Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(semlina @ 2014 10 27, 14:41)
grožiai  wub.gif
lapkričio 15 ir aš į parodą lėksiu  thumbup.gif  jau dabar laukiu kada ta 15 diena ateis. Gal ir toj parodoj dalyvausi?
kaip vadinasi tas veislynas?

TIGLĖ
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 10 27, 16:43)
o čia nuostabios Fotoalias foto ir jų Džo (Diamond Silkberry*LT)

Esmė Silkberry*LT
dieną kačiukų ringe iš 38 kačiukų užėmė 2 vietą. lotuliukas.gif

Gražuolis wub.gif

O jau Esmės akių gražumas wub.gif

QUOTE(cili.daiva @ 2014 10 27, 17:24)
Na ir mes pasirodome. Kadangi buvom tik reklaminėje klasėje, tai nuotrauka tik viena

Oi kokie fainučiai ryžiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2014 10 27, 16:35)
Gražuolis  wub.gif

O jau Esmės akių gražumas  wub.gif
Oi kokie fainučiai ryžiukai  wub.gif

Ačiū! Benamiai dar tie mano ryžikai
Atsakyti
Barto miegadienis, jazau pietus vakarienę į lovą nešiau, net ėdė užsimerkęs doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Pončkutė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2014 10 27, 19:11)

O jau koks atsipalaidavęs wub.gif bet tai jau koks lepūnėlis, namų karalius, kad net maistas į lovą paduodamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 10 27, 18:22)
O jau koks atsipalaidavęs  wub.gif  bet tai jau koks lepūnėlis, namų karalius, kad net maistas į lovą paduodamas  biggrin.gif

Na mano mintis parašei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 10 27, 16:43)
Semlina, lapkritį nedalyvausim parodoje,nėrasu kuo, na nebent netyčia kas sugalvotų dalyvaut ir reiktų padėt;) bet aplankyt, jei Vilniuje bus atbėgsiu, o dar ir į Kauno megą planuoju visų aplankyt važiuot Bubastės parodoje.

Paroda lapkričio 15-16 bus Vilniuje Panoramoje tai tikiuosi bent aplankyti užbėgsi wink.gif
Sveikinu su puikiais parodos rezultatais. 4u.gif
Gražios parodos nuotraukos, o ir džiaugsmas ne tik naujiems šeimininkams bet ir pačiai kai vaikai puikiai vertinami.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 10 27, 19:22)
O jau koks atsipalaidavęs  wub.gif  bet tai jau koks lepūnėlis, namų karalius, kad net maistas į lovą paduodamas  biggrin.gif

QUOTE(cili.daiva @ 2014 10 27, 19:26)
Na mano mintis parašei biggrin.gif

Tai, kad žinokit jis tiek džiaugsmo ir ramybės į mūsų namus atnešė, kad sunku nelepint wub.gif Net vyras, kuris na yra katinas gerai ner dar geriau, jam šunys viskas, bet tik atsikėlęs būtinai Bartuką paglostys, nepraeina ramiai biggrin.gif
Atsakyti
simta metu nesirodem, taigi va taip gyvenam smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2014 10 27, )

Relaksas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Karablikas @ 2014 10 27, 19:31)
Tai, kad žinokit jis tiek džiaugsmo ir ramybės į mūsų namus atnešė, kad sunku nelepint  wub.gif Net vyras, kuris na yra katinas gerai ner dar geriau, jam šunys viskas, bet tik atsikėlęs būtinai Bartuką paglostys, nepraeina ramiai  biggrin.gif

Tikrai labai dažnai jie vyrus suvysto aplink savo mažajį nagiuką biggrin.gif
Pas mane dabar yra viena katytė iš vyresnių ir juodas katinukas iš mažesniųjų kurie net vyrą savo meilumu papirkę biggrin.gif jie abu daugiausiai skanėstų iš jo gauna. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2014 10 27, 22:27)

Tikros britiškos pozos wub.gif

QUOTE(semlina @ 2014 10 28, 09:54)
Tikrai labai dažnai jie vyrus suvysto aplink savo mažajį nagiuką  biggrin.gif 
Pas mane dabar yra viena katytė iš vyresnių ir juodas katinukas iš mažesniųjų kurie net vyrą savo meilumu papirkę  biggrin.gif  jie abu daugiausiai skanėstų iš jo gauna.  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2014 10 27, 17:24)
Na ir mes pasirodome. Kadangi buvom tik reklaminėje klasėje, tai nuotrauka tik viena
user posted image
Tikėjomės naujus šeimininkus susirast, bet panašu, kad musiškiai po Gariūnus nevaikšto smile.gif

šitiems grožiams pačių geriausių šeimininkų linkiu 4u.gif gariūnai kačiukų pardavimui labai ne ta vieta buvo, centre kokiam gal geriau būtų sekęsi
Papildyta:
QUOTE(Karablikas @ 2014 10 27, 19:11)
Barto miegadienis, jazau pietus vakarienę į lovą nešiau, net ėdė užsimerkęs  doh.gif

jetau koks fainas, ent aš patingėt užsinorėjau wub.gif thumbup.gif

QUOTE(semlina @ 2014 10 27, 19:30)
Paroda lapkričio 15-16 bus Vilniuje Panoramoje tai tikiuosi bent aplankyti užbėgsi wink.gif
Sveikinu su puikiais parodos rezultatais.  4u.gif
Gražios parodos nuotraukos, o ir džiaugsmas ne tik naujiems šeimininkams bet ir pačiai kai vaikai puikiai vertinami.

būtinai planuosiu atbėgt aplankyt

QUOTE(veiducka @ 2014 10 27, 22:27)

oi dar vienas tinginukas wub.gif
Atsakyti