Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 5tema

QUOTE(Atisa @ 2014 08 19, 08:14)
Rositel, gi pati pakomentavai zinute su Maniako nurodyta kaina  lotuliukas.gif

O siaube, tikrai! musės protas mano fool.gif fool.gif fool.gif
SORIUKAS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 08 18, 18:03)
Papildyta:
Labas Karmensita  4u.gif  4u.gif  Kaip gaila kad liudnos tokios zinios  schmoll.gif  verysad.gif 
Ir isvis kas kada nors cistu tureje gal profilaktiskai pries IVF kazka reiketu panaudoti nes as usinervinau tada irgi nuvaziavus kad nesumasciau kazko profilaktiskai pavartoti (cia tik mano nuomone) . Dabar pries FET cikla geriu lasiukus savo firminius  biggrin.gif  Tikesimes neuzsiliks nes 3 foliai buvo tai nieko gero , kad tik susprogtu visi ir neatsauktu FET  doh.gif

Karmensita, labai liūdna..laikykitės. Kaip negaliu patikėti stebuklais, taip negaliu patikėti, kad gali atsitikti taip, kaip Jums su tuo užsilikusiu "foliu"..

Edena, žinau, aš dar neturėjus IVF, ir mane tikriausiai šio skyrelio merginos pasmerktų, bet aš ir kelios mano draugės vartojam kai ką iš "alternatyvios medicinos srities", sako, kad jie padeda pašalinti ir po mmm užsilikusias cistas, ir organizmą pavalo ir t.t. Mes naudojam Fohow "princesės perlą". Internete galima surasti aprašymą. Bet su tais "abra kadabra" tai kiekvieno asmeninis reikalas..
Papildyta:
p.s. vakar po keturių nesėkmingų bandymų pavyko Elenai išsiųsti laišką - buvau prikabinusi MV ligos istoriją, bet siunčiau po to tik kelis lapus, laiškas išėjo. Išsiunčiau ir jai ir bendru mailu, bet niekas dar neparašė sad.gif Kažko sunkiai sekasi prisiregisturoti ten pas juos sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nica79: 19 rugpjūčio 2014 - 08:10
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 19, 08:10)
Karmensita, labai liūdna..laikykitės. Kaip negaliu patikėti stebuklais, taip negaliu patikėti, kad gali atsitikti taip, kaip Jums su tuo užsilikusiu "foliu"..

Edena, žinau, aš dar neturėjus IVF, ir mane tikriausiai šio skyrelio merginos pasmerktų, bet aš ir kelios mano draugės vartojam kai ką iš "alternatyvios medicinos srities", sako, kad jie padeda pašalinti ir po mmm užsilikusias cistas, ir organizmą pavalo ir t.t. Mes naudojam Fohow "princesės perlą". Internete galima surasti aprašymą. Bet su tais "abra kadabra" tai kiekvieno asmeninis reikalas..
Papildyta:
p.s. vakar po keturių nesėkmingų bandymų pavyko Elenai išsiųsti laišką - buvau prikabinusi MV ligos istoriją, bet siunčiau po to tik kelis lapus, laiškas išėjo. Išsiunčiau ir jai ir bendru mailu, bet niekas dar neparašė sad.gif Kažko sunkiai sekasi prisiregisturoti ten pas juos sad.gif

Nieko, buma, siandien dar palaukit, jeigu iki vakaro neatrasts pakartokit laiska 4u.gif siaip jau su jais paskui be problemu po vizito, matyt iki vizito nera tokie demesingi nes turi tikrai kalnus pacientu, speju neapsidirba del visu su daktarais kalbet o ten ir pas tuos daktarus kasdien karsta, paciente po pacientes.. Verda ten gyvenimas 4u.gif
Atsakyti
Tai va, kam buvo aktualu, kas atsakingas uz uzsieniecius: "Elis Ceylan is responsible person for IVF İnternational Patients Relations, she will help you."
As pati jau nebesuprantu, kas ten uz ka atsakingas doh.gif
Vienu zo, rasai bet kam, o po to nukreipia ten, kur reikia biggrin.gif
Beje, labai pamalonino Sevdos laiskas, nes laisko pabaigoj parase "Pagarbiai smile.gif" (lietuviskai) - nustebino bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 08 18, 20:11)
Atrašė Yelena dar vieną laišką, prisegdama ir dar 4 Memorial darbuotojoms.
O kas tas HSG - čia gimdos nuotrauka? (We discussed your questions with our IVF doctors and they informed us that because of operation you had it is important for you to perform HSG test before your comming).

p.s. Truputį nusivyliau, nes atsakymo iš jų daktarų dėl svarbaus klausimo negavau, tik kvietimą po 2 mėn darytis IVF  doh.gif  Bet dar kartą užklausiu, nes man pusmečiui reiktų leistis tam tikrus vaistus ir neaišku ar po to stimuliuotųsi normaliai.

