Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 5tema

QUOTE(Edena @ 2014 08 27, 15:05)
O as rato rekordininke  siandien 40dienis  biggrin.gif

ohooo blink.gif daug blink.gif mantaip buvo tik pries 7 metus (pries dukrytes gimima lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 27, 13:15)
ohooo  blink.gif daug  blink.gif  mantaip buvo tik pries 7 metus (pries dukrytes gimima  lotuliukas.gif )

Nu man irgi turbut gal tik pora kartu taip buve, ( tiesa, nei dukryte nei sunelis tada negime lotuliukas.gif ) bet jau cia kad visoms uzilgino, tai man - kaip reikiant biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 08 27, 14:23)
Nu man irgi turbut gal tik pora kartu taip buve, ( tiesa, nei dukryte nei sunelis tada negime lotuliukas.gif ) bet jau cia kad visoms uzilgino, tai man - kaip reikiant  biggrin.gif  biggrin.gif

O ką nors "jauti"..? Na, kad ateis? O gal ne? ..
Nors pas mus be IVF šansų nėra, bet aš vis tiek, būna, įsivaizduoju, kad Dievulis manęs pasigaili ir įvyksta stebuklas nestuke.gif lotuliukas.gif
Pas mane tai viskas tik trumpėja smile.gif Kažkada skaičiau, kad irgi su kažkokiais harmonais svarbiais susiję..Tai vis lakstau tikrintis harmonus, ar viskas gerai, nes vis atrodo, kad kas nors negerai smile.gif tongue.gif Jau visos venos išnaudotos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 27, 14:33)
O ką nors "jauti"..? Na, kad ateis? O gal ne? ..
Nors pas mus be IVF šansų nėra, bet aš vis tiek, būna, įsivaizduoju, kad Dievulis manęs pasigaili ir įvyksta stebuklas  nestuke.gif  lotuliukas.gif
Pas mane tai viskas tik trumpėja smile.gif Kažkada skaičiau, kad irgi su kažkokiais harmonais svarbiais susiję..Tai vis lakstau tikrintis harmonus, ar viskas gerai, nes vis atrodo, kad kas nors negerai smile.gif  tongue.gif Jau visos venos išnaudotos smile.gif

oi geras parasiau jums, ir prasidejo thumbup.gif aisku jau po 15 val ir dar nesipriai, tai betkokiu atveju penktadieni uzsirasiau jau pas gine, ziuresim kaip cia kas thumbup.gif

Nu geriau jau trumpesnes nei ilgesnes, nes su tom ilgesnem kai paskaiciuoji tai realiai turi tik kokius 10 sansu per metus naturaliai megint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 27 rugpjūčio 2014 - 14:46
QUOTE(Edena @ 2014 08 27, 15:44)
oi geras parasiau jums, ir prasidejo  thumbup.gif 

Pagaliau blink.gif 4u.gif
Klausyk, o kelintą c.d. tau turkai liepė atvažiuot (jei echo viskas gerai)?
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 27, 16:33)

Pas mane tai viskas tik trumpėja smile.gif

Pas mane irgi drinks_cheers.gif Man iki pirmo gimdymo visada buvo kaip laikrodis - 28 dienos, lygiai lygiai, o po gimdymo sutrumpėjo iki 25-26 dienų. Kiek skaičiau, ciklo trumpėjimas dažnai susijęs su endometrioze. Man taip ir buvo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 08 27, 16:44)
oi geras parasiau jums, ir prasidejo  thumbup.gif 

thumbup.gif ir man si cikla taip buvo, paverkiau SM atejusi, kad niekas neprasideda, viskas veluoja, ir prasidejo uz poros val biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 27 rugpjūčio 2014 - 15:12
QUOTE(RositaK @ 2014 08 27, 15:08)
Pagaliau blink.gif  4u.gif
Klausyk, o kelintą c.d. tau turkai liepė atvažiuot (jei echo viskas gerai)?

