Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 5tema

QUOTE(Atisa @ 2014 08 27, 09:15)
Labas rytas  4u.gif
"Ta" Christina tokia stamboka moteriske, sviesiais plaukais. ji man atrodo ne turke, o bulgare, istekejusi uz graiko  ax.gif  Christina praktiskai nekalba angliskai, tad jei pasakysi, kad rusiskai nesupranti, gausi ne ja  mirksiukas.gif

4u.gif Bulgare, ištekėjusi už graiko, gyvena Turkijoje, oho.. lotuliukas.gif Hmz, ir ką tas graikas veikia TR, įdomiai.. tongue.gif
Atsakyti
O jei kazkam papuls vistik Christina, na nera jau taip blogai su ja mano nuomone. As be jokios abejones nepateisinu jos elegsio del vaistu kainu ir pan., sitaip elgtis yra nezmogiska schmoll.gif Bet ji mus koordinavo per pirma konsultacija, viska suorganizavo, visur nuvede, visur palydejo 4u.gif
Tikrai jos neginu jokiu budu! ir net pati kitam kartui paprasiau kitos koordinatores, tiesiog noriu pasakyt, kad jei kazkas pas ja papulsit, tikrai neliksit be konsultacijos ar kazkaip blogiau suvedzioti 4u.gif Faktas, kad vaistu pas ja pirkti negalima, o siaip tai gydo gydytojai, ne koordinatores ax.gif
Na, tik paguost norejau, jei kazkam vistik ji papultu mirksiukas.gif nes dabar is musu visu postu galima susidaryt nuomone, kad jau su ja visai blogai, kas papuls, liks be IVF biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 27, 09:02)
Aš irgi..per silpna, atleiskit  verysad.gif Labai už visas džiaugiuosi, bet..per šį mėnesį 5ios draugės pasakė, kad laukiasi,

blink.gif oho, kiek daug.

QUOTE(Nica79 @ 2014 08 27, 09:14)
Na, aš 10 metų toje stadijoje, kai išeinu, ir matau vien  nestuke.gif  lotuliukas.gif Na, bet nesvarbu, čia juk ne "psichologinės pagalbos skyrelis"  4u.gif

na, mane tai irgi nestuke.gif visuomet erzindavo, tai aš pilnai suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 27, 09:41)
O jei kazkam papuls vistik Christina, na nera jau taip blogai su ja mano nuomone. As be jokios abejones nepateisinu jos elegsio del vaistu kainu ir pan., sitaip elgtis yra nezmogiska  schmoll.gif  Bet ji mus koordinavo per pirma konsultacija, viska suorganizavo, visur nuvede, visur palydejo  4u.gif 
Tikrai jos neginu jokiu budu! ir net pati kitam kartui paprasiau kitos koordinatores, tiesiog noriu pasakyt, kad jei kazkas pas ja papulsit, tikrai neliksit be konsultacijos ar kazkaip blogiau suvedzioti  4u.gif  Faktas, kad vaistu pas ja pirkti negalima, o siaip tai gydo gydytojai, ne koordinatores  ax.gif 
Na, tik paguost norejau, jei kazkam vistik ji papultu  mirksiukas.gif  nes dabar is musu visu postu galima susidaryt nuomone, kad jau su ja visai blogai, kas papuls, liks be IVF  biggrin.gif

Sveikutes,
Pritariu Atisiukui,siaip viskas kaip ir ok tik reikia stengtis vaistu pas ja nepirkti.O tai nera lengva padaryti nes ji juodai pristoja ir aiskina pievas ir pan.
Kristina yra is Moldavijos.Turi du vaikus;Aleksandra ir Nikol.Pirma kart istekejo ten,paskui isssiskyre ir gavosi kad susipazino su Turku ir atvyko i Turkija,taip gime Nikol.su tuo turku issiskyre ir dabar turejo kita drauga turka su kuriuo norejo nutraukti santykius nes jis labai pavydus. Ji stamboka,melynom akim ir blodine.
Edeniuk,na as dar duosiu zinia vis tiek tau kai jau vyksim i Kauna 4u.gif Nieko,apvirusuosiu tave stipriai stipriai ir grisi jau nebe viena mirksiukas.gif wub.gif
O Jelenai neapsimoka rasyti nes jos su Kristina geriausios drauges ir sopintis kartu ir vakare iseina prasiblaskyt kartu ir neretai ir toj ligonineje susiskambina ir valgo drauge pietus toj kavineje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 27, 08:14)
Na, aš 10 metų toje stadijoje, kai išeinu, ir matau vien  nestuke.gif  lotuliukas.gif Na, bet nesvarbu, čia juk ne "psichologinės pagalbos skyrelis"  4u.gif

lotuliukas.gif Nu cia jau nestuke.gif matyt pradedi po pirmuju nesekmingu metu, ir atrodo ju tiek dauuuug biggrin.gif Net drauges klausiau sakau ir tau atrodo kad padaugejo nesciu moteru- ne, sako, tu jas tik dabar pradejai itin pastebeti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 27, 09:23)