Na pabandykit paklausyt ir tikrai HSG pasidaryt, jie daug ka mato labai is jos, juk vienai narei pamate tai ko LT nemate … pasidarykit cia ir nusiuskit mailu, jiems to uztenka, atsiuncia atsakyma ir tikrai pasitare… Jie siaip sau neraso ko nebuna padare, matyt daktaru nuomone tenai skiriasi pagal jusu pateiktus rezultatus g.gif
Ir nori matyti vaizda kaip yra is tikruju.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 19, 10:10)
Mes naudojam Fohow "princesės perlą". Internete galima surasti aprašymą. Bet su tais "abra kadabra" tai kiekvieno asmeninis reikalas..

Ir visai ne "Abra kadabra" mirksiukas.gif MB iš tų pačių naudoja kordicepsą, jis turėjo kitur bėdelių, ir operaciją apturėjo-niekas nepadėjo, jokie vaistai, niekas, o tas kaip sakai "Abra kadabra" grybas tieisog stebuklus padarė! Beje, vyro sesuo jį naudojo nuo cistų (kordicepsą+Princesės perlą), net daktarai buvo apžavėti 4u.gif Tai mes irgi dabar radom vieną vaisingumui gerinti -kordicepsas+skruzdžių kažkas.. Rezultatų nežinom, pasimatys rugsėjį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 19, 08:15)
Tai va, kam buvo aktualu, kas atsakingas uz uzsieniecius: "Elis Ceylan is responsible person for IVF İnternational Patients Relations, she will help you."
As pati jau nebesuprantu, kas ten uz ka atsakingas  doh.gif
Vienu zo, rasai bet kam, o po to nukreipia ten, kur reikia biggrin.gif
Beje, labai pamalonino Sevdos laiskas, nes laisko pabaigoj parase "Pagarbiai smile.gif" (lietuviskai) - nustebino  bigsmile.gif  thumbup.gif

Taip taip, sakiau juk kad SEVDA neapsiima jau nauju, tam yra Elis, reiketu ta pakoreaguoti info turbut 4u.gif
O pagarbiai ismoko is mano darbinio mail'o biggrin.gif siusdavau laiska su Regards parasu, o kazkada netycia liko lietuviskasis parasas , Pagarbiai, Vardas Pavarde , tai paskui gaunu atsakyma su juoko veiduku, Pagarbiai, Sevda lotuliukas.gif Sakau ji superine nes labai demesinga thumbup.gif Gaila tik kad del bulgaru antpludzio neturi laiko kitoms unsure.gif
Bet Elis irgi labai maloni, irgi bulgare, super padirskutuodavom apie pliazus, apie bulgarija ir t.t. labai maloni mergina thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 08 19, 08:10)
Mes naudojam Fohow "princesės perlą". Internete galima surasti aprašymą. Bet su tais "abra kadabra" tai kiekvieno asmeninis reikalas..

Nica79 mano lasai zinok irgi Abra kadabra, homeopatiniai, tai tikrai niekas cia "nelinciuos" Jusu uz tai 4u.gif biggrin.gif Daugiau cia yra tokiu burtininkiu lotuliukas.gif Ir as tam tarpe

QUOTE(Atisa @ 2014 08 19, 08:21)
:  Tai mes irgi dabar radom vieną vaisingumui gerinti -kordicepsas+skruzdžių kažkas.. Rezultatų nežinom, pasimatys rugsėjį  biggrin.gif

Tas skruzdziu kazkas tai skamba ... g.gif Kaip koks kakis lotuliukas.gif Bet turbut tas ju sisius vadinamas skystis kuri gal padaro jei uzlipa ant rankos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 19, 09:21)
Ir visai ne "Abra kadabra"  mirksiukas.gif MB iš tų pačių naudoja kordicepsą, jis turėjo kitur bėdelių, ir operaciją apturėjo-niekas nepadėjo, jokie vaistai, niekas, o tas kaip sakai "Abra kadabra" grybas tieisog stebuklus padarė!

Jis tikrai daro stebuklus! Ir kordicepsas ir kiti ten "abra kadabra" smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
beje Elis ir super humoro jausma turi smile.gif Atsimenu kaip isizvenge jos su ta ruse sesele, aiskino kaip reikia vaistus leistis (pradzioj) ir sako "you already don't need to have sex anymore" , mano vyras atsipute sako "thanks God" , tos kad isijuoke sako dar taip negirdejom kad vyras apsidziaugtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 08 19, 10:25)
Tas skruzdziu kazkas tai skamba ... g.gif  Kaip koks kakis  lotuliukas.gif

Kalnų skruzdžių ekstraktas - va, kaip raso ax.gif O tie sysiai neskanus sake lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 19 rugpjūčio 2014 - 08:36
QUOTE(Edena @ 2014 08 19, 10:30)
"you already don't need to have sex anymore" , mano vyras atsipute sako "thanks God" , tos kad isijuoke  sako dar taip negirdejom kad vyras apsidziaugtu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o tu karsta motera pasirodo biggrin.gif thumbup.gif
Beje, as Sevdai irgi issiunciau su prierasu "pagarbiai", tai irgi pagalvojau, kad nukopino tiesiog, bet pasirodo, tave anksciau nukopino biggrin.gif beje, as jai irgi parasiau "Selamlar, smile.gif" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 19 rugpjūčio 2014 - 08:40