Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 5tema

QUOTE(Karmensita @ 2014 08 18, 18:43)
Taip, aš irgi tikiu, kad Aylin ne be reikalo taip sakė.

aš manau ji pamatė tavo tyrimų ats ir taip nusprendė, matyt jie rodė, kad nieko gero nebūtų unsure.gif
Edena, protingas taviškis - aš irgi taip manau, kad nieko nevyksta šiaip sau -viskas turi savo prasmę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 08 18, 14:50)

Nuostabu wub.gif

QUOTE(Karmensita @ 2014 08 18, 17:53)
linkėjimai iš Stambulo:)

Na tikrai, gaila unsure.gif 4u.gif

QUOTE(Edena @ 2014 08 18, 18:03)
Ir isvis kas kada nors cistu tureje gal profilaktiskai pries IVF kazka reiketu panaudoti nes as usinervinau tada irgi nuvaziavus kad nesumasciau kazko profilaktiskai pavartoti (cia tik mano nuomone) . Dabar pries FET cikla geriu lasiukus savo firminius  biggrin.gif  Tikesimes neuzsiliks nes 3 foliai buvo tai nieko gero , kad tik susprogtu visi ir neatsauktu FET  doh.gif

Arba nulekt kur privaciai echo pasidaryt,kad ir ciklo gale.Jei nieko nera, ramiai skrendi, jei yra,sulaukus mmm vel leki ziuret ar yra. Bet as taip daryciau, nes pas mane "megsta" laiku neovuliuot, nors su mmm pasisalina dazniausiai..

Pridaviau siandien krauja PRL ir PRG, bet nieko gero nesitikiu, nes jei ir ivyko OV, tai smarkiai uzvelavus.Nesuprantu kaip cia taip,praeita cikla kuo graziuosiai Bromocriptinas numuse,si cikla ne,nors dozes nekeiciau unsure.gif Buvau dar sugalvojus GN pasidaryt greitai, nes LP buvo pries 1.5 metu,tai gal jau biskuti "uzsikimso" biggrin.gif bet Kaune nedaro doh.gif Kascia per ubagynas nesuprantu!Kraujo tyrimu atsakymu greit negausi, savaitgali kraujo nepriduosi, GN nepasidarysi doh.gif

Kas liecia laiko, mes dar neapsivede. Planavom kitu metu rudeni, na bet ziuresim, gal ir iseis paankstint siek tiek. Tai pakolkas jiem rasyt emailo turbut net neverta g.gif
Atsakyti
Karmensita, eina sau, kaip negerai gavos doh.gif
Vaje, o mes bilietus pirkom ir pirmyn, ir atgal, tai kad liko uzteks, abejoniu nekilo, nes emem ilgesniam laikui, bet apie tokia absurdiska situacija net nepagalvojau doh.gif smile.gif
Laikykis, gal tikrai nelemtas sis kartas buvo, gal taip turejo but, kad apsaugot nuo dar didesnes nesekmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2014 08 18, 19:41)
Kas liecia laiko, mes dar neapsivede. Planavom kitu metu rudeni, na bet ziuresim, gal ir iseis paankstint siek tiek. Tai pakolkas jiem rasyt emailo turbut net neverta g.gif

mes ir ne, galvojom staigiai susirasyti, bet medicana parase:
Marriage is not a problem to us for foreign couples.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 08 18, 21:05)
mes ir ne, galvojom staigiai susirasyti, bet medicana parase:
Marriage is not a problem to us for foreign couples.

Hm, kaip idomiai g.gif o Memorial yra problem kaip suprantu?
Atsakyti
Atrašė Yelena dar vieną laišką, prisegdama ir dar 4 Memorial darbuotojoms.
O kas tas HSG - čia gimdos nuotrauka? (We discussed your questions with our IVF doctors and they informed us that because of operation you had it is important for you to perform HSG test before your comming).

p.s. Truputį nusivyliau, nes atsakymo iš jų daktarų dėl svarbaus klausimo negavau, tik kvietimą po 2 mėn darytis IVF doh.gif Bet dar kartą užklausiu, nes man pusmečiui reiktų leistis tam tikrus vaistus ir neaišku ar po to stimuliuotųsi normaliai.

Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 08 18, 21:11)
Atrašė Yelena dar vieną laišką, prisegdama ir dar 4 Memorial darbuotojoms.
O kas tas HSG - čia gimdos nuotrauka?

HSG-histerosalpingograma, arba GN jei mes vadintume 4u.gif jiems matai svarbi kiaušintakių būklė, ar nėra juose uždegiminio skysčio hidrosalpingso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2014 08 18, 17:53)
Na, o aš savo kelionę baigiu rytoj. Mano organizmas mane išdavė - nuskridus paaiškėjo, kad turiu užsilikusį iš praeito ciklo folikulą, kuris sukėlė FSH iki dangaus. Tai IVF atšaukiamas iki susitvarkysiu organizmąsmile.gif. Pirmąsyk taip.

siaubas, kaip likimas pakišo koją doh.gif doh.gif doh.gif ojėj, na, laikykis. o bent sakė, ką daryt, kad kitą kartą to išvengt?

QUOTE(19891010 @ 2014 08 18, 20:41)
Arba nulekt kur privaciai echo pasidaryt,kad ir ciklo gale.Jei nieko nera, ramiai skrendi, jei yra,sulaukus mmm vel leki ziuret ar yra. Bet as taip daryciau, nes pas mane "megsta" laiku neovuliuot, nors su mmm pasisalina dazniausiai..

na, kad ir kaip aš KT laikyčiau dideliu blogiu, bet jei reiktų iš naujo viską pakartot, tai paklausyčiau gydytojo patarimo prieš IVF pagert KT: taip išvengiama hormonų disbalanso, cistų susidarymo, galbūt kažkiek didelio FSH ir svarbiausia nereguliarių mmm, kaip buvo man doh.gif na, bet mano atveju tas anksti užaugęs folis išėjo į gerą.
Atsakyti
Dar viena pastaba. Jei reikes vyrui TESos ji kainuoja atskirai, apie 3000lt. As kazkaip apsigavau su tuo uzrasu kad IVF viskas iskaiciuota. Galvojau ir TESA, deja.
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2014 08 18, 20:10)
Hm, kaip idomiai g.gif  o Memorial yra problem kaip suprantu?

taip, memorial daro tik susituokusiom porom
Atsakyti
QUOTE(Maniakas @ 2014 08 18, 21:24)
Dar viena pastaba. Jei reikes vyrui TESos ji kainuoja atskirai, apie 3000lt.

Įrašau į pirmą žinutę info 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 19 rugpjūčio 2014 - 07:35
QUOTE(RositaK @ 2014 08 18, 22:49)
Gal gali parašyti kiek TESA kainavo? Įrašysim į pirmą žinutę info 4u.gif

Rositel, gi pati pakomentavai zinute su Maniako nurodyta kaina lotuliukas.gif
Atsakyti