Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Ai, merginos, ką ir kalbėt... tas gyvulys, kurio šuo mano Dyzeliuką sudraskė, pasiėmė katuko antkaklį su visu telefonu. Ne tam, kad paskambintų...
Kartais man rankos svyra, neišneša galva, kaip išmokyt vertint gyvybę... bent jau vaikus g.gif Nors vilties ateičiai būtų...
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 10 24, 15:19)
kaip išmokyt vertint gyvybę... bent jau vaikus  g.gif  Nors vilties ateičiai būtų...

Vaikai vaikam nelygūs, mano abu labia jautrūs šiuo atveju, na gal mamos specialybė lėmė tai, bet vertina ir dar kaip smile.gif

O aš atėjau pasidžiaugt mes visi salione sėdim, na ne tik mes bet ir ciūciai su katinu, nekreipia dėmesio vieni į kitus nu jazau kaip man smagu, aišku pažindinimosi kelias ilgas buvo ir dar faktas ne pabaiga bet judam į priekį labai smile.gif

Bet aš žinokit kokia egoistė blush2.gif jazau kai šuvai kambaryje na tai Bartą galiu glostyt kiek noriu nešiot kiek noriu leidžia viską nebėga wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karablikas: 24 spalio 2014 - 20:31
QUOTE(Erendira @ 2014 10 24, 15:19)
Kartais man rankos svyra, neišneša galva, kaip išmokyt vertint gyvybę... bent jau vaikus  g.gif  Nors vilties ateičiai būtų...

Būtina vaikams diegti meilę, pagarbą gyvūnui. Pasižiūriu animal planet, animal cops ir galvoju kažin kada iki mūsų tai daeis. Taip baisių dalykų būna, bet tokie patys čia vyksta, o bausmių, atėmimo sistemos jokios nėra...

QUOTE(Karablikas @ 2014 10 24, 21:08)
galiu glostyt kiek noriu nešiot kiek noriu leidžia viską nebėga  wub.gif  blush2.gif

Smagu, sakėm kad laiko reikia biggrin.gif Aš pražiūrėjau ryškiai, priminkit iš kur parsivežėt savo grožį? ax.gif

Nors, pasakysiu, kad dauginimo ir pardavinėjimo mastai tikrai stipriai sumažėjo po to įstatymo išleidimo. Iš tiesų dažnai lankomės turguose kuriuose anksčiau knibždėte knibždėdavo pridaugintų pardavinėjamų padarėlių, - dabar jau keli mėnesiai, sakyčiau gal net pusę metų kažkur, jeigu per visą turgų rasi bent tris jau bus daug. O čia manau jau superinis pasiekimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 25 spalio 2014 - 08:49
Labas rytas, mano Bartas šeštą ryto peršoko vartelius ir miau prie miegamo durų, atsikėliau parnešiau atgal, nespėjau iki miegamo o jis vėl strykt ir vėl miau, nu ką už pagalvės ir kartu su katinu į salioną wub.gif
Ir štai koks mūsų šiandieninis rytas smile.gif
[attachmentid=233410]

QUOTE(Eiryn @ 2014 10 25, 09:46)

Aš pražiūrėjau ryškiai, priminkit iš kur parsivežėt savo grožį? ax.gif

Nors, pasakysiu, kad dauginimo ir pardavinėjimo mastai tikrai stipriai sumažėjo po to įstatymo išleidimo. Iš tiesų dažnai lankomės turguose kuriuose anksčiau knibždėte knibždėdavo pridaugintų pardavinėjamų padarėlių, - dabar jau keli mėnesiai, sakyčiau gal net pusę metų kažkur, jeigu per visą turgų rasi bent tris jau bus daug. O čia manau jau superinis pasiekimas  thumbup.gif

Katės akis wub.gif

Bet visvien pilnas internetas daugintojų skalbimų unsure.gif
Atsakyti
Ar naudojat kokias nors antistatines priemones kailiukui, jazau šiandien mano s du kart žiežirbų gavo per nosytę, jaučiu trečias kartas nemeluos ir supyks ant manes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2014 10 25, 10:21)
Ir štai koks mūsų šiandieninis rytas smile.gif

