Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 5tema

QUOTE(donata72 @ 2014 08 19, 13:55)
Ta sulty gerti reikia 3-6 menesi

Aciu uz receptuka, Donata72 4u.gif Tik skamba laaaabai neskanniai biggrin.gif O ka jis daro tas uzpilas? Cia moteriskas, ar vyriskas bedas gydo?
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2014 08 19, 10:55)
Labas mergaites  :4u
Esu tyli skaitytoja bet labai sergu uz visus.
Noriu pasidalinti Turku profesorių recepto man dave cia pas mus GP dirba sesele kuri dabar  nestuke.gif  20sav wub.gif tai moteriske toli ne 30 ir ne 40 metu.
Imtis vidutinio dydzio svoguna ruda ( ne raudona /violet tik ruda) nulupkite ir supjausite ant 4-6 dali ,užvirti 2 stiklines vandens i verdanti vandeni dėti svoguna ir virti 5 min. Palaukite kol sultys atvėsins(gerti ne karsta ir nesalta) 2 kartu per diena 10 min prieš pietus ir 10 min pries vakariene 15 dienu geriausia pradėti gerti 7-10 dienu po mmm.Ta sulty gerti reikia 3-6 menesi

Vo dar vienas abra kadabra g.gif Bet jau labai daug linksnių nesuderinta ir neina suprasti ką, kada ir po kiek (tas dvi stilines iš karto blink.gif ) gerti blush2.gif Gal galima pakartoti neskubant? blush2.gif

O ką reiškia ne violetinis, o rudas svogūnas? doh.gif blush2.gif Stipriai violetinis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 19 rugpjūčio 2014 - 12:04
QUOTE(Atisa @ 2014 08 19, 11:59)
Aciu uz receptuka, Donata72 4u.gif  Tik skamba laaaabai neskanniai  biggrin.gif  O ka jis daro tas uzpilas? Cia moteriskas, ar vyriskas bedas gydo?

Skanu skanu ax.gif cia moteriskos bedas
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2014 08 19, 12:01)
Vo dar vienas abra kadabra g.gif Bet jau labai daug linksnių nesuderinta ir neina suprasti ką, kada ir po kiek (tas dvi stilines iš karto  blink.gif ) gerti blush2.gif Gal galima pakartoti neskubant? blush2.gif

O ką reiškia ne violetinis, o rudas svogūnas? doh.gif  blush2.gif Stipriai violetinis? g.gif

Svogunas turi but paprastas rudas, yra violetiniu svogunu tai neeeeeeeee
As zinau ta moteriške nedares IVF,
po 1 stikline 10 min pries pietu i 10 min pries vakariene
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 19, 11:45)
Ech, na pagaliau atrašė man Elena, bet dėl Semros parašė, kad:

"We can not ensure about the availability of Prof. Dr. Semra Kahraman on that period for now and will inform you about this close to your appointment date.".

Tai nžn, ar  čia labiau reiškia, kad dalyvaus, ar kad labiau "ne", ar čia visiems taip rašo? smile.gif Ar dar kas nors, be KittyKittydarėsi pas juos GN?

O kuriai datai bandete klausti? jie ta zino mazdaug 3 sav iki konsultacijos, bent jau mums taip zinojo, tada ir perkiesi bilietus, kainos labai ju nesvyruoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 19, 12:45)
Ech, na pagaliau atrašė man Elena, bet dėl Semros parašė, kad:

"We can not ensure about the availability of Prof. Dr. Semra Kahraman on that period for now and will inform you about this close to your appointment date.".

Tai nžn, ar  čia labiau reiškia, kad dalyvaus, ar kad labiau "ne", ar čia visiems taip rašo? smile.gif Ar dar kas nors, be KittyKittydarėsi pas juos GN?

Sveikutes 4u.gif
Karmensita as isivaizduoju kaip apmaudu, bet ziurek kai grisi ir bus ne tik viskas ok,bet ir dar dvigubai tapsi nestuke.gif nestuke.gif Apmaudu,sunku bet bus viskas gerai mirksiukas.gif
Man buvo taip pat parase del Semros.Tai as paskui jau pries vykdama vel parasiau ir uzklausiau ar imanoma kazkaip suorganizuoti vizita taip kad butu profesore ir parasiau kuriom dienom as busiu Stambule,tai man atrase kad mano vizito diena kuri man buvo paskirta bus profesore mirksiukas.gif Man rodos kai yra truputi ilgesnis laiko tarpas gal jie nori isvengti nesklandumu ir taip raso,nes nezino juk gal kazkas ja iskvies,kas nors nutiks tuo metu,ar ji susirgs ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 08 19, 13:31)
O kuriai datai bandete klausti? jie ta zino mazdaug 3 sav iki konsultacijos, bent jau mums taip zinojo, tada ir perkiesi bilietus, kainos labai ju nesvyruoja  4u.gif

Laba,

na,dar yra šiek tiek laiko..Bandžiau klausti 01.10.2014-05.10.2014 datoms. Tai Yelena parašė, kad mano first appointment dar labai toli smile.gif parašyti atseit, viduryje rugsėjo prieš kelias sav smile.gif O man ta spalio pradžia atrodo tai visai čia pat smile.gif Ir dar atrodo, kad jei prof. Semra nedalyvaus, tai "nepasiseks" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 19 rugpjūčio 2014 - 13:29
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 19, 13:28)
Laba,

na,dar yra šiek tiek laiko..Bandžiau klausti 01.10.2014-05.10.2014 datoms. Tai Yelena parašė, kad mano first appointment dar labai toli smile.gif parašyti atseit, viduryje rugsėjo prieš kelias sav smile.gif O man ta spalio pradžia atrodo tai visai čia pat smile.gif Ir dar atrodo, kad jei prof. Semra nedalyvaus, tai "nepasiseks"  blush2.gif

tai manau dar tikrai palaukit, planuokites jau toms datoms, tik kuria tiksliai prof bus manau kokia rugsejo 10 bandykit rasyt, ir tada jei patvirtins , tai nusipirksit bilietukus 4u.gif Nes isivaizduoju tai profesorei sunkokia ir numatyt ilgesniam laikui ar tikrai ta diena bus su tokiu uzimtumu doh.gif
Tai lekiam anksciau visi , juk lietuviu antpludis rugsejo vidury biggrin.gif ir artimesne data jau manau aisku kada bus prof ax.gif Bus smagiau ligoninej visi savi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 19 rugpjūčio 2014 - 14:13
QUOTE(Edena @ 2014 08 19, 15:11)
tai manau dar tikrai palaukit, planuokites jau toms datoms, tik kuria tiksliai prof bus manau kokia rugsejo 10 bandykit rasyt, ir tada jei patvirtins , tai nusipirksit bilietukus  4u.gif Nes isivaizduoju tai profesorei sunkokia ir numatyt ilgesniam laikui ar tikrai ta diena bus su tokiu uzimtumu  doh.gif

Edena,

taigi, dar mačiau pirmam Tr temos psl., na, jei niekas nepasikeitė, kad beveik visos suskris spalį, tai ji tikrai bus užsiėmusi smile.gif.Ar jūs irgi tada skrendat savo "snaigučių"..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 19 rugpjūčio 2014 - 14:14
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 19, 16:13)
taigi, dar mačiau pirmam Tr temos psl., na, jei niekas nepasikeitė, kad beveik visos suskris spalį, tai ji tikrai bus užsiėmusi smile.gif.Ar jūs irgi tada skrendat savo "snaigučių"..?

As tai is 1 temos psl. matau, kad didzioji dalis rugseji vaziuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 19, 14:13)
Edena,

QUOTE(Atisa @ 2014 08 19, 14:20)
As tai is 1 temos psl. matau, kad didzioji dalis rugseji vaziuoja  bigsmile.gif

Taip taip, rugseji dauguma 4u.gif Bet mes su prof nebesusitiksime turbut, mes skrendam apie rugsejo viduri snaiguciu wub.gif Dar laukiu mm, bet jau tikrai tai rugseji gausis nebent jos neateitu dar koki menesi biggrin.gif bet jau 32 c.diena tai turi but jos ant dienu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 19 rugpjūčio 2014 - 14:34
QUOTE(Edena @ 2014 08 19, 15:32)
Taip taip, rugseji  dauguma 4u.gif  Bet mes su prof nebesusitiksime turbut, mes skrendam apie rugsejo viduri snaiguciu  wub.gif  Dar laukiu mm, bet jau tikrai tai rugseji gausis nebent jos neateitu dar koki menesi   biggrin.gif  bet jau 32 c.diena tai turi but jos ant dienu

Hmz..na, tada laukiu, kada čia visos skrisit ir parleksit nestuke.gif

p.s. Vienas pažįstamas susiviliojo tais pigiais bilietais, nuskrido ir parskrido sėkmingai. Skrido į Kijevą su Ukrainian Airlines - blyn, kiek susitaupytų..bet negaliu tam pasiryžt sad.gif Ns Yelena parašė, kad, nors ir visu apsilankė MV, vis tiek jam ten reikės pas Andrologą ir t.t. tai tas pirmas kartas labai išauga..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 19 rugpjūčio 2014 - 14:43
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 19, 14:28)
Laba,

na,dar yra šiek tiek laiko..Bandžiau klausti 01.10.2014-05.10.2014 datoms. Tai Yelena parašė, kad mano first appointment dar labai toli smile.gif parašyti atseit, viduryje rugsėjo prieš kelias sav smile.gif O man ta spalio pradžia atrodo tai visai čia pat smile.gif Ir dar atrodo, kad jei prof. Semra nedalyvaus, tai "nepasiseks"  blush2.gif

Nepergyvenk, Nica79, man ta pati parase kaip ir tau, nes mes irgi planuojame tomis dienomis 4u.gif tad as ir ketinu mazdaug rugsejo pirmoje puseje su ja susirasyti pakartotinai su visais patikslinimais ir tasku sudeliojimais ant i smile.gif viskas bus gerai! thumbup.gif
Atsakyti