QUOTE(Tino @ 2014 08 18, 14:50)
608,8
Nuostabu
QUOTE(Karmensita @ 2014 08 18, 17:53)
Na tikrai, gaila
QUOTE(Edena @ 2014 08 18, 18:03)
Ir isvis kas
kada nors cistu tureje gal profilaktiskai pries IVF kazka reiketu panaudoti nes as usinervinau tada irgi nuvaziavus kad nesumasciau kazko profilaktiskai pavartoti (cia tik mano nuomone) . Dabar pries FET cikla geriu lasiukus savo firminius

Tikesimes neuzsiliks nes 3 foliai buvo tai nieko gero , kad tik susprogtu visi ir neatsauktu FET
Arba nulekt kur privaciai echo pasidaryt,kad ir ciklo gale.Jei nieko nera, ramiai skrendi, jei yra,sulaukus mmm vel leki ziuret ar yra. Bet as taip daryciau, nes pas mane "megsta" laiku neovuliuot, nors su mmm pasisalina dazniausiai..
Pridaviau siandien krauja PRL ir PRG, bet nieko gero nesitikiu, nes jei ir ivyko OV, tai smarkiai uzvelavus.Nesuprantu kaip cia taip,praeita cikla kuo graziuosiai Bromocriptinas numuse,si cikla ne,nors dozes nekeiciau

Buvau dar sugalvojus GN pasidaryt greitai, nes LP buvo pries 1.5 metu,tai gal jau biskuti "uzsikimso"

bet Kaune nedaro

Kascia per ubagynas nesuprantu!Kraujo tyrimu atsakymu greit negausi, savaitgali kraujo nepriduosi, GN nepasidarysi
Kas liecia laiko, mes dar neapsivede. Planavom kitu metu rudeni, na bet ziuresim, gal ir iseis paankstint siek tiek. Tai pakolkas jiem rasyt emailo turbut net neverta