Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(aluona @ 2014 08 27, 21:47)
Kas dar nematėt, pasirodom su mūsų juodukėm, kurios visdar ieško naujų namų ir gražėja su kiekviena diena

tikrai nuostabios, gerų namučių linkiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 08 27, 12:40)
bet idomus toks, nakti kai pasiemem pas save i lova, tai nekniauke, pamiegojo. 5h ryte pradejo zaist, sokinet lovoj, bet taip ir nesupratom su kuo jis ten zaidzia biggrin.gif po to pamate kad yra uzuolaida, tai nuo lovos pradejo sokinet ant uzuolaidos biggrin.gif po to nusiramino ir iki dabar pasislepes smile.gif
butinai parodysiu, kai islys is savo sleptuves smile.gif
Beje, gal galetumet patarti koki sepeti pirkti ? nes ju tiek daug...

Jie ir patys su savim puikiai žaist moka biggrin.gif o šepetį galit nusipirkti dvipusį kur vienoj pusėj šereliai o kitoj dantukai galėsit abiem pusėm pašukuot. Nors jų šukuot tikrai dažnai nereikia aš šukuoju tik šėrimosi metu, kad iššukuot išslinkusius šerius kasdien tikrai nešukuoju
Atsakyti
Man labiausiai patinka guminės šukos ar šukos-pirštinės.
Kartu ir masažas rolleyes.gif

Atsakyti
gaila, neleidzia nuotraukos ikelti... raso, kad per didelis failo dydis, nors nevirsija leistino g.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 08 28, 10:45)
gaila, neleidzia nuotraukos ikelti... raso, kad per didelis failo dydis, nors nevirsija leistino  g.gif

Susimažinkite nuotrauką ir leis įkelti aišku jei iš kompiuterio keliat nes telefone tai aš irgi nežinau kaip nuotraukos dydį sumažinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiger @ 2014 08 25, 12:52)
Ieškome kam patikėti šitą grožį  mirksiukas.gif

http://www.skelbiu.l...e-18514597.html

katytė užsakyta thumbup.gif
Atsakyti
sumazinau, bet vistiek neleidzia. na tiek to..
o musu katinelis jau nesamones daro.
buvo susirades vieta prie sekcijos sisiot. bet ispurskiau vyro kvepalais tai ten nebedaro. vakar vakare atsigulem i lova, atejo jis, galvoju atsiguls ir miegos, bet kurgi.. atejo i mano puse, pakele koja ir privare...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l-a-v-i-n-a: 29 rugpjūčio 2014 - 10:52
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 08 29, 11:50)
buvo susirades vieta prie sekcijos sisiot. bet ispurskiau vyro kvepalais tai ten nebedaro. vakar vakare atsigulem i lova, atejo jis, galvoju atsiguls ir miegos, bet kurgi.. atejo i mano puse, pakele koja ir privare...

Vaje verysad.gif o tai kur jo dėžutė? Ar kraiką tokį patį naudojat prie kokio buvo įpratęs? Ribokite teritoriją kol pradės į dėžutę daryti.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 08 29, 11:50)

o kiek laiko kaičukui? namuose ėjo gerai į dėžutę?
Atsakyti
kaciukas dar mazas 2 menesiai ir savaite.
jis zino kur kraikas, nes i ji irgi padaro. padaro i kraika, po to padaro ne i kraika.
kai pirkom kaciuka, sake kad kaciukas daro i kraika tvarkingai, bet zinot, kai nori parduoti tai as irgi galiu daug ka sakyti, nors realybe kitokia.
ir jis nesupranta kad padaro blogai. vakar kai ant lovos pridirbo pabariau, bet jis lyg niekur nieko elgesi, lyg nieko nebutu nutike.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 08 29, 13:26)
kaciukas dar mazas 2 menesiai ir savaite.
jis zino kur kraikas, nes i ji irgi padaro. padaro i kraika, po to padaro ne i kraika.
kai pirkom kaciuka, sake kad kaciukas daro i kraika tvarkingai, bet zinot, kai nori parduoti tai as irgi galiu daug ka sakyti, nors realybe kitokia.
ir jis nesupranta kad padaro blogai. vakar kai ant lovos pridirbo pabariau, bet jis lyg niekur nieko elgesi, lyg nieko nebutu nutike.

na tiesiog per mažas kačiukas...vargšas...namie mama jam rodė prižiūrėjo, kad eitų į dėžutę..per mažas nuo mamos atskirtas...lelis dar...reikia dėžutės į kurią patogiai nueit galėtų, kad kraikas patiktų, kad rastų na ir tikrai belieka tik ribot teritoriją..
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2014 08 29, 12:57)
na tiesiog per mažas kačiukas...vargšas...namie mama jam rodė prižiūrėjo, kad eitų į dėžutę..per mažas nuo mamos atskirtas...lelis dar...reikia dėžutės į kurią patogiai nueit galėtų, kad kraikas patiktų, kad rastų na ir tikrai belieka tik ribot teritoriją..

na bet pvz kiek ziuri skelbimus tai visur pardavineja 2 menesiu kaciukus. bet taip sutinku, kad jis mazas ir dar nelabai supranta. na belieka apsisarvuot kantrybe smile.gif
Atsakyti