QUOTE(RositaK @ 2014 08 27, 15:08)
Pagaliau
Klausyk, o kelintą c.d. tau turkai liepė atvažiuot (jei echo viskas gerai)?
Tai visai nieko nesake, kaip snekejo tik kad jau po O, kaip kad naturaliai panasus laikas butu, as kaip supratau is visko tai dabar jei natur foliu pas mane bus dabar, tai jie turi O, tik nezinau ar naturaliai lauksim ar kazkaip paskatins, bet schemoj nera jokiu stim. tik Estrofem tai visai neaisku, bet jeigu su tokiu ilgiu mano ciklo ir po O dar turi but 5 d. praeje nes 5 d. blastute, tai jei O grubiai 18 c.d. buna vidutiniskai tai dar + 5 d. gaunasi man apie 23 c.d. bet realiai aiskes viskas eigoj, kaip augs endometriumas

tai va parasiau sevdai, kad penktadieni atsiusiu perpiet visa info,ir tada jau paskirs viska, tikiuosi visus reikalingus vaistus gausiu cia
Na taip tiksliai turbut ir jie db nezinos kaip pas mane bus, nes va si cikla O buvo kai buvau pas gine 25 c.d. ir dar maskatavosi 16 mm folis vienas

Tai nezinau gal kazkaip vistiek vaistais cia koreaguos tas mano policistines nesamones
QUOTE(Atisa @ 2014 08 27, 15:13)
Pas mane irgi

Man iki pirmo gimdymo visada buvo kaip laikrodis - 28 dienos, lygiai lygiai, o po gimdymo sutrumpėjo iki 25-26 dienų. Kiek skaičiau, ciklo trumpėjimas dažnai susijęs su endometrioze. Man taip ir buvo
Papildyta:

ir man si cikla taip buvo, paverkiau SM atejusi, kad niekas neprasideda, viskas veluoja, ir prasidejo uz poros val

tai dabar zinosim recepta, nes man lygiai taip pat, tik pasigyriau savo rekordais