ir maniskis SM keike bet tada del hiper irgi sake eik parasyk gal viskas ok biggrin.gif Juokingi tie musu vyrai blush2.gif

Na laukiam su jumis atsakymu is daktaru, suspaude viska ka galima, kad tik nepakenktu jums ta problema verysad.gif
beje kaip isvertei laimo liga, net idomu pas juos ar kokia praktika yra , ir ar dazna ta liga g.gif
Nu bet nuo vapsvos, net nepagalvotum doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 19 rugpjūčio 2014 - 20:47
Isverciau Lyme desease g.gif
Ne nuo vapsvos, Edenut, nuo sparvos, dar kitaip vad.akliais, zabaliais, bimbalais..pasirodo visi kraujasiurbiai yra laimo ligos nesiotojai, ne tik erkes..
Ok, bandysiu sekti ir toliau zenklus, bet as turiu bloga yda-juos piktybiskai ignoruoju,po to gailiuosi biggrin.gif
Na,bet lb tikiuosi,kad cia mums visoms uzgrudinimui dave, patikrinimui,kiek stiprus esam. Tikiuosi,kad cia jau viskas ax.gif
Labos visoms 4u.gif
Atsakyti
[quote=Atisa,2014 08 19, 22:33]
Isverciau Lyme desease g.gif
Ok, bandysiu sekti ir toliau zenklus, bet as turiu bloga yda-juos piktybiskai ignoruoju,po to gailiuosi biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif

Atisa, mum irgi taip su tais ženklais, bet, kai pagalvoji - Tino, pvz, jei būtų kreipusi dėmesį į visus ženklus - o jais galima laikyti ir astrologų, ir energetikų, ir kitų "ogų" pranašystes - iš viso tikriausiai būtų nevažiavusi į TR..o dabar prašau, ji nestuke.gif
Papildyta:
[quote=Afrodite69,2014 08 19, 16:27]
Nepergyvenk taip Nica79,as neabejoju kad jums tikrai patiks konsultacija andrologo mirksiukas.gif Mes irgi per pirma konsultacija buvom,tai realiai labai daug patikrino mano vyrui,paaiskino aibe dalyku,paskyre visai kitoki gydyma ir paaiskina kodel ir kas,ir dar nors ir laiko buvo nedaug pries IVF jis skyre toki papilda gerti vyrui mano. Ir jo SG truputi buvo geresne mirksiukas.gif Viskas bus ok.

Ach, Afrodite69-maniškis nekalba jokia kalba išskyrus LT ir šiek tiek FR, tai nežinau, ką jam ten gali paaiškinti:) Tikiuosi, po apžiūros leis ateiti ir pavertėjauti.
Papildyta:
[quote=KittyKitty,2014 08 19, 18:40]
Pataisymas:
aš GN ne Memorial dariausi, o radiologijos klinikoje, į kurią jie mane nusiuntė, nes ten pigiau. Nežinau, ar tai svarbu,bet tiesiog..dėl tikslumo 4u.gif

Kitty, , aš žinau, kad jumi toje radiologijos klinikoje darė - bet čia kažkas vis rašė, kad geriau GN darytis apskritai TR, todėl ir galvoju, gal ten reikės daryti GN, gal ten geriau kažką pamatys. Bet labiausiai užstrigo, kad TEN TAU NESKAUDĖJO. Tai gal ten be radiologinio skysčio daro, ar iš viso kažkaip per viršų? blush2.gif Nesupratau, ar Tau ką nors ten suleido, ar ne blush2.gif
Atsakyti
Nica79, labai tikiuosi, kad tie zenklai nieko nereiskia mums visoms drinks_cheers.gif Labai laukiu atsakymo is TR, ka jie patars daryti ir be galo tikiuosi, kad leis vaziuoti IVF unsure.gif
Kas del GN, tai man nedare, bet atsizvelgiant i visu mergaiciu patirtis del tyrimu LT, del atsakymu nesutapimo ir del to, kad skirtingai mato TR ir skirtingai mato LT, as jei tik butu galimybem absoliuciai viska daryciau tik TR 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 20, 07:44)

Nica79 palik ta dalele zinuteje kur buna apacioje, [quote] , tada bus citatos langelis baltas smile.gif turi but quote virsuje ir apacioje quote 4u.gif

Siryt straipsni uzmaciau kuris bent jau viename portale atitinka teisybe, del vyru nevaisingumo problemos, kuria daznai nuraso visi daktarai ir permeta ant moters…

http://www.alfa.lt/s...=2#.U_Q2ZVxAPfM]

Vyru nevaisingumo priezastys :
Sėklidžių padėtis vaikystėje, jei buvo imat gydyti per vėlai. Šiuo atveju sėklidės išeina iš kapšelio ir atsiduria pilvo ertmėje. Ten jos atsiduria aukštesnėje temperatūroje, nei įprasta. Šiluma silpnina spermatozoidų judrumą.
Varikocelė (išsiplėtusių venų pluoštas aplink sėklides), trukdanti gamintis spermatozoidams. Dėl persirgto uždegimo užtverti spermos takai . Tokiais atvejasi padeda operacijos.
Persirgtos infekcinės ligos, pavyzdžiui, kiaulytė ar ligos su aukšta temperatūra.
„Atgalinė ejakuliacija“, kai sperma išsilieja ne lauk, o grįžta atgal per šlapimtakius į šlapimo pūslę. Dėl to dažnai būna kaltas diabetas.
Hormonų trūkumas. Hipofizės liaukos gamina hormonus, kurie valdo sėklides. Dėl šių hormonų trūkumo gali sumažėti spermatozoidų skaičius spermoje. Gydoma hormoniniais preparatais.
Kitų ligų gydymo pasekmės, pavyzdžiui, chemoterapijos.
Genetiniai defektai. Maždaug penki procentai nevaisingų vyrų turi Klinefelterio sindromą. Šiuo atveju būna viena x chromosoma per daug, dėl to pasunkėja apvaisinimas. Spermoje dažnai nebūna jokių spermatozoidų. Ir čia neretai padeda operacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 20 rugpjūčio 2014 - 07:52
[quote=Edena,2014 08 20, 08:51]
Labas rytas visoms 4u.gif

Nica79 palik ta dalele zinuteje kur buna apacioje, [quote] , tada bus citatos langelis baltas smile.gif turi but quote virsuje ir apacioje quote 4u.gif
Siryt straipsni uzmaciau kuris bent jau viename portale atitinka teisybe, del vyru nevaisingumo problemos, kuria daznai nuraso visi daktarai ir permeta ant moters…
[/quote]

Na va, lyg ir išmokinai 4u.gif smile.gif
Ne, nu bet paikau, vis tiek tekstas "ne baltas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 20 rugpjūčio 2014 - 07:58
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 20, 07:57)
Na va, lyg ir išmokinai  4u.gif smile.gif
Ne, nu bet paikau, vis tiek tekstas "ne baltas"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Ne nu cia geras, nesuprantu vel kame klaida lotuliukas.gif

Gal ta manoquote skliaustuose reik istrint biggrin.gif Nes reaguoja i visus tuos quote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 20 rugpjūčio 2014 - 08:03
[quote=Edena,2014 08 20, 09:02]
Gal ta manoquote skliaustuose reik istrint biggrin.gif Nes reaguoja i visus tuos quote
[quote]

Nu bandau paskutinį kartą, kad neužimčiau eterio su tais savo bandymais smile.gif

Aš blondinė - gal todėl ir neišeina lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 20 rugpjūčio 2014 - 08:10