Katės akis  wub.gif

Bet visvien pilnas internetas daugintojų skalbimų  unsure.gif

Kokie abu gražūūūūs wub.gif

Taip internetas dar pilnas, bet bent jau kur nors tie reikalai juda... Nors mačiau ne vieną straipsnį kuris sako jog vmt ir vmi gaudo tuos didžiuosius daugintojus, t.y. jau ne vieną pričiupo ir ne vieną uždarė, plius aišku ir mokesčius susimokėti liepė. Kažkur skaičiau kad kai kurie siekia daugiau nei 30 000 nesumokėtų mokęsčių, va tie tokie daugintojėliai ala iš meilės doh.gif

QUOTE(Karablikas @ 2014 10 25, 13:31)
Ar naudojat kokias nors antistatines priemones kailiukui, jazau šiandien mano s du kart žiežirbų gavo per nosytę, jaučiu trečias kartas nemeluos ir supyks ant manes  doh.gif

Tai gal jūs su tokiais rūbais kurie elektrinasi? Man dar nebuvo kad katiną prilietus trenktų, bet va būna kartais su sintetiniais rūbais būnu ir lipant iš automobilio gaunu iškrovą doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Galvojame isigyti sios veisles melynaji kaciuka, charakteris ir visa kita tinka, klausimas kaip su serimusi? Ar labai daug plauku?
Atsakyti
Ir kas geriau, kate ar katinas? Galvojame apie kate, bet kaip su rujomis? Ka jos daro per jas?
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 10 25, 18:05)
Kokie abu gražūūūūs  wub.gif

Tai gal jūs su tokiais rūbais kurie elektrinasi? Man dar nebuvo kad katiną prilietus trenktų, bet va būna kartais su sintetiniais rūbais būnu ir lipant iš automobilio gaunu iškrovą  doh.gif

Ačiū 4u.gif
Jau šiandien juokiaus kaip žaidė katinas su šuniu, šuo guli ramiai katinas prisėlinęs capt abiem letenom per kuprą, bet gražiai be nagų nu I panislos vienas kitą gaudyt lotuliukas.gif O dabar ateinu katinas guli ant lovos atlošo prieina šuo nosį prikiša o katinas bac galvą ant šono ir apsimeta miegančiu doh.gif

QUOTE(Mrs_Coffee @ 2014 10 26, 12:07)
Sveikos smile.gif

Galvojame isigyti sios veisles melynaji kaciuka, charakteris ir visa kita tinka, klausimas kaip su serimusi? Ar labai daug plauku?

Aš kiekvieną dieną siurbiu tai nėr plaukų biggrin.gif
QUOTE(Mrs_Coffee @ 2014 10 26, 12:45)
Ir kas geriau, kate ar katinas? Galvojame apie kate, bet kaip su rujomis? Ka jos daro per jas?

Kniaukia biggrin.gif O jai rimtai na tai iškastruosit ir nerujos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2014 10 26, 12:57)
Ačiū  4u.gif
Jau šiandien juokiaus kaip žaidė katinas su šuniu, šuo guli ramiai katinas prisėlinęs capt abiem letenom per kuprą, bet gražiai be nagų nu I panislos vienas kitą gaudyt  lotuliukas.gif O dabar ateinu katinas guli ant lovos atlošo prieina šuo nosį prikiša o katinas bac galvą ant šono ir apsimeta miegančiu  doh.gif
Aš kiekvieną dieną siurbiu tai nėr plaukų biggrin.gif

Kniaukia  biggrin.gif O jai rimtai na tai iškastruosit ir nerujos smile.gif

Jei kasdienis siurbliavimas pades tada labai gerai smile.gif gal tu plauku tada daug nera. Dabar dairomes skelbimuose, tai raso kad melynasis nors nuotraukose pilkas atrodo .. Hmm painiai labai renkantis butent melynaji..
Atsakyti
QUOTE(Mrs_Coffee @ 2014 10 26, 13:07)
Dabar dairomes skelbimuose, tai raso kad melynasis nors nuotraukose pilkas atrodo .. Hmm painiai labai renkantis butent melynaji..

Važiuosit pažiūrėt ir išsirinksit, nes iš nuotraukos labai sunku apsisprest 4u.gif
Atsakyti
O kas geriau katyte ar kaciukas? smile.gif
Atsakyti