QUOTE(Lalabamba @ 2014 09 02, 13:59)
Sveikutės,
už visas kumštukai! Nepamiršot?

Dabar Marmaros lauksim skaičiukų??
Aš gavau atsakymą iš klinikos:
I looked at all your medical reports in detail. Actually there is nothing serious to explain why your attempts have failed. After 4 attempts of IVF and diminished ovarian reserve, I recommend you to try again as soon as possible not to lose time because of the low ovarian reserve..In addition to IVF, for the recurrent implantation failures, we advice to use both "endometrial injury" method at the beginning of the IVF treatment (1) and "intrauterine otologous monocytes infusion" method (2-3) before the transfer. They are harmless, simple, cheap and potentially efficient procedures. You may look at the literature below about them if you'd like..
1. Potdar N, Gelbaya T, Nardo LG. Endometrial injury to overcome recurrent embryo implantation failure: a systematic review and meta-analysis. Reprod Biomed Online. 2012 Dec;25(6):561-71.
2. Okitsu O, Intrauterine administration of autologous peripheral blood mononuclear cells increases clinical pregnancy rates in frozen/thawed embryo transfer cycles of patients with repeated implantation failure. J Reprod Immunol. 2011 Dec;92(1-2):82-7.
3. S. Yoshioka. et al. Intrauterine administration of autologous peripheral blood mononuclear cells promotes implantation rates in patients with repeated failure of IVFembryo transfer. Hum. Reprod. (2006) 21 (12): 3290-3294.
jeigu gerai suprantu, tai
1- gimdos gleivinės įdrėskimas. Jis daromas 1 cikla prieš IVF?
2- šaldytų embrioniukų dėjimas
3- nebesupratau apie ką čia...Gal tarpe mūsų yra anglisčių? Nes Afroditė bloguoja...
Sveikutes
AHA Afrodite is tikruju juodai bloguoja,sienom lipa nuo migrenos jau nebe pirma diena

esu piktukas dabar

Pasirodo nestumas suaktyvino man migrena, viskas ok svarbu kad maziukui tik nepakenkciau kazkaip
Taigi, jie siulo pries pradedant stimuliacija atlikti gimdos gleivines ipjova,man rodos kad si procedura atliekama 21c.d
As kaip suprantu kad jie specialime serume augins ir su tuo serumu perkels i gimda embrioniukus. Pagal viska man atrodo kad eina kalba apie embryogen

Nes ten irgi specialus sitokinai apsaugo embrioniuka ir sudaro salygas kad mamos kileres nebutu tokios arsios ir nepazeistu maziuko ir t.t.

Jau cia labiau imunologija,graziai tariant paversti tavo gimda dar labiau geranoriska maziukams.
Tai jei as su savo dabartine makaule suprantu teisingai,tai tau atliks IVF ir po punkcijos tu vyksti namo,o maziukai auga tame serume,juos paskui uzsaldo kai jau buna blastutes ir pries ta cikla kai tau darys isodinima,turesi atvykti trumpa kad atliktu ta procedura gimdos ir tada jau ikelimas po kokiu 3sav.
Nors man sis dalykas ; "intrauterine otologous monocytes infusion" method skamba kaip daroma monocitu injekcija i gimda

labiau va tai man panasu

bet gal klystu