QUOTE(RositaK @ 2014 09 01, 17:44)
Yra sarašiukyje Nika79, tik be datų, nes kiek skaičiau dar neapsisprendė kada patrauks link TR
O gal jau žinai maždaug kada?

dar parašyk ką esat iki šiol atlikę, kokia diagnozė
Aš prigriebčiau nuolaidą į UNIPARK jei kuri neturės kam siūlyt

į rkudzmiene@gmail.com
Mes irgi savo dviejų įkeltų beibių fotkes iš embrioskopo gavom
Nezinojau, kad parodo tas foto

Tik pagalvojau ir klustelejau, o ziurek, pasirodo, tikrai! Labai patiko toks dalykas..Rosita, parasysiu, kai grisiu datas/ispudzius, tuoj skrendu konsultacijai - bet kazkaip sunkiai viskas, tai pergyvenu jau del tos konsultacijos. Tai parasysiu, kai grisiu, kaip seksis

Nes dabar jauciuos kaip kokiam balagane:)
Ka atlike? Na, kol kas, be visokiu tyrimu, nieko, daugiau rasiau kitame SM "skyrelyje"

Beda,manau, mano amzius (35m), susituoke keli metai, ir beveik visa povestuvini laika praleidome beieskodami bedu

Juokingai graudu, kai pagalvoji. As Issityriau viska, bet nedaryta laparoskopija, tai nzn. Taigi, isskyrus daktaru diagnoze, kad man "kritinis amzius" (nuolat ta sako), daugiau viskas ok. Pas MB azoospermija, SG ataskaitoje: visiskas 0, nors jam "tik" 30 m.ir siaip niekada nepagalvotum, kad tas galetu buti is salies; nera jokiu pozymiu. MB istyreme viska: genetika (Y chromos., cistine fibroze, kariotipa; harmonus - jie buvo geri; ji tyreme nuo visokiu veziu ir t.t. ).Oficiali tradicines medicinos diagnoze - nepaaiskinamos kilmes azoospermija; IUI nera imanomas; atliko TESA-rekomenduoja IVF/ISCI. Ech, tik, zinai, ir prie manes galetumei rasyti "azoospermija", nes as jauciuosi, kaip kad ne MV azoosp., o man

Jis nusiteikes gan optimistiskai, kaip ir Maniakas man pasirode,kad buvo nusiteikes-labai pozityviai (gal cia tik vyrams taip iseina?:)Dar kai pagalvoju - ir Jus man visos tokios pozityvios..nesuprantu, kaip taip Jums iseina..ar medituojat, ar ka?

Na, gero vakaro visoms..