Tai visai nieko nesake, kaip snekejo tik kad jau po O, kaip kad naturaliai panasus laikas butu, as kaip supratau is visko tai dabar jei natur foliu pas mane bus dabar, tai jie turi O, tik nezinau ar naturaliai lauksim ar kazkaip paskatins, bet schemoj nera jokiu stim. tik Estrofem tai visai neaisku, bet jeigu su tokiu ilgiu mano ciklo ir po O dar turi but 5 d. praeje nes 5 d. blastute, tai jei O grubiai 18 c.d. buna vidutiniskai tai dar + 5 d. gaunasi man apie 23 c.d. bet realiai aiskes viskas eigoj, kaip augs endometriumas g.gif tai va parasiau sevdai, kad penktadieni atsiusiu perpiet visa info,ir tada jau paskirs viska, tikiuosi visus reikalingus vaistus gausiu cia doh.gif

Na taip tiksliai turbut ir jie db nezinos kaip pas mane bus, nes va si cikla O buvo kai buvau pas gine 25 c.d. ir dar maskatavosi 16 mm folis vienas blink.gif blink.gif Tai nezinau gal kazkaip vistiek vaistais cia koreaguos tas mano policistines nesamones doh.gif
QUOTE(Atisa @ 2014 08 27, 15:13)
Pas mane irgi  drinks_cheers.gif  Man iki pirmo gimdymo visada buvo kaip laikrodis - 28 dienos, lygiai lygiai, o po gimdymo sutrumpėjo iki 25-26 dienų. Kiek skaičiau, ciklo trumpėjimas dažnai susijęs su endometrioze. Man taip ir buvo  4u.gif
Papildyta:

thumbup.gif ir man si cikla taip buvo, paverkiau SM atejusi, kad niekas neprasideda, viskas veluoja, ir prasidejo uz poros val  biggrin.gif

thumbup.gif tai dabar zinosim recepta, nes man lygiai taip pat, tik pasigyriau savo rekordais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 27 rugpjūčio 2014 - 15:30
QUOTE(RositaK @ 2014 08 26, 21:28)
Atleiskit, bet aš per "silpna" meetintis su  nestuke.gif  unsure.gif

Suprantu, oi kaip suprantu.

Ne i temą klausimas - o čia to Folio po 5mg visoms Turkai rekomenduoja gerti ar tik su tam tikrom indikacijom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 08 27, 16:27)
Tai visai nieko nesake, kaip snekejo tik kad jau po O, kaip kad naturaliai panasus laikas butu, as kaip supratau is visko tai dabar jei natur foliu pas mane bus dabar, tai jie turi O, tik nezinau ar naturaliai lauksim ar kazkaip paskatins, bet schemoj nera jokiu stim. tik Estrofem tai visai neaisku, bet jeigu su tokiu ilgiu mano ciklo ir po O dar turi but 5 d. praeje nes 5 d. blastute, tai jei O grubiai 18 c.d. buna vidutiniskai tai dar + 5 d. gaunasi man apie 23 c.d. bet realiai aiskes viskas eigoj, kaip augs endometriumas  g.gif  tai va parasiau sevdai, kad penktadieni atsiusiu perpiet visa info,ir tada jau paskirs viska, tikiuosi visus reikalingus vaistus gausiu  cia  doh.gif  

Oho, kiek čia reikalų..o jūs jau turite tuos bilietus į TR? Ar pikrsite, kai galutinai apsispręsite?

Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 08 27, 16:13)
Pas mane irgi  drinks_cheers.gif  Man iki pirmo gimdymo visada buvo kaip laikrodis - 28 dienos, lygiai lygiai, o po gimdymo sutrumpėjo iki 25-26 dienų. Kiek skaičiau, ciklo trumpėjimas dažnai susijęs su endometrioze. Man taip ir buvo  4u.gif
Papildyta:

Atisa, pamenu, kaip skridai ir neturėjai LP pasidariusi. O Tau TR nustatė endometriozę iš GN? unsure.gif

Marmara, kaip Tau einasi ten? Tikriausiai labai karšta?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 27 rugpjūčio 2014 - 15:53
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 27, 15:50)
Oho, kiek čia reikalų..o jūs jau turite tuos bilietus į TR? Ar pikrsite, kai galutinai apsispręsite?

Nea , neturim. Galesim pirkti sake tik tada kai pasakys kad endometriumas geras, tada kelt turesim iskart sparnus ir sodins, cia LT reikes pastoviai pas gine vaikscioti 4u.gif Iki pasakys, kad jau, lekit pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2014 08 27, 16:36)
Ne i temą klausimas - o čia to Folio po 5mg visoms Turkai rekomenduoja gerti ar tik su tam tikrom indikacijom?  g.gif

Į temą mirksiukas.gif taip, visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 27, 17:50)
Papildyta:
Atisa, pamenu, kaip skridai ir neturėjai LP pasidariusi. O Tau TR nustatė endometriozę iš GN?  unsure.gif

Ne, man BAK'e Gricius sake, kad labai lengva endo forma unsure.gif Nenustatė man jos, nezinau, is kur mate g.gif
Atsakyti