Edeniuk,na as dar duosiu zinia vis tiek tau kai jau vyksim i Kauna 4u.gif Nieko,apvirusuosiu tave stipriai stipriai ir grisi jau nebe viena mirksiukas.gif  wub.gif
O Jelenai neapsimoka rasyti nes jos su Kristina geriausios drauges ir sopintis kartu ir vakare iseina prasiblaskyt kartu ir neretai ir toj ligonineje susiskambina ir valgo drauge pietus toj kavineje mirksiukas.gif

Lauksiu 4u.gif Tiesa, gi minejai del ju draugystes… Tai zinai Sevda ten irgi eiline kordinatore, man rodos turbut isvis reik nebesikist, svarbiausia kad mes, lietuves , visos zinosim per ja nepirkt vaistu ir tiek, kad "neprisibanguotumem" tol Memorial, paskui nepriims gydytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 27 rugpjūčio 2014 - 09:28
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 27, 11:23)
Kristina yra is Moldavijos.... kad susipazino su Turku ir atvyko i Turkija

Nieko sau. Dar vyrui paskambinau, ji mums tikrai sake, kad jos vyras graikas blink.gif Na, tiek to, ne esme biggrin.gif zodziu ne turke ji, blondine ir isskirtiniausias bruozas - melynos akys rolleyes.gif

Del nesciuju tai man vienu metu buvo labai skaudu, kai drauge pasake, kad vel laukiasi issvajoto leliuko, buvo sunku dziaugtis verysad.gif Ir dziaugiausi uz ja, ir dar skaudziau paciai buvo.. Bet dabar kazkaip nieko, gal del to, kad vel IVF ruosiames, kad vel esu pilna vilciu ir tikejimo, kad sekanti as busiu blush2.gif Tai dabar nebesu jautri nesciosioms, bet pilnai suprantu ir kitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 08 27, 09:01)
Nes greiciausiai si cikla dar nevaziuosime , krize galutinai musu santykius  angel_sadangel.gif

Oi unsure.gif rodos mažieji šaltukai laukia, tuoj būsi nestuke.gif , o va kaip liūdna, kai pamatas trupa doh.gif
Mes irgi esam daug daug praėję, tebeeinam...toks jau tas santyokinis gyvenimas-nuolatinis darbas su viens kitu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 08 27, 10:34)
Nieko sau. Dar vyrui paskambinau, ji mums tikrai sake, kad jos vyras graikas  blink.gif  Na, tiek to, ne esme biggrin.gif zodziu ne turke ji, blondine ir isskirtiniausias bruozas - melynos akys  rolleyes.gif

Nu bet ar apie tą pačią Kristiną kalbat, juk merginos minėjot kad yra dvi g.gif o tai kaip ta kita atrodo?
Gal žinot abiejų pavardes, tai taptų aišku kuri kuri
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 08 27, 09:41)
Oi unsure.gif rodos mažieji šaltukai laukia, tuoj būsi nestuke.gif , o va kaip liūdna, kai pamatas trupa doh.gif
Mes irgi esam daug daug praėję, tebeeinam...toks jau tas santyokinis gyvenimas-nuolatinis darbas su viens kitu 4u.gif
Papildyta:

Na taip atrodo tiek daug nuejom, dar labiau ir skaudina laukiantys saltukai.. verysad.gif

O Kristina ta kita - sesele as kaip suprantu, rudu plauku, rudu akiu, simpatiskos labai isvaizdos ir kaip moteris smulki 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 27 rugpjūčio 2014 - 09:45
QUOTE(Atisa @ 2014 08 27, 10:34)
Nieko sau. Dar vyrui paskambinau, ji mums tikrai sake, kad jos vyras graikas  blink.gif  Na, tiek to, ne esme biggrin.gif zodziu ne turke ji, blondine ir isskirtiniausias bruozas - melynos akys  rolleyes.gif

Del nesciuju tai man vienu metu buvo labai skaudu, kai drauge pasake, kad vel laukiasi issvajoto leliuko, buvo sunku dziaugtis  verysad.gif  Ir dziaugiausi uz ja, ir dar skaudziau paciai buvo.. Bet dabar kazkaip nieko, gal del to, kad vel IVF ruosiames, kad vel esu pilna vilciu ir tikejimo, kad sekanti as busiu  blush2.gif  Tai dabar nebesu jautri nesciosioms, bet pilnai suprantu ir kitas  4u.gif

Ai zinok Atisiuk velnias supras ja,gal ji kiekvienai skirtinga istorija pasakoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man tik ji sake kad mama Graikijoje gyvena ir ji ten nuvyksta ir kad mama uzknisa nes visas benames kates susinesa namo o kai ji atvyksta su vaikais mat vietos nera. ax.gif
O man irgi tas pats buvo kaip ir jums.Matydavau visur nestukes arba mazucius vaikelius.Is pradziu vyras kazkaip nesuprasavo manes,o paskutinius kelis metus ir jis sakydavo,vaziavau ir pamaciau tokia grazia nestuke tai praleidau ir paskui jau abu labai daznai pakalbedavome kad kiek daug nestukiu yra musu mieste. Matyt tai ko troksti tai ir matai.O kai pamatai toks jausmas suiimdavo,,,,, Manau kad visa si busena naturali kurios eina kryziaus kelius.
Tikejimo visoms 4u.gif
Atsakyti
Laba diena merginos 4u.gif
Pirmiausiai noriu visas Jus pasveikinti,tapusias nestuke.gif,dziaugiuosi kartu su Jumis!! 4u.gif 4u.gif
Laukenciom savo lemtingos keliones linkiu,kad ta kelione Jusu gyvenime butu pati paciausia ir kad i sia kelione isvykia dviese,o jau griztumeme tryse,o gal net keturiese ir kad taip visi kartu liktumeme amzinai mirksiukas.gif
Po trupuciuka bandau grizti i siuos namucius ax.gif Laikas labai greitai eina,kada vykome pirmai konsultacijai dar buvau neistekejusi,o dabar jau tapau savo vyrui oficialia zmona ir nekantriai skaiciuoju laika iki tos dienos kada jau galesiu deti lagaminus ir vykti tenais,kur labai noreciau,kad ir musu svajone issipildytu wub.gif
Sekmes merginos linkiu visom visom 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 08 27, 11:41)
Nu bet ar apie tą pačią Kristiną kalbat, juk merginos minėjot kad yra dvi g.gif o tai kaip ta kita atrodo?
Gal žinot abiejų pavardes, tai taptų aišku kuri kuri

As tikrai apie ta pacia kalbu, bulgare, kuri pasirodo yra is Moldavijos, kur galvojom, kad istekejo uz graiko, o pasirodo uz turko lotuliukas.gif Gal pakeite vyra per ta laika. As apie ta Christina Yourgiyadis, manau, kitos irgi drinks_cheers.gif

Edenut, taisykit santykius, kas ten uzpuole dabar jus. Neimk i sirdi visko giliai ir nurasyk tieisog diagnozei "vyras" biggrin.gif Beje, mano kolege labai domisi visokiom zvaigzdem, energetiniais laukais ir t.t., tai sake, kad rugojutis eneregetiskai labai stiprus menuo ir bus labai daug sunkumu visiems, svarbiausia-negalima prarasti savitvardos ir lieti pykcio, nes tai atsisuks atgal. Nezinau, kiek ten tiesios, bet kad toki nesekminga menesi tureciau, tikrai seniai buvo doh.gif Viskas bus gerai, mazut, imk baliona 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(emirra @ 2014 08 27, 11:55)

Emirra drinks_cheers.gif Aciu uz palinkejimus, labai visos sito tikimes ir laukiam wub.gif kokie dabar jusu planai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 27 rugpjūčio 2014 - 10:02
QUOTE(Atisa @ 2014 08 27, 10:02)

Edenut, taisykit santykius, kas ten uzpuole dabar jus. Neimk i sirdi visko giliai ir nurasyk tieisog diagnozei "vyras"  biggrin.gif  Beje, mano kolege labai domisi visokiom zvaigzdem, energetiniais laukais ir t.t., tai sake, kad rugojutis eneregetiskai labai stiprus menuo ir bus labai daug sunkumu visiems, svarbiausia-negalima prarasti savitvardos ir lieti pykcio, nes tai atsisuks atgal. Nezinau, kiek ten tiesios, bet kad toki nesekminga menesi tureciau, tikrai seniai buvo  doh.gif  Viskas bus gerai, mazut, imk baliona  4u.gif
Papildyta:

ooo taip, taip ir buvo 4u.gif 4u.gif Aciu uz balioneli 4u.gif 4u.gif na bet kokiu atveju dziaugiuosi tik kad tos mm uztruko ir pagaliau baigiasi itemptasis Rugpjutis, visko buvo daug abiems, tikiu kad kazkaip issispresim blush2.gif
O kaip taviskis, ar jau geria antibus ?

Emirra sveika sugrizusi 4u.gif 4u.gif ir sveikinimai sukurus oficialia seima bigsmile.gif wub.gif Kada zadate vykti i TR smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 27 rugpjūčio 2014 - 